VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 378
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 105
Аз харесвам Миглена, но не харесвам Емануела. Двете се сближиха във войната с останалите, но са много различни. Тоест, нямам нищо против Емануела, но не бих искала да е победител.

Иначе ме е яд, че веднаха изгониха младите весели пияници и останаха само комплексирани и пренавити каки и чичовци. Глория ми беше любима, а групата Глория, Деси, Явор, Жана, Алекс беше забавна Да поясня, че съм на 40+, отдавна не правя палачинки посред нощ и не осъмвам на купон, но свежата млада група ми беше симпатична и интересна. Деси остана сама и не може да се разгърне.
+1  Peace

И аз харесвам Миглена, но не и Емануела чак толкова, че да искам да спечели.

За младите пияндета - не харесвам Деси, но за Глория ме е яд, че излезе толкова рано. Беше глътка свеж въздух на целия фон.

# 106
Скрит текст:
Аз харесвам Миглена, но не харесвам Емануела. Двете се сближиха във войната с останалите, но са много различни. Тоест, нямам нищо против Емануела, но не бих искала да е победител.

Иначе ме е яд, че веднаха изгониха младите весели пияници и останаха само комплексирани и пренавити каки и чичовци. Глория ми беше любима, а групата Глория, Деси, Явор, Жана, Алекс беше забавна Да поясня, че съм на 40+, отдавна не правя палачинки посред нощ и не осъмвам на купон, но свежата млада група ми беше симпатична и интересна. Деси остана сама и не може да се разгърне.
thumbsup Това е другото ми голямо съжаление, освен онова, че с монтираните епизоди(без никакво живо) превърнаха любимия ми формат в подобие на други - Сървайвър, Фермата и т.н. .....просто съсипаха уникалния характер на шоуто. Sad Sad Cry

# 107
От това промо, пуснато тук видях, че май ще е дърво - беше облепен с надписи "Комплексар, Претенциии" др. не успях да прочета, но явно и това не е помогнало да им върнат мебелите.
Явно Коледно дърво - това сепак не е лоша роля!

# 108
Явно Коледно дърво - това сепак не е лоша роля!
Даже е благородна! Mr. Green

На мен отказът на Христо ми хареса, т.е. хареса ми бурята, която предизвика в колектива, дори доведе до своеобразно прегрупиране и сближаване на ядрата. Peace Лили и Миглена на едно мнение, едната прави масаж на другата... все умилителни картини.

# 109
да, и Миглена изведнъж започна да използва думата "колектив".... Голямо разочарование.

# 110
  • Русе/София
Извинете ако повтарям снимка - Утьо с фолк певеци https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/a.300723995842.157304. … ype=3&theater

# 111
  • Тра-ла-ла
да, и Миглена изведнъж започна да използва думата "колектив".... Голямо разочарование.
Неволята сплотява. А и във войната, дори и за възглавница и топла вода, всичко е позволено Laughing

# 112
Преди слушах поп фолк и имаше песни,които ми харесваха. Сега не слушам и не мога да пресея, ако нещо ми хареса. Като търся да гледам нещо по телевизора минавам през тези канали, които ги излъчват и си казвам "ужас" и подминавам. Като цяло не ми харесва пошлото в този жанр и ми се вижда без стойност. Но не мога да отрека, че има песни, които ми харесват.
Емануела я знаех, като фолк певица и си спомням, че имаше една песен с Крум, която ми харесваше. Другите песни не й ги знаех, за "таралежа" чух за първи път тук. Подобни песни няма как да ме докоснат. Не я познавах, като човек и в шоуто ми направи добро впечатление. Не знам, може би, защото очаквах да я видя в по-лоша светлина и предвид другите така наречени "интелектуалци" колко се излагат. Има нещо благо в характера и не е злобна.

Ако на някой му е интересно, ето някои от песните, които ми харесват:

Скрит текст:
Емилия - "Коварство и печал"
https://www.youtube.com/watch?v=Zn0kpEiov2M
Райна и Стефан Митров - "Ще ти говоря за любов"
https://www.youtube.com/watch?v=7Qjy_tzsbk8
Бони - "Да се завърнеш"
Константин/някой го беше споменал в темата, най-хубавата му песен/ "Обади се"
Вероника - "Два квадрата тишина", " Сериен лъжец", "Втори дубъл"

Гласувах за победители - Миглена и Емануела. Миглена на моменти ми се вижда много студена, но има качества, които са за пример. Също така е много добър играч, най-добрия в къщата.
Не искам да спечелят - на 1-во място Михов, най-противен ми е от всички, на 2-ро място Ирина.

# 113
Неволята сплотява. А и във войната, дори и за възглавница и топла вода, всичко е позволено Laughing

Дано не ми се е сторило, но мисля, че го каза с ирония.

# 114
И на мен ми се стори като камъче в интелектуалската градинка.

# 115
Единствената, която искам да спечели е Миглена. Много ми харесва тази жена, интересна ми е, има какво да научиш от нея, многопластова е. Много ме е яд, че не водят някакви по-задълбочени разговори в къщата, така би било много по-интересно. ...

Позволявам си да те поправя - не ни излъчват по-задълбочени разговори в къщата. Всъщност те почти никакви разговори не излъчват. Всяко промо ми изглежда като "ЕКСКЛУЗИВНОООО", "ШОК И УЖАС" и подобните простотии, които слагат жълтите медии пред заглавието на всяка статия, пардон локум.

Всички в къщата са си многопластови и интересни хора, но екипа който монтира е плосък като Земята (по Глория), и отправданието е все ма такъв е народа, това се гледа.

Еми не драги "телевизионери" вие толкова си можете!

Един в темата не видях да предпочита орязания и малоумен вариант на шоуто, който предложиха - без живо, без късно, с тъпи мисии без край, с наказания за по два часа, колкото да имате кадри и прочие простотии.

# 116
Скрит текст:
Единствената, която искам да спечели е Миглена. Много ми харесва тази жена, интересна ми е, има какво да научиш от нея, многопластова е. Много ме е яд, че не водят някакви по-задълбочени разговори в къщата, така би било много по-интересно. ...

Позволявам си да те поправя - не ни излъчват по-задълбочени разговори в къщата. Всъщност те почти никакви разговори не излъчват. Всяко промо ми изглежда като "ЕКСКЛУЗИВНОООО", "ШОК И УЖАС" и подобните простотии, които слагат жълтите медии пред заглавието на всяка статия, пардон локум.

Всички в къщата са си многопластови и интересни хора, но екипа който монтира е плосък като Земята (по Глория), и отправданието е все ма такъв е народа, това се гледа.

Еми не драги "телевизионери" вие толкова си можете!

Един в темата не видях да предпочита орязания и малоумен вариант на шоуто, който предложиха - без живо, без късно, с тъпи мисии без край, с наказания за по два часа, колкото да имате кадри и прочие простотии.
Аз и миналата година май го писах, но защо пък да не го повторя - мисля, че виновникът за евтиния и зле скалъпен сериален модел, който ни пробутват през последните няколко години, е заслуга на този, който замести Ники Николов - Радослав Тушев, дано не бъркам името му. Иска ми се да се махне. Това е само предположение, нямам никаква директна или индиректна връзка с екипа и да ме извинява, ако не той е причината, но такова е подозрението ми. Sad

# 117
Извинете ако повтарям снимка - Утьо с фолк певеци https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/a.300723995842.157304. … ype=3&theater
ха каква стана тя #Crazy #Crazy
гласувах за Миглена и Михов, последният не мога да го дишам #Cussing out

# 118
  • На морето!
Alcarin, Mesmunda, напълно споделям мнението ви. Според мен, обаче, предлагането се определя от търсенето. А вътре има много весели моменти, сигурна съм и излизащите участници го потвърждават, но на жадните за "кръв" зрители им се гледат панаири, ревове, манипулации и интриги и това им се поднася. Така е от времето на гладиаторските битки до днес- хляб и зрелища.  Tired
За нас остава да се опитваме да разкриваме образи отвъд режисьорското виждане, но и това не е лесно предвид нуждата персонажите да се квалифицират на "добри" и "лоши" във всяка ситуация, без право на промяна или нюанси.

# 119
По нова сега дадоха промо в което всички поркат на екс.
И после Христо и Емануела танцуват, закачат се....
Тоя Ристо опна 2-3 чашки и забрави за прясната си връзка.

Общи условия

Активация на акаунт