VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 555
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 120
По нова сега дадоха промо в което всички поркат на екс.
И после Христо и Емануела танцуват, закачат се....
Тоя Ристо опна 2-3 чашки и забрави за прясната си връзка.

И Емануела се намъкна в тоалетната при Христо...

# 121

Абе намъкна се ама не видях той вътре ли беше.
Отиде човечеца, отиде му връзката, любовта.Може и нищо да не е станало , но след тази подкрепа за Емануела във ФБ, май се чудят как да я очернят.

# 122
Alcarin, Mesmunda, напълно споделям мнението ви. Според мен, обаче, предлагането се определя от търсенето. А вътре има много весели моменти, сигурна съм и излизащите участници го потвърждават, но на жадните за "кръв" зрители им се гледат панаири, ревове, манипулации и интриги и това им се поднася. Така е от времето на гладиаторските битки до днес- хляб и зрелища.  Tired
За нас остава да се опитваме да разкриваме образи отвъд режисьорското виждане, но и това не е лесно предвид нуждата персонажите да се квалифицират на "добри" и "лоши" във всяка ситуация, без право на промяна или нюанси.
Не знам, не съм сигурна, че този изопачен модел е свързан с търсенето. На мен по-скоро ми се струва, че това е някаква концепция, дошла да подплати и обвърже взаимния интерес на Нова и външната продукция на Тупарев и сие. С договорите на участниците и по-точно с въвеждането на хонорарната система(която замени голямата награда) се осигурява хем достатъчно "актьорско" присъствие в сериалчето, наречено ВБ, хем пълнеж за голяма част от предаванията на Нова. Всички са доволни, поне докато има рекламодатели. Tired  

# 123
Ето това дават цял ден по Нова - Отмъщението на малката булка - https://www.vbox7.com/play:7b88ca526d

# 124
На мен изобщо не ми се гледат скандали и интриги. Щеше ми се да е по-забавно, по- ненатоварващо, достатъчно ни е ежедневието.

Ето такива неща неща ми се гледат :

https://www.vbox7.com/play:795ad1f2

https://www.vbox7.com/play:f94048e0

https://www.vbox7.com/play:fd540192

https://www.vbox7.com/play:3e03bc64 Joy

# 125
А с коя има прясна връзка Ристо ?  Имаме проблем с Вивакома и от четвъртък не съм гледала нищо, очертава се и днес да пропусна. Добре, че сте вие, генериращи актуална информация нон стоп.

# 126
Аз искам гласовете да са фифти-фифти и да обяват Бобито и Имануела за любимите звезди на малко и голямо. Да излязат, пък да се сгодят, пък 2 оркестъра да свирят на годявката. Пък после бъдеща свъкърва и снаха да си поразменят реплики в ефир - едната как не е съгласна, пък другата как първата е смотана. Към 2020 все пак искам да се стигне до мечтаната сватба. Имануела да накара Боби да си направи носа за големия ден. После пак реплики в ефир - как майка му не дава, а Имануела настоява. Накрая роклята да я ушият само поп фолк певици-девици в 30-тото издание на Вип Брадър, на мазилка и паркет да седят и да я извезят - за спомен от мястото на първата среща. После сватбата да е на живо по поп фолковата телевизия, с платени смс-и: прати 1,20лв, ако Имануела каже "да", прати 2,40лв, ако свекървата настъпи Имануела първа. После искам да работят за бебе - Гала да проследява напредъка, а Боби да пропише като бъдещ татко тук (той сигурно може да пише). После да гледаме раждане, ама вече на международна сцена - по Нешънъл Джеографик Сайънс. После изписване на бебето - с тържествени концерти на колежки във всички градове. После свекървата да се сърди, че не е кръстено на нея, а Имануела да си пуши цигарките и хич да не й пука. Даже да запали нова, нарочно. Да й каже да отива на дебвлариум, а не да се цупи за името. После да го отгледат и като запецне в училище Бобиту да се чуди как да му помогне, а Имануела направо да докаже, че е в топ 3 на най-добрите майки като му купи диплома за вишо още докато е във втори клас! И от там насетне ще им изгубя края, защото ще съм стара баба и ще спра да следя младите. Ще гледам Ути, който тогава ще готви за мен безсолни, диетични супички и картофено пюре. Но много искам да им се случи такава приказка на Б&И - те я заслужават!!

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 15:14 от Маpи

# 127
А с коя има прясна връзка Ристо ?  Имаме проблем с Вивакома и от четвъртък не съм гледала нищо, очертава се и днес да пропусна. Добре, че сте вие, генериращи актуална информация нон стоп.
А де с коя.И ние се чудим.Каза само че има прясна връзка и няма да се допира до същество от женски пол за да нарани изгората.

# 128
Mesmunda, +1

Според мен печалбата от нормалния вид на шоуто би била по-голяма, просто и изработването би струвало повече. С чалгата е същото - такъв бил пазара - не е, просто производителят може да изработи само такъв продукт.

Ето момчетата от Hayes & Y, имат продукт - пазара тук е тесен, отишли са в Лондон и продават продукта си там.

Песента от втората страница (извинявайте, на който му харесва, не искам да се правя на важна или да ви обиждам в никакъв случай  Peace) си е отвратителна абс. чалга - не мога я изслушам дори до края - нищо няма в нея (за мен лично). Special може да се слуша 1000 пъти и да не ти омръзне и музика и текст и вокал и всеки път може да я усетиш различно.
Не знам защо лично на мен ми бъркат тези песньовки в нервната система яко, да в жанра поп-фолк може да има супер неща, но всичко което сме пускали тук е гадно, не намирам за нужно да търся из хилядите парчета нещо, което става - затова и в анкетата казах, не никога, но не ми пречи някой да си слуша каквото му носи радост  Peace

Последното го казвам за да илюстрирам, че независимо какво определя пазара, хората правят каквото могат. Не вярвам, че някой можещ човек ще се задоволява да прави продукт по-ниско качество заради пазар, просто не би издържал дълго независимо, че парите са повече.

# 129

Абе намъкна се ама не видях той вътре ли беше.
Отиде човечеца, отиде му връзката, любовта.Може и нищо да не е станало , но след тази подкрепа за Емануела във ФБ, май се чудят как да я очернят.

Е, хайде сега да я очернят. Аз ако съм на нейно място след отношението на Христо преди това, ще отбягвам и да разговарям с него. Те си пийват, танцуват....и какво се е случило след това ще видим. Миглена беше права, че я обиждат, а тя ходи да си говори с тях все едно нищо не е било.
Казаха ми, че при Гала са споменали /не е потвърдено/, че Христо щял да участва в български сериал и за това е влязъл  в къщата. Ще видя да гледам по-късно.

# 130
  • out of space
Миглена трябва да е победител.

На едно мнение сме.  Shocked
Това е исторически момент!  Laughing

# 131
И аз искам Миглена да спечели. А Ирина, Михов и особено Ути, хич да не стигат до финал даже. Crossing Arms

# 132
Едно закъсняло мнение по предната тема за чалгата. Аз едно нещо не мога да разбера ,кой и кога и защо е втълпил в нечии умни главици ,че музиката е средство за образоване усъвършенстване,духовно израстване,че търсят чак такива дълбокомислени текстове в нси.Има и хубави да..но те са прозрение..Като искаш нещо смислено -ЧЕТИ. Интернет дава напълно безплатен достъп до всички произведения на човешкия ум (почти).Ако толкова те мързи-гледай филми предавания има доста смислено поднесена информация .Но да чакаш някой да ти налее в главата истината за живота вселената и вс.останало докато зяпаш в чинията и чашката си е те това е наглост.Музиката е средство за забавление. Няма как да е нещо повече и да се очаква повече. Чалга не слушам ,но ако отида някъде където се слуша не се държа като ощипана.Приемам я като виц .,пародия дори не слушам текста.Ритъма също не го чувам много но като е весела компанията не ми пречи никак да се поклащам в такт. Същото се отнася и за всички други стилове които не харесвам. А най-тъпото дори по-тъпо от самата чалга е факта че с нея оправдаваме собственото си безхаберие ,грубо отношение завист и безразличие към проблемите на ближния. И много удобно да я сочим ,като източник на всички злини и да се оправдаваме с нея. А който наистина го вярва ,значи не вижда по-далече от носа си.

# 133
  • До морето
На мен изобщо не ми се гледат скандали и интриги. Щеше ми се да е по-забавно, по- ненатоварващо, достатъчно ни е ежедневието.

Ето такива неща неща ми се гледат :

https://www.vbox7.com/play:795ad1f2

https://www.vbox7.com/play:f94048e0

https://www.vbox7.com/play:fd540192

https://www.vbox7.com/play:3e03bc64 Joy

Благодаря, доста се посмях

# 134
  • out of space
Скрит текст:
Едно закъсняло мнение по предната тема за чалгата. Аз едно нещо не мога да разбера ,кой и кога и защо е втълпил в нечии умни главици ,че музиката е средство за образоване усъвършенстване,духовно израстване,че търсят чак такива дълбокомислени текстове в нси.Има и хубави да..но те са прозрение..Като искаш нещо смислено -ЧЕТИ. Интернет дава напълно безплатен достъп до всички произведения на човешкия ум (почти).Ако толкова те мързи-гледай филми предавания има доста смислено поднесена информация .Но да чакаш някой да ти налее в главата истината за живота вселената и вс.останало докато зяпаш в чинията и чашката си е те това е наглост.Музиката е средство за забавление. Няма как да е нещо повече и да се очаква повече. Чалга не слушам ,но ако отида някъде където се слуша не се държа като ощипана.Приемам я като виц .,пародия дори не слушам текста.Ритъма също не го чувам много но като е весела компанията не ми пречи никак да се поклащам в такт. Същото се отнася и за всички други стилове които не харесвам. А най-тъпото дори по-тъпо от самата чалга е факта че с нея оправдаваме собственото си безхаберие ,грубо отношение завист и безразличие към проблемите на ближния. И много удобно да я сочим ,като източник на всички злини и да се оправдаваме с нея. А който наистина го вярва ,значи не вижда по-далече от носа си.

Повечето хора, които слушат чалга НЕ четат книги! Прекалено трудоемко е.
Гледат Найлона, преглеждат жълтата преса и се мотаят по чалга клубове и молове.

Не познавам математик, програмист или филолог, който да се опиянява от подобни ритми.

Това изобщо не значи, че слушащите/изпълняващи чалга са някакви тъпаци. Просто си живеят във вселена, различна от моята и с големи напъни имам нещо общо с подобни хора- низ от обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт