VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 368
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ето го промото: https://www.vbox7.com/play:37499b4e9a

VIP Brother - тази вечер по NOVA (31.10.2016)

Одеве по ТВ-то промото,което даваха беше друго. Peace

# 91
Да, доколкото разбирам в "На кафе" са дали повече кадри. Довечера ще видим.

# 92
Единствената, която искам да спечели е Миглена. Много ми харесва тази жена, интересна ми е, има какво да научиш от нея, многопластова е. Много ме е яд, че не водят някакви по-задълбочени разговори в къщата, така би било много по-интересно. Емануела не искам да спечели, въпреки, че я харесвам. Искам да е Миглена.

Искам Ирина да изхвърчи първа на финала, дори преди Лили.  Mr. Green Да разбере какво мислят хората за нея и а дано прозре, че не е най.

Ути не го искам на финала в никакъв случай. Но така като гледам тази седмица ще изхвърчи Христо и Ути може и да се класира.

Значи Христо сега може да приеме роля без дори да я чете, а за предишната направи сцена? newsm78 Еми не го разбирам този човек.  #Crazy Поне като е принципен да е принципен докрай.

# 93

Иначе пак Антон каза, че се носели слухове, че Нова продуцирана сериал, в който в главна роля щял да има Ицата и  затова го накарали да влезе в бб и това да му бъде като ракета носител в България. Преди това каза, че в началото бил от второстепенните образи в къщата. А с този отказ да участва в мисията е взел главната роля за себе си и накарал всички да говорят за него. Иначе опровергаха, че било мисия на Ицо, ако било така те (коментаторите) ще са знаели.

Ако е вярно това с евентуалното му участие, големи схеми, голямо нещо, няма що Laughing

# 94
  • Тра-ла-ла
Христо дърво ли ще играе в евентуалния нов сериал?! Mr. Green

# 95
Емануела, Рени, Михов, Лили и Борислав смятам, че нямат място на финала.

# 96
Много ме е яд, че не водят някакви по-задълбочени разговори в къщата, така би било много по-интересно.
И в къщата и в коментарите за случващото се в къщата.

За добро или лошо, тонът който задават правещите предаването води до това развитие.

# 97
И аз съм за Миглена да спечели.
На второ място Емануела и на трето Боби.Макар ,че като гледах колко много гласове събра Емануела във ФБ за 15 минути като нищо може и тя да грабне наградата.Тогава сигурно Тупарев ще трябва да осигури линейки и екипи за "интелектуалците"
Не искам да спечелят Ирина и Ути и даже никой от останалите
Ако я няма Миглена и трябва да избирам между всички останали и Емануела ,то без да ме е срам ще избера Емануела
Ами не знам,ако някоя жена реши ей така да се опре на дървото,да не съсипем връзката на човека.
Може да изиграе корена на дървото

# 98
Току-що по Нова повториха кадрите с Емануела и Христо, но аз нищо не разбрах. Някакво парти ли беше това или мисия? Confused

# 99
😂😂😂

# 100
Нито мисля, че отказът на Христо е мисия, нито пък, че има чак толкова големи скрити аргументи за него като сериал, победа или договорка с продуцентите да раздвижи позаспалата Къща. Мисля, че не му хареса в каква светлина искат да го покажат, не му допаднаха препратките към реалния живот, не одобри това, че трябва да се целува с Емануела и толкова. Има право да откаже, има право дори да си тръгне. Хареса ми, че след като видя какви са последиците не отиде да се моли на Брадъра да размисли и да се унижава да приема ролята. Каза съвсем ясно на Торнев, че това е последното му решение. Сигурна съм, че има неизлъчени неща от изповедалнята, когато говори за смяна на ролята и ни е представено това, което е удобно на продукцията. Надявам се днес с приемането на новата роля да не ми развали хубавото мнение за него. Смятам, че дори да съжалява човек, след като е казал, че ще постъпи по определен начин, трябва да го отстоява докрай и на всяка цена, иначе олеква.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 12:11 от _Smile_

# 101
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Миглена си мисля,че трябва да спечели.Иначе на финал не трябва да отиде на 100% Ути.Много ми падна в очите този човек.

# 102
Предпочитам Борислав да победи.
Не харесвам Ирина, но не харесвам и Миглена. Всъщност, ако я нямаше Ирина, нямаше да съществува и всенародната любов към Миглена.
Така че, когато излязат навън, няма да е зле Миглена да изпрати по куриерска фирма Speedy  една готварска престилка Just Cavalli на Ирина.

# 103
Христо преди или след текилата е приел ролята Laughing?!
Явно тази вечер трезвениците пият,а кадрите са може би от петък,защото Емануела тогава беше с тези дрехи.

# 104
Аз харесвам Миглена, но не харесвам Емануела. Двете се сближиха във войната с останалите, но са много различни. Тоест, нямам нищо против Емануела, но не бих искала да е победител.

Иначе ме е яд, че веднаха изгониха младите весели пияници и останаха само комплексирани и пренавити каки и чичовци. Глория ми беше любима, а групата Глория, Деси, Явор, Жана, Алекс беше забавна Да поясня, че съм на 40+, отдавна не правя палачинки посред нощ и не осъмвам на купон, но свежата млада група ми беше симпатична и интересна. Деси остана сама и не може да се разгърне.

Общи условия

Активация на акаунт