VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 368
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 75
Току-що пускам Гала и те нямат мебели.
Коментаторите са ми отчайващи.

# 76
Скрит текст:
Ще е дълго, понеже от седмици не съм писала Simple Smile
Пиши по-често. Хубаво пишеш (с някои изключения).

Мисля, че Емануела извади късмет с това, че я нападнаха толкова грубо - така спечели симпатии. Иначе бихме видяли по-различен образ, предполагам.

Не видях да сте обсъдили колко е хитра, умна и оцеляваща по един такъв начин, който се усвоява на улицата, не в университет. Успява да манипулира дори титан като Миглена. Номинацията на Ути е изцяло нейна заслуга, според мен, беше успяла да повлияе на доста хора. И на Христо вдигна мерника още преди провалената мисия. Изобщо, изглежда невинно, но всъщност играе играта и нищо чудно да спечели.
И тя и Миглена спечелиха от това, че станаха жертви, така е.

И двете са кучки, дразнещи жени. Миглена не е никакъв титан.

Колкото до Христо - аз сигурно съм единствения човек, който го подкрепя, даже ми се издигна в очите с отказа си да играе пиесата, преди това смятах че няма характер. Ние не сме чели текста, явно е обиден за хора около него. Набъркана е половината му биография, а май най-много го засегна това, че се прибрал заради майка си, на която казвал "кака" и която много обичал. Явно това беше подигравка с по-голямата му приятелка, което много би я засегнало. Браво на Христо, че отказа и то без да се обяснява в детайли. А и явно работата му е важна, не иска да останат кадри с тази глупост. Иска се силен характер да не поддадеш на груповия натиск. Пак ще ви припомня Ваня Червенкова и Соня Култуклиева от предишен сезон - никой не помни залога и мисията, само ужасяващо големите "туъркващи" задници в ефир. Има живот и след ББ и е хубаво да не го забравят и да запазват себеуважение.
Тогава просто да не влиза в ББ.
Не мога да подкрепя някой, който е склонен да постави толкова много хора в трудна ситуация.

Скрит текст:
Колкото до причинените неудобства - голяма трагедия направиха, а биха могли да са креативни и да се забавляват.
На чужд гръб и сто тояги са малко!, което води до:

Миглена ме разочарова с реакцията си към Христо, при положение, че тя би трябвало да го разбере. Тя единствена имаше сили да отказва мисии, за да си запази себеуважението.
Като не я засяга лично Миглена даден отказ от мисия - няма проблем, но ударят ли я наказанията, вече е друго. Нормално.

За Жана ми е мъчно, въпреки всичките и кусури я харесвах. Такава истинска Пипилота не бях виждала извън книгата, имаше нещо много наивно, наранено, детско, смело и ярко в поведението и. Да не забравяме, че Пипи пиеше от онези хапчета "никога да не порасна", явно действат. Simple Smile
Интересен образ беше Жана, това е така, но лично мен ме дразни. Доста рязка, избухлива и не се вслушва много много.

Кое му е трудното на ситуацията? Трудно е да издържаш децата си с минимална заплата, но да останеш два дни без завивки, столове и мека мебел, не ми се вижда толкова трудно. Ако изпитваха чак такъв дискомфорт, нямаше да вдигат две ръце за алкохол+цигари. Видели са те трудни ситуации.

И аз подкрепям Христо за отказа му.

# 77
  • София
Лелее 5 страници тук, а аз чета старата тема.Добре,че някой писа,че има нова, защото на мен ми излизаха нови мнения там.

# 78
  • София
Да, но Миглена, Емануела и другите търпяха много подмятания и обиди за  професии, деца, мъже, бракове и прочие
Дет се вика, влезли и са знаели, че ще е така, тези неща са факт и обществено достояние и приятно или не-търпят, отговарят или не и т.н.
Христо пък ако е очаквал, че никой никога няма да спомене кака му, еле па ББ, е просто луд.
Освен това обръщението "кака" е заигравка и с каките в ББ, не само с възрастта на приятелката му.
Да, бе....  Wink Wink Wink
Наистина ли не оценяваш кавалерското му поведение в този случай... повечето сънароднички май са свикнали с мъжа-грубиян /пресен пример  Явор!/, който преобладава повсеместно!  Peace

# 79
Стана ясно, че всъщност Ристьо има НОВА любов, с друга жена, а не онази, за която се пишеше тук в темата. Аз така и бях разбрала, де. Защото той каза "любовта ни е прясна", което ми говори, че са отскоро заедно. С Вигриния са имали връзка 10 години. 10 годишна любов не е прясна.

# 80
Според публиката те са толкова приятни и готини хора, странно е защо само живеещите с тях не го разбират.  Mr. Green
Става дума за Миглена, Емануела...

Това, което казваш изглежда, че е така. На мен ми е много интересна тази разлика. В къщата масово не ги харесват, навън видимо е обратното. И се питам защо.

Защо:
- не ги харесват вътре
- ги харесват навън

Предполагам, че вътре не ги харесват, защото и двете са по-резки, неотстъпващи и като цяло несъобразяващи се.

Точно това ги прави навън да изглеждат, като някакви супер силни жени, които имат твърд характер и се отбраняват относително добре от нападналите ги. Които пък също не са "цветенца за мирисане".

За мен това не е сила, но не мога да отрека, че имат добре развити умения, които им помагат в "борбата". Само че тази борба ми се вижда много глупава и по приляга на някои младежи, отколкото на две възрастни жени.

Интересна ми е много и ситуацията в която Миглена действа по-различно и това е в отношението й към Емануела. Едно такова майчинско отношение, по-различна е с нея.

Миглена ми е най-интересна.

# 81
  • София
И мисия да е - нали гаджето му щяло да ревнува, пък с тия прегръдки и тоалетни, хич не е за ревнуване явно.  Thinking Нещо се по оплете в лъжи ми се струва.

# 82
Кое му е трудното на ситуацията? Трудно е да издържаш децата си с минимална заплата, но да останеш два дни без завивки, столове и мека мебел, не ми се вижда толкова трудно. Ако изпитваха чак такъв дискомфорт, нямаше да вдигат две ръце за алкохол+цигари. Видели са те трудни ситуации.

И аз подкрепям Христо за отказа му.
Има трудно и трудно, не всяко трудно е еднакво трудно.  Grinning

Но, ако не е трудна, каква е ситуацията, лесна? По е лесно без удобства отколкото с? Не мисля.

Христо постъпи егоистично и без мисъл за всички останали, няма как да го подкрепя.

# 83
Нямам фаворит и най-вероятно няма да се сдобия с такъв до финала. Двете млади жени, които харесах вече не са в къщата. Sad От останалите засега съм за Христо. Той е единственият, който все още е някаква загадка за мен и с това провокира интереса ми. Освен това е хубав мъж, не съвсем по моя вкус, но близо. Blush
Не съм гласувала в анкетата, защото ми е рано да определя сигурните си кандидатури. Но по втория въпрос клоня към имената на Надя, Михов и каката. Лили - заради това, че беше със специален статут, а това в една игра със състезателен характер ми е твърде неприемливо. Crossing Arms

# 84
От една страна, ако не бях го гледала, щях да реша че наистина постъпва кавалерски...може би
От друга страна го гледах...ами той не се аргументира нормално и убедително. Той мрънка нещо, но не можа да ме трогне грам, а ревах на песничката "Кокошка при хамбаря" оня ден. Демек свръхемоционална личност съм и веднага се хващам. Уви, не му се получи. Особено като каза, че Надя  е малко по-добре  Stop Тогава вече тотално ме изгуби за каквато и кауза защитаваше.

# 85
В промото за довечера казват, че Христо влиза във роля. Дали е приел да участва в сериала или пък нещо друго се има предвид, не става ясно. Извинявам се, че не мога да дам линк към видеото Blush

# 86
Ето го промото: https://www.vbox7.com/play:37499b4e9a

VIP Brother - тази вечер по NOVA (31.10.2016)

# 87
  • в резерват
Ахахаха, сега пък Гала  се изпусна против Ирина. Екимова и Маги Желязкова, нещо казаха, че Ирина се опитала да балансира ситуацията (по повод какво да си изберат да им върне бб). И Гала изведнъж забрави захаросаните си лиготии ги посече:  "глупости" , и че точно тя .,. еди какво си. Ама с един тон  Grinning леле-мале, както би го казала всяка втора хейтърка на Ирина в темата.
 Антон добави , че това са интелектуалците ни - вино и цигари, такива  били те по душа....

Ей, веднъж да си остана в къщи и видях неща, дато ако ми ги бяха разказали, нямаше да повярвам.

Иначе пак Антон каза, че се носели слухове, че Нова продуцирана сериал, в който в главна роля щял да има Ицата и  затова го накарали да влезе в бб и това да му бъде като ракета носител в България. Преди това каза, че в началото бил от второстепенните образи в къщата. А с този отказ да участва в мисията е взел главната роля за себе си и накарал всички да говорят за него. Иначе опровергаха, че било мисия на Ицо, ако било така те (коментаторите) ще са знаели.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 11:40 от Арбанашка кокона

# 88
В промото Миглена казва за Христо, че е едно арогантно момченце.

Предполагам го казва с възхищение.  Wink

# 89
Ето го промото: https://www.vbox7.com/play:37499b4e9a

VIP Brother - тази вечер по NOVA (31.10.2016)

Има друго, различно

Общи условия

Активация на акаунт