VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 855
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 840
Добре, де. А има ли някой друг, който си помисли, че когато Ирина отиде да провери Ристо и Емануела какво правят в тоалетната, всъщност беше с цел да ги накара да се опомнят. Един вид да ги прекъсне, да им напомни къде се намират и да осуети излагацията им. Или само аз съм толкова наивна?

Ами така го разбирам и аз.. излагацията беше голяма ... но в ситуацията нямаше какво да се направи.. ooooh!

# 841
  • София
Отвратителен човек е Ирина. Не ми се вярва някой да я е оторизирал да споделя с цяла България неща, които хората й споделят. Точно квачка в чуждо гнездо е и би следвало да приеме истината. Погнусена съм от тази жена. Чудя се как хората общуват с нея, как въобще й казват нещо, тя при първа възможност го изтърсва пред аудиторията: без значение дали става дума за хъркане или репродуктивни проблеми.

newsm10

# 842
Отвратителен човек е Ирина. Не ми се вярва някой да я е оторизирал да споделя с цяла България неща, които хората й споделят. Точно квачка в чуждо гнездо е и би следвало да приеме истината. Погнусена съм от тази жена. Чудя се как хората общуват с нея, как въобще й казват нещо, тя при първа възможност го изтърсва пред аудиторията: без значение дали става дума за хъркане или репродуктивни проблеми.
Тя не го прави без да иска, нищо че изглежда уж случайно. Това е такава отрова, че не е истина! ooooh!

# 843
Браво, уцели ги Боби, аз съм да спечели Боби, браво на това момче. Леле кучка, как й личи че се ядосва на светицата Ирина. И двата велики мъжкара Михов и Ути не щат точно Боби, защото той е мъжкаря в къщата за мене, да спечели, държа се много достойно това момче Peace

# 844
Емануела каза само, че при положение, че няма деца няма право да й държи сметка как си възпитава синовете Peace. Хайде да не ми го изкарват жертва сега този трътльо.

+1
Емануела защити себе си без да го обижда, но приятелката му Иринка се погрижи всички да разберем за проблема му.

# 845
  • София
А с тези, които не са споменати в нито една от двете категории, какво се случва? Не отиват ли и те на номинации?

Отиват - нека и те да разберат какво е  Laughing

# 846
Усещам че на номинации ще са с най много и с най малко точки. Изписаха и вежди на Ирина май

# 847
  • София
Ирино, кАжи на Ванката да ти купи чифте и зЕми, та са грЪмни!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 848
Христо верно ще получи инфаркт. Спешна нужда има от консултация с психолог.
ВБ, вземете отношение и му помогнете, не е добре момчето...сериозно призовавам.

# 849
  • somewhere near the sea
Що да е пияна, бе хора? Говори емоционално, но точно в преценките си.
Забелязахте ли, как когато Миглена искаше да извика Христо на разговор, Ирина се развика: "Забранявам!"

# 850
  • София
Абсолютно заслужено са трите дами с 0 точки. Те сякаш не съществуват в къщата.

# 851
  • Тра-ла-ла
И за какво е тази борба?! За плакет и уж за народната любов. Тия не са у ред Crazy

# 852
Рени що е облечена като контрольорка?! Thinking

# 853
Деси, Рени и Христо е време да си ходят. Може и Надя да им прави компания. Направо да ги изкарват всички и да се прикрючва този цирк.

# 854
  • Брюксел / София
Тя не го прави без да иска, нищо че изглежда уж случайно. Това е такава отрова, че не е истина! ooooh!
Точно защото е нарочно затова е толкова гадно. Ако беше без да иска, просто щях да си помисля, че е само проста, а не зла, каквато тя е.

Общи условия

Активация на акаунт