VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 839
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Цитат на: JenniferLopez line=topic=949533.msg33970286#msg33970286 date=1477949631
Нямало е секс според мен.
Оралното брои ли се за секс?  Sunglasses
Брои се, ама и това е нямало.
А Ицко, защо тогава гледа като нас@ан, ако е нямало нищо!?  Sick
Ми щото е унизен от една проста чалга певица, па той е крем дела крем на холивудския хай лайф.

# 976
А Емануела е била само "тестис" /свидетел на латински/ ли!?  Joy
Държала го е за косата.  Laughing

# 977
Нямало е секс според мен.
Оралното брои ли се за секс?  Sunglasses
Брои се, ама и това е нямало.
А Ицко, защо тогава гледа като нас@ан, ако е нямало нищо!?  Sick
Щото не помни. То и в баровете в Мексико, сигурно са го изхвърляли пред вратата, а той на сутринта е решил, че я е заключил.

# 978
Представям си Христо, заврял глава в тоалетната чиния и драйфащ в несвяст, а Емито си охка самосиндикално, за да е пълно шоуто и се подхилва Mr. Green

# 979
  • София
Значи при Жана и Явор имаше секс, а при Емануела и Ицето не, ли!? Щото е Ицето ли? Или?  Rolling Eyes

# 980
  • Тра-ла-ла
Значи при Жана и Явор имаше секс, а при Емануела и Ицето не, ли!? Щото е Ицето ли? Или?  Rolling Eyes
Явор църкаше нещо, че не му ставало в къщата като довод да напусне. Та сексът все още е мираж

# 981

Щото не помни. То и в баровете в Мексико, сигурно са го изхвърляли пред вратата, а той на сутринта е решил, че я е заключил.
Joy

Да бее, Ла путана мехикана Ицана, от Емануела на сабахлем пре...на. hahaha

# 982
Обаче Боби нещо не го признават (някои от) ВИПовете, чухте ли как Ирина направи коментар след неговите номинации?

Едно такова неуважително отношение към него, щото нали не е известен и едва ли не е под нивото им.

# 983
Да са уженят Рени и Вальо тогава!!! Емиту да хване букета и на другото риалити да намери един хотел с мъж най-накрая!

# 984
Да, нарече го "тъпанар". Но това е, защото не усеща езика му на задните си части. Всички, които не са залепнали там, са против нея.

# 985
  • Испания
ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК В КЪЩАТА НА БАЙ БРАДЪР

http://gospodari.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD- … -video110943.html

# 986
  • София
Да са уженят Рени и Вальо тогава!!! Емиту да хване букета и на другото риалити да намери един хотел с мъж най-накрая!
Що Емануела... може Ути да хване букета... по му е време...  Joy

# 987
Въйййй.  bishop

# 988
Брутален лайф. Този път и в къщата, и в студиото се играеше трагикомедия. Mr. Green
Всички съквартиранти ми се видяха малко или много неприятни тази вечер....с изключение на Емануела.
Заключи принципите на Христо в тоалетната и пусна водата. hahaha Само не разбрах как непиеща по принцип жена надпи мъж, даже и без да се вземе под внимание хвалбата му за затворения бар в Мексико. newsm78

# 989
И номинацията на Боби за Ирина ми много хареса. Нарежда на всички вътре все едно им е възпитателка Crazy,а това, че се възмущава, че някой е гладен просто показа какво уникално просто парче е  Sick. А иначе милата  се брои към интелигенцията  Stop

Общи условия

Активация на акаунт