VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 142
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 405
Ирина след като е слухтяла на вратата на тоалетната казва:Охкат вътре. А Миглена пита:Що? Нещо боли ли ги?  Joy

# 406
Ако съчетаем женствеността и красотата на Емануела и интелекта и дисциплинираността на Миглена - ще се получи перфектна жена Grinning
Ноооо все без маж!!!! Не, ни можи така!  емиту трябвя да се ожениии... Тя е ходила на курс при Кобилкина и е професионалист по свалките!!! А Бобиту загубиии!!! Глупак. Няма мъже вече... Няма.

# 407
  • София
Ристо е толкова пиян, че не може да си го намери. Емито просто си пъшка, докато Ристо сигурно е заспал на клекалото. Това беше отмъщението ѝ, тя го предупреди. Mr. Green
Това го изпрати с мейл на гаджето му...  Joy Joy Peace

Бившето.  Mr. Green

# 408
Важното е,че направиха епизода.  bowuu
Направиха сезона на ВИП-а!
А па тук какви светици сте се събрали, направо не е истина! Mr. Green
Нали?верно,че  беше тъпо,че са в тоалетната,но знаят че там камери няма.иначе щяха да са в леглото,тогава нямаше да толкова грозно.иначе от Емануела трябва съвети за сваляне е да се взимат хахахах

# 409
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Христо не искА да играе фалшиви целувки и милувки в измислен сериал. Изигра си ролята  абсолютно достоверно извън мисията.

Все си  мисля,че проблема му идваше не заради Емануела,а от това,че е сериал (сапунка).

# 410
Кошлуков е гад.Как може да сравнява ситуацията с тази на кмета на Стрелча?!
Е как, Ицето е непълнолетен, невинен, девствен, за първи път опитва алкохол.

# 411
  • София
Не искам номинации, искам продължение на историята.  Crossing Arms Whistling Laughing
Това продължение сигурно ще го гледаме цяла седмица. Laughing

Ама аз сега искам.  Crossing Arms Joy Joy

# 412
  • Тра-ла-ла
Обаче видяхте ли, че дръжката на тоалетната на няколко пъти я натискаха. Сякаш някой искаше да излезе. Обаче кой, кой Mr. Green

# 413
Ирина след като е слухтяла на вратата на тоалетната казва:Охкат вътре. А Миглена пита:Що? Нещо боли ли ги?  Joy
Като казвам, че Миглена е победителят, що не четете какво пиша  Laughing
Ирина пак си показа злобата, а Миглена супер адекватно обърна нещата на майтап  Peace

# 414
  • София
Пфу, отврат! Ама те ви го и чалга и интелигент. Баш на място. В кенефа. Където им е мястото.

# 415
Тази жена има двама сина,а се напива като тираджия и влиза в тоалетната при мъж ShockedТова ли е пример за жена и майка, ако това не е простотия и да не кажа нещо по-тежко не знам.Горките деца, а едното момче е по-големичко. Confused
Свободна жена е и може да прави каквото си иска Peace. Стига сме се правили на пуританки.

# 416
Кошлуков е гад.Как може да сравнява ситуацията с тази на кмета на Стрелча?!
Е как, Ицето е непълнолетен, невинен, девствен, за първи път опитва алкохол.
Дискриминация!значи мъжете могат да ни свалят,а ако ние го правим сме лесни,що?

# 417
  • София
Обаче видяхте ли, че дръжката на тоалетната на няколко пъти я натискаха. Сякаш някой искаше да излезе. Обаче кой, кой Mr. Green
Тя може и не само от напън за излизане да се натиска тая дръжка................

# 418
  • Брюксел / София
Майка ми има една приказка за всички, които се пробват да се оправдават с алкохол. Защо когато си пил не вземеш да изядеш една кофа лайна (понеже не знаеш какво правиш) , а спиш с приятелка  или жена на приятел, играеш комар, изчукваш някой... или каквото там се сетиш...
Та така и с Ристето като не може да пие-да не пие. Надцени се, Емануела е вряла и кипяла по кръчми, нормално е да носи на пиене. Не казвам, че това, което направи Емануела е правилно, приемливо или хубаво, но я оправдавам: навря великия актьор, който е затварял барове в Мексико, там, където му е мястото - в тоалетната.

# 419
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ирина след като е слухтяла на вратата на тоалетната казва:Охкат вътре. А Миглена пита:Що? Нещо боли ли ги?  Joy

hahaha hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт