VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 201
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 435
Тази жена има двама сина,а се напива като тираджия и влиза в тоалетната при мъж ShockedТова ли е пример за жена и майка, ако това не е простотия и да не кажа нещо по-тежко не знам.Горките деца, а едното момче е по-големичко. Confused
+ 10000000000
 Чакам пак някоя будна гражданка , да дойде да обяснява, че тя навън не прави така
Е те навън всички са мили, бели и добри, ама тоя Брадър как ги монтира като са вътре.....

# 436
Тази жена има двама сина,а се напива като тираджия и влиза в тоалетната при мъж ShockedТова ли е пример за жена и майка, ако това не е простотия и да не кажа нещо по-тежко не знам.Горките деца, а едното момче е по-големичко. Confused
+ 10000000000
 Чакам пак някоя будна гражданка , да дойде да обяснява, че тя навън не прави така
Пууу, кви сте задръстени пуританки!!!

# 437
  • София
Тази вечер Бай Брадър - Емануела, Ицо и другия го изпуснах кой е. hahaha

Как бе,Деси,така са я направили,че още не мога да спра да се хиля. Joy Joy Joy

# 438
Не искам номинации, искам продължение на историята.  Crossing Arms Whistling Laughing
Това продължение сигурно ще го гледаме цяла седмица. Laughing

Ама аз сега искам.  Crossing Arms Joy Joy
Язък.Торнев излезе и те направиха сериала.ИзпуснА режисьора.

# 439
Пролича си, че Емануела не си поплюва, ако си навие нещо на пръста. Уж загрижена за него, уж това-онова, а как брутално, почти насила се напъха в тоалетната.  Laughing

ми скорпионче Simple Smile) не, че съм го гледала...ама и това ми звучи фалшименто. трябва да е луда Емануела... Crazy

# 440
  • София
Обаче видяхте ли, че дръжката на тоалетната на няколко пъти я натискаха. Сякаш някой искаше да излезе. Обаче кой, кой Mr. Green
Кой... Емануела казваше "не го прави"   Явно е искал да излезе.
Но ако си представим как пияния мъж влиза при пияната жена в тоалетната, и и казва да не излиза,, нещата малко по друг начин щяха да изглеждат. Сега прост мъж и лека жена видяхме.  И все пак си мисля, че са и удвоили хонорара, за да докара чак дотам нещата не ми се вярва да е толкова пък глупава...чак.

# 441
  • София
Ристо е толкова пиян, че не може да си го намери. Емито просто си пъшка, докато Ристо сигурно е заспал на клекалото. Това беше отмъщението ѝ, тя го предупреди. Mr. Green
Това го изпрати с мейл на гаджето му...  Joy Joy Peace

Бившето.  Mr. Green
Е, има 0.0000001%  да няма ток тази вечер...  Joy

# 442
  • София
а за Ути колко текили ще са ѝ нужни...

# 443
  • Испания
Михов пък да говори, че пиян мъж се оправдава... ooooh!

# 444
Демиджа. Joy
Да чуя гласа и аз на тази Надя.

а за Ути колко текили ще са ѝ нужни...
Много. Laughing
Ама той може да се навие и след първата.

# 445
Ама и вие сте лесни тука Mr. Green  Затворена врата, мърдаща дръжка и ох, и ах зад вратата... и фантазиите ви се разпасаха.  Joy Ако някой отворко ми падне така след клетвите колко е велик, и аз ще охкам оргазмено като повръща на колене пред мен! А идиотите отвън да си мислят каквото щат. Twisted Evil

# 446
Ще ми се да видя Христо на другия ден. Изпързаля го Емануела, но и той явно е доста прост щом така лесно се даде. Whistling
Опасна е Ирина, дори и в такъв момент успя да влезе в кадър. Имате ли нужда от нещо ?!?  hahaha Утроба например  Laughing

# 447
  • София
Деси що реве?!

# 448
  • Испания
Десислава и Надя бая са вързали кънките.

# 449
  • Тра-ла-ла
Обаче видяхте ли, че дръжката на тоалетната на няколко пъти я натискаха. Сякаш някой искаше да излезе. Обаче кой, кой Mr. Green
Кой... Емануела казваше "не го прави"   Явно е искал да излезе.
Това може да се интерптерира и че той я е опипвал, тя му е казала "не го прави" и е искала да излезе

Общи условия

Активация на акаунт