VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 794
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 165
Мари от нашата тема е голяма Отварачка.

# 166
Скрит текст:
Искам да ви попитам - ЕМИТУ НА КАКЪВ ИНСТРУМЕНТ СВИРИ? Тя е голяма пивица, издържа си децата и голям екип от хора пишат текста за таралежа, но на какво свири??

Марче,що толкоз мразиш Имануелата,ма LaughingМъжо ли ти сви,магия ли ти направи с тез изумрудени  очи Laughing
И сега сериозно-стига с тази чалга.Писна ми за всичко да е виновна чалгата,даже за глобалното затопляне,за бежанците...Много ми писна.
Има време и време,място и място--време и място  да слушаш класическа музика,време и място за нещо леко.Колко от нас слушат народна музика,питам?
Не съм фен на чалгата,не слушам,но ако попадна примерно на купон от службата,на който се слуша чалга,няма да плюя по колегите,че се кефят.
И в този Брадър аз,освен Мегито , друг интелектуалец не видях Heart Eyes

Ако те прочете Ирина не знам на коя вселена ще те прати. Laughing

Ужас,вярно бе.Добре,че не разчитам на ХЛЯБА на мъжо и,иначе съм загубена. Grinning

# 167
  • София
Другата седмица в понеделник или сряда свършва сезона?

# 168
Другата седмица в понеделник или сряда свършва сезона?
В петък.

# 169
  • по пътя
Е, чак пък да ме дразни това с Ирина, по-скоро ми е странно.  Simple Smile

# 170
Искам да ви попитам - ЕМИТУ НА КАКЪВ ИНСТРУМЕНТ СВИРИ? Тя е голяма пивица, издържа си децата и голям екип от хора пишат текста за таралежа, но на какво свири??

Марче,що толкоз мразиш Имануелата,ма LaughingМъжо ли ти сви,магия ли ти направи с тез изумрудени  очи Laughing

Ми аз га питах ко вий направила Ирина, чи я мразите - ваш Иванча ли ви взе, с волован насън ли ви гони, изпи ви виното за Коледа ли, вий ми казахти, че съм проста.  newsm78 Rolling Eyes За да не съм проста вече, искам сватба за Б&И. Даже 2 сватби. Една в Пазарджик. И една в Лас Вегас със чирвена рокличка!

# 171
  • Испания

Да видим дали промото ще има нещо общо с това, което ще ни представят.

# 172

Ми аз га питах ко вий направила Ирина, чи я мразите - ваш Иванча ли ви взе, с волован насън ли ви гони, изпи ви виното за Коледа ли, вий ми казахти, че съм проста.  newsm78 Rolling Eyes За да не съм проста вече, искам сватба за Б&И. Даже 2 сватби. Една в Пазарджик. И една в Лас Вегас със чирвена рокличка!

Не мразя Ирина,даже не я презирам,съжалявам я.никога няма да е щастлива Sad

# 173
  • Испания
никога няма да е щастлива Sad

Това каза за нея Миглена.

# 174
  • До морето
Много пъти се коментира, че Ирина пие постоянно,  а не сме я виждали пияна. Е, в клипчето с ражданията съм сигурна, че е на градус!

# 175
Интересно, дали Ути като един истински Ланселот ще се втурне в тоалетната да спасява Ицката от лапите на Емануела.

# 176
Много пъти се коментира, че Ирина пие постоянно,  а не сме я виждали пияна. Е, в клипчето с ражданията съм сигурна, че е на градус!
Ами не съм сигурна, че е на градус. Има си такава категория жени, които правят от кариерата си на майки епопея, като няма с какво друго да се похвалят. И навират на всички в очите "героичните" си моменти на плодоотделяне. Ирина е всичко, което не съм искала да бъда. Миглена е това, което отчасти бих искала да имам като качества, но не знам как се постига и колко струва. Емануела е лековатият подход с усмивка към живота, който безвъзвратно съм пропуснала, заради всичко вече преживяно и научено.

# 177
Емануела и Христо ....в банята...дали ще се окаже истина.. Thinking

# 178
Един тотален запис  Laughing  bouquet

# 179
Имат мебели.

Общи условия

Активация на акаунт