VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 749
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 035
Мари, за какъв олтар мечтаела Емануела? Та тя 2 пъти е била омъжена. Първият път се жени за младоженеца-беглец след провалената сватба. Само се разписват набързо. После, докато беше в "Къртицата", се омъжи за Никола. Едва ли й е важно да е омъжена.

# 1 036
За мен постъпката на Емануела е голяма излагация за самата нея. Коментарите на Надя бяха точно на място и в тях не видях нито ревност, нито завист. Надя, ако искаше още в началото можеше да "спечели" Христо, при това без да го напива до повръщане. И преди да ме обявите за пуританка, съвсем сериозно от вчера ми се върти въпросът - дали Диневи няма да се опитат да и вземат детето след целия цирк, който направи? А че се радват, че са се отървали от снахата спор няма  8)1

ОО айде моля ти се. Надя е толкова смешна елементарна и безлична. хич н приемам критки от нея, след прикритата й злобица. Надя сто процента завижда и й е дискомфортно от сексапила на Емануела. С или без Христо, това си е факт.
Надя каква дама е точно? Биг брадър много хубава роля й беше дал на златотърсачка, и това не е случайно.
При всички положения, далеч подостойно е да се изчукаш с някого в кенефа, от това д ачупиш стойки и да се чудиш кой чичко паричко да си хванеш, за да пробиеш в живота. В едното има освободеност и пошлост на независима жена, която сама си е господар, а другата е  паразитка, маща нужда от имидж, за да хване следващия спонсор.
'Щот' Емануела точно като дама се държи... Не можа да преглътне, че някой като е трезвен не иска да има отношения с нея и трябваше да го напива, за да стигне до... тоалетната. Секс не мога да знам имало ли е, нямало ли е, но самото и влизане при него ми беше показателно. Ако искаше само да го изложи и да му го върне щеше да го остави да си повръща и той да върви след нея "осъзнал какво е изпуснал". Че е красива, красива е, но както някой вече писа по-напред - прекалено евтино се държи.
не е нужно да е дама...поне не е за продан. не й е нужно да се хубавее и прави барем я земе някой, както  Надя. кое е по евтино? да си правиш парите сама,  да се натскаш с който си искаш където си искаш, ако ще и да натриеш нос нечий, или да скачаш от портфейл на портфейл както правят Иринка и Надя. Затова на тях им е важна таз поза, на "дамите" и моралните, защото иначе им отива поминъка -- а поминъка им е да си г основи някой мъж.

Ирина изобщо няма и да я коментирам, колко не я харесвам, многократно съм го писала, но поведението, което описвате нейното и на Надя, изобщо не ме кара да симпатизирам на Емануела, няма и да ме накара. По никакъв повод не може да ми е образ за подражание. Подкрепях я, когато се защитаваше от нападките за чалгата, допадна ми, че не е безгласна буква и им го показа, евала, че сама си гледа децата и се оправя в живота, но целия фарс с Христо - от отказа му в мисията, през цигарата до напиването му, ми показва само другото й лице - на злобна, неприемаща отказ жена. Така я виждам, така я коментирам.

ПП. Предполагам, че до секс едва ли се е стигнало, може да са се понатискали малко. Неслучайно спряха историята до нейното влизане и довечера да не се окаже, че е много шум за нищо.

# 1 037
Мари, за какъв олтар мечтаела Емануела? Та тя 2 пъти е била омъжена. Първият път се жени за младоженеца-беглец след провалената сватба. Само се разписват набързо. После, докато беше в "Къртицата", се омъжи за Никола. Едва ли й е важно да е омъжена.
na neq - не. други правят брачните кариери Simple Smile))

# 1 038
В тоалетната не мисля,че нещо е станало.Емануела,ако прави нещо то ще е навън.Христо беше на положение"четири крака" и вътрешно със сигурност се е изкефил на близостта с Емануела,макар да не го признава. Случката беше яка,на мен ми хареса.В Христо си личи едно голямо напрежение.Беше забавно,че седна на чашка с "врага".Явно е избил напрежението,но снощи беше пак толкова сдървен и нервен.Между другото в началото като се стрелкаха с думи Деса отстрани много се кефеше как Христо нарежда Емануела.Не броих точно колко са изпили,но Емануела беше видимо по-добре.Направо си помислих,че самата цел,която си е поставила подсъзнателно не я напива,иначе е странно да е в по-добро състояние.Деса според мен ревнува,а като коментираха след това и двете с Надя също бяха почерпени.Ще видим кой довечера ще ги сложи по леглата.
Съквартирантите обърнаха вота срещу Емануела.Надяват се,че зрителите ще оценят като излагация напиването й с Христо.Всъщност повечето май завиждат на Емануела,защото единствено тя намери начин да понакаже Христо.Деса сигурно си мечтае да се беше напила тя с Христо Wink
Гледах вчера едното клипче с Ирина,където разказва за ражданията си.Тя наистина все се бие в гърдите-казваше за нормалното излизане на бебето,че не било като това да го извадят докторите и визираше себе си.Адмирации за нормалните й раждания,но в днешно време там има обезболяване.За мен Емануела с поредиците от операции и проблеми,които има е много по-смела с това,че е решила да има второ дете(поредна операция),от колкото Ирина с трите си нормално родени деца.В това положение от опит знам как човек си носи болките и шевовете до живот.Сещам се за още една такава смела жена,която съм гледала в ББ-певицата Кали.Тя също с множество операции се решава на трето дете.В тези случаи хората проявяват смелост в пъти по-голяма от Иринкината.

# 1 039
За мен чалгата и сапунените сериали са еднакво ниво - най-ниското. Интересен феномен е (но и логичен), че любителите на турски, индийски, латиносерали са обикновено и чалгари.

Вчера се видя колко лека жена е Емануела. Христо е един глупак, жалко за таланта и претенциите му.
Надя имаше брилянтни коментари. Умна жена е тя.

# 1 040
Снощи ми беше много лошо и не гледах номинациите, но сега си пуснах Ирина и Меги
Мисля, че Миглена не се изкефи много на случката с Емануела и Христо, но я разбира много добре защо постъпи така. И аз я разбирам. И оценявам това, че има качества да го постигне.

# 1 041
За мен постъпката на Емануела е голяма излагация за самата нея. Коментарите на Надя бяха точно на място и в тях не видях нито ревност, нито завист. Надя, ако искаше още в началото можеше да "спечели" Христо, при това без да го напива до повръщане. И преди да ме обявите за пуританка, съвсем сериозно от вчера ми се върти въпросът - дали Диневи няма да се опитат да и вземат детето след целия цирк, който направи? А че се радват, че са се отървали от снахата спор няма  8)1
Голям срам ще бере с такава майка, дори и да не го вземат.

# 1 042
  • София
За мен чалгата и сапунените сериали са еднакво ниво - най-ниското. Интересен феномен е (но и логичен), че любителите на турски, индийски, латиносерали са обикновено и чалгари.

Вчера се видя колко лека жена е Емануела. Христо е един глупак, жалко за таланта и претенциите му.

Чалга или не, тези вътре, или поне повечето от тях, са едни завършени алкохолици. Няма да забравя с какъв възторг избраха алкохола пред топлата вода и храната! А онази анорексичка Надя беше толкова пияна вчера, докато коментираше Христо и Емануела и потракваше с кости, че беше направо плашеща. Направо ми стана жал за нея, изглеждаше много по-жалка от Емануела с тоалетната. Ирина също пийва яко. И тя обърна няколко шота, докато междувременно сипваше на онези двамата. После, като ходи да слухти на вратата на тоалетната, наистина ми заприлича на махленската клюкарка с платнената торбичка, от която стърчи хляб и праз, както някой я беше описал тук. Изобщо тази отказана мисия и некъпаните звезди извади на бял свят най-големите им пороци.

# 1 043
  • Испания
Торнев ще е при Гала.

# 1 044
Снощи в суматохата забравих да отбележа, че Емануела беше точно като с якенцето на „стайлинг иконата” и коментаторка и приятелка на Гала- Кремена. Това трябва да е убило всезнайката и нелюбителка на чалгата след като Антон я будалкаше, че едно от сръбските чалга звезди има същото дрешленце.

# 1 045
Обаче Емануела, необяснимо защо според анкетата тук, все още е много харесвана

# 1 046
  • На морето!
Гледам анкетата и ми е смешно- Емануела и Борислав най-подкрепяни в къщата. Ай сиктир  Joy

# 1 047
Просто си представям следващата песен на Емануела с какъв текст ще бъде.   Tired

От номинациите хванах само Ирина и - умрях от смях как се напъна да се разплаче  Laughing или каквато емоция се опита да изимитира.  hahaha

# 1 048
Защото доста от тук списващите гледат на нея като на сеирджийка и активен играч. Нали това търси публиката ? Голям праз, че поведението й е непристойно за една дама. Дама ли я нарекох ?

# 1 049
Емануела има много привърженици и много фенове. Хората искаха Христо да си го получи - как можа да постави горките звезди в толкова трудно положение? Но и тук, и във Фейсбук има и много хора, които не одобряват поведението на Емануела, докато преди не можеше да се види лош коментар за нея.
Интересно ми е да чуя коментара на Торнев, след като вложи толкова усилия да убеди Ристето да играе  глупавия сериал.

Общи условия

Активация на акаунт