VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 394
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Деси каза, че познава старата любима на Христо т.е. сега е с нова мацка Wink
Туй Шушон го каза преди време  Wink
Мега нагъл е Христо просто.

# 226
Интересно , колкото повече плюят по Емануела , по-симпатична ми става Laughing Mr. Green

# 227
Михов изглежда потресаващо зле.

# 228

Не съм наричала досега жена така, но за Емануела исках да употребя още по-пряка дума.. но тази ми се видя по-мека за нея.. Peace

Давай, тук е свободна зона- искаше да кажеш, че е К..ВА, Може и да е но си ляга с този, който поиска а не с който я пожелае. Явно те е яд. Mr. Green

# 229
  • София
Леле много е нагъл Христо.

# 230
"Той прави едно, а върши друго". Декарт!!!

Ох.. не мога да повярвам, че е толкова харесвана в темата този миндил Емануела.. Crazy
Не бих нарекла нито една жена миндил,въпреки,че ме изкушаваш.Но не,няма да падна толкова ниско Simple Smile

Тази грозна обида говори много повече за използващия обидата  Whistling

Хе хе.. мого си я харесваш Емануела, затова така лично я приемаш обидата, та чак ти говори за мен....  Laughing
Не,нещо бъркаш-не харесвам много Емануела,но я харесвам повече от теб,Ирина,Десислава,Надя,Рени.Харесвам Миглена-наподобявам я на златиста топка,очукана,блъскана,мачкана,употребявана,но светеща!Защото не е лустро като Ирина Simple SmileСорри Simple Smile

# 231
Надя президент Party Party Party Party Party

# 232
  • Тра-ла-ла
Какви са злобииии. Как скочиха на Миглена. А Христо е такъв тъп наглец

# 233
Тая Надя мноу зле.  ooooh!

# 234
  • София
Христо... !!!!  ooooh! ooooh! ooooh!
А Наденцето....   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!hahaha

# 235
Голяма работа. Емануела допусна грешка и не защото е тъпа, а защото всеки греши и обърква

Христо е пълен шушляк
Ма га Слабака се обърка друго казаха момичитата тук... А пък той е тъп!!! Само Емиту не е, тя просту е човек и се обърка. Peace И ще се ожени накрая, ще видити!!!

# 236
Леле много е нагъл Христо.
Егати наглото момче!

Надя, Надя... ooooh!

# 237

Не съм наричала досега жена така, но за Емануела исках да употребя още по-пряка дума.. но тази ми се видя по-мека за нея.. Peace

Давай, тук е свободна зона- искаше да кажеш, че е К..ВА, Може и да е но си ляга с този, който поиска а не с който я пожелае. Явно те е яд. Mr. Green

Хахаха.. какво да ме е яд.. затова че е лека жена ли?.. Аз не мога да се оплача никак от мъжко внимание, но не бих се давала така леко и всеки път да ми бият шута.. Жалко само за децата и!  Peace

# 238
Какво е казала Надя, че се възмущавате?

# 239
Хубав танц на "змията" са измислили, определено дразни който трябва. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт