VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 056
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 915
Представям си финала от сега. Остават накрая Ирина, Миглена и Емануела. Ирина сигурна, че ще е поне втора и Ники Кънчев съобщава "на престижното трето място в сезон 2016-та, само на крачка от финала се класира... Ирина това си ти!" И стрина Ирина получава инфаркт!  Laughing

# 916
Добре, де. А има ли някой друг, който си помисли, че когато Ирина отиде да провери Ристо и Емануела какво правят в тоалетната, всъщност беше с цел да ги накара да се опомнят. Един вид да ги прекъсне, да им напомни къде се намират и да осуети излагацията им. Или само аз съм толкова наивна?
Да, да, точно така. Да ги спаси...Щото е отговорник по морала. Тази жена се е вживяла на световен полицай по кашкавала и детеродните проблеми- от аборти до зачеване. Кой освен налудничава свекърва ще иде да тропа на вратата на двама възрастни?

# 917
  • 221B Baker Street
Ббб почнаааа.... Деса е потресссс

# 918
  • Варна
Бях коментирала преди. Хора като Миглена е трудно да срещнеш в живота, а камоли в къщата на ББ.
Тя вижда простотиятя, фалша и го облича в думи прости и ясни и не я страх да ги изрече в лице.

# 919

Да, бе!Той пА Боби ша тръгне по тоалетните да се натиска. Това е изискан мъж.  Naughty

Е има и изискани тоалетни бе  Mr. Green ще намерим някоя 5 звездна , да му пасва на живота.
ама трябваше Боби да отиде , да разбие вратата и с Ицко се сбият за Емануела .ами малко сапунка да има.

# 920
  • Бургас
Десата е уникална в Бай брадър.  Joy

# 921
Баш Бай Брадър... Joy Joy Joy

# 922
  • Варна
Представям си финала от сега. Остават накрая Ирина, Миглена и Емануела. Ирина сигурна, че ще е поне втора и Ники Кънчев съобщава "на престижното трето място в сезон 2016-та, само на крачка от финала се класира... Ирина това си ти!" И стрина Ирина получава инфаркт!  Laughing
Едва ли. Поскоро ще са Миглена Емануела и Боби

# 923
  • София
Десата е уникална в Бай брадър.  Joy
Особено носа и......  Joy Joy Joy Joy

# 924
"Деси, ти си жена на трима мои приятели". hahaha
"Отказвам мисията, защото имам осиновен носорог в Африка и това ще го убие". Joy

# 925
  • София
Как съм се смяла с вас тая вечер Joy...

Онези в Дома в Нови Хан ли, Курило ли...не ги и обсъждам.
Страхотна селекция направи Тупарев този сезон, ъмнайсе човека, от които 90% с абсолютно погрешна представа за себе си. Егати излагацията и чудото.

# 926
  • 221B Baker Street
Ох, не, Милица е жестокаааа!!!

# 927
Божеее, Мариия е станала кожа и кости! ooooh! Крачетата ѝ са като солетки.
Не е Милица това, Албена Михова е.

# 928
Е те с това е неприятна Ирина.Всичко го представя като оказване на помощ. Отиде да подсушва и пак попита имате ли нужда от помощ.Аз щях да поискам пица и ако обича да държи Ицо да не падне горкия.  И за първи път му се получи на ББ да оправдае клишето -очаквайте неочакваното и за първи път в историята на ББ.
 Честно казано аз никога не бих била толкова смела като Емануела,направо ми скри шайбата.Имам се за стара пуританка обаче и се изкефих от сърце. Постъпи съвсем джентълменски-предупреди го няколко пъти усмихна му се и го размаза като муха. Винаги съм доволна когато някой накаже арогантността.

# 929

Общи условия

Активация на акаунт