VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 795
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 020
Марина Диневи си плюят в пазвите - пу,пу, отървахме детето!!!! Бобевата майка ощи трипери!!! Емиту ще смачка всеки, който я спира да стигне до олтара!!!! Може пък Меги да й предложи нейния си син.... Но първо да уженим Рениту и чичо Вальо!!!
Е тя трябва да ги поддържа постоянно пияни, че иначе не виждам как ще се навият.  JoyАко това наистина разбира под сваляне, не е изненадващо ,че като изтрезнеят изчезват нанякъде.
Той е толкова пиян, че и как Лили да се набута в тоалетната и тя ще го свали  Joy

Чак толкова пиян не беше Joy. Пи наравно с 45 килограмова жена, ще е голям срам да се е отрязал толкова повече от нея в предвид хвалбите му за Мексико Laughing

# 1 021
На мен ми се стори,  че като даваха Христо,  спящ мисля на дивана, до него на пода имаше леген newsm78 Така че напълно е възможно да е повръщал у вц- то Simple Smile

# 1 022
На мен ми се стори,  че като даваха Христо,  спящ мисля на дивана, до него на пода имаше леген newsm78 Така че напълно е възможно да е повръщал у вц- то Simple Smile

На мен на кофа ми приличаше, на май му беше лошичко, да  Mr. Green

# 1 023
  • somewhere near the sea
Ако Христо беше активният в случката с текилата, т.е. той да беше напил Емануела и да я вкара в банята, щеше да е най-големият герой. Нашето общество като цяло е лицемерно и привидно консервативно.

Ернестина веднага застана на амбразурата заради Христето.

Него пък сърцето го боли. Ами като се напи като мотика...Накрая не знаеше на кой свят се намира, докато Емануела изглеждаше развеселена и палава. Дори и само да е повръщал, пак си е излагация.   С каква надменност в началото той каза на Миглена: "Имаш една минута" Той, великият, не желае да отдели повече време... #Cussing out Но веднага след това коленопреклонно се вслуша в царицата-майка, която му каза: "Забранявам да говориш с нея!"

Май ще излезнат верни клюките, плъзнали из нет-а, че Ути и Ирина са избрани финалисти от ББ.

Как го "храни" шеф Петров.... Sick

# 1 024
ох гледах го...еми не знам, според мен много шум за нищо с тая тоалетна. и наистина е леко просташки номер. колкото и  ане харесвам христо, ми е тъпичко в крайна сметка такъв тип "игра". Такива постъпки ги свързвам с тийнейджъри от неелитни гимназии Simple Smile)) А не с мъж на 40+ и жена на 35 Simple Smile

Иначе фалшът на Ирина лелееее хахахаха нямам думи за тази жена. За нея няма долна граница и няма дъно. На всичко е готова, на всякаква мръсна игра, за да нашока конкуренцията. Какво евтино театро в тази изповедалня.

Боби не знам защо така се притесняваше? Според мен, може да е бил разстроен от Емануела, която наистина да е харесвал ?! Наистна не мога да си обясня такъв стрес от едни номинации.

Боби е моралният победител, защото не е имал недостойно поведение в шоуто. Общо взето си се е държал винаги на ниво.

МАрша, ако Христо беше постъпл така с Емануела, щеше да има вой за изнасилване или като минимум много грозно възползване. Никой не уважава мъже, които имат нужда да напият една жена, за да я съблазнят/свалят. И мъже  и жени гледат с презрение на подобни постъпки, и с право. Поне аз никога не съм чула някой да казва "Евала, браво!" на такова нещо, и най-големите критици в такава ситуация са мъжете, защото това не е феър плей.

Причината, хората да подхождат по-снизходително, когато пияният, от когото се възползват, е мъж, е именно защото все още се счита, че мъжът не губи нещо особено от секс с хубава жена, напротив.

# 1 025
Съмнява ме. При толкова категоричен вот би било наглост и наистина би изгубило много фенове предаването. Лично мое мнение е ,че зад екипа стои доста отмъстителен човек.Имам усещането че се държат с участниците според нервите които са им създали при сключване на договорите. Аз с това си обяснявам и отношението към Кичка. На времето подходът беше съвсем друг. Най много "тормозеха и поставяха на унижения човекът който бяха нарочили за победител и трябва да му броят паричкие

# 1 026
За мен постъпката на Емануела е голяма излагация за самата нея. Коментарите на Надя бяха точно на място и в тях не видях нито ревност, нито завист. Надя, ако искаше още в началото можеше да "спечели" Христо, при това без да го напива до повръщане. И преди да ме обявите за пуританка, съвсем сериозно от вчера ми се върти въпросът - дали Диневи няма да се опитат да и вземат детето след целия цирк, който направи? А че се радват, че са се отървали от снахата спор няма  8)1

# 1 027
За мен постъпката на Емануела е голяма излагация за самата нея. Коментарите на Надя бяха точно на място и в тях не видях нито ревност, нито завист. Надя, ако искаше още в началото можеше да "спечели" Христо, при това без да го напива до повръщане. И преди да ме обявите за пуританка, съвсем сериозно от вчера ми се върти въпросът - дали Диневи няма да се опитат да и вземат детето след целия цирк, който направи? А че се радват, че са се отървали от снахата спор няма  8)1

ОО айде моля ти се. Надя е толкова смешна елементарна и безлична. хич н приемам критки от нея, след прикритата й злобица. Надя сто процента завижда и й е дискомфортно от сексапила на Емануела. С или без Христо, това си е факт.
Надя каква дама е точно? Биг брадър много хубава роля й беше дал на златотърсачка, и това не е случайно.
При всички положения, далеч подостойно е да се изчукаш с някого в кенефа, от това д ачупиш стойки и да се чудиш кой чичко паричко да си хванеш, за да пробиеш в живота. В едното има освободеност и пошлост на независима жена, която сама си е господар, а другата е  паразитка, маща нужда от имидж, за да хване следващия спонсор.

# 1 028
Марина Диневи си плюят в пазвите - пу,пу, отървахме детето!!!! Бобевата майка ощи трипери!!! Емиту ще смачка всеки, който я спира да стигне до олтара!!!! Може пък Меги да й предложи нейния си син.... Но първо да уженим Рениту и чичо Вальо!!!
Горкичката Мари. Що така се напъваш, бе? Grinning Да не би да си домашната помощница на Емануелката и тя да не ти е платила?!

# 1 029
За мен постъпката на Емануела е голяма излагация за самата нея. Коментарите на Надя бяха точно на място и в тях не видях нито ревност, нито завист. Надя, ако искаше още в началото можеше да "спечели" Христо, при това без да го напива до повръщане. И преди да ме обявите за пуританка, съвсем сериозно от вчера ми се върти въпросът - дали Диневи няма да се опитат да и вземат детето след целия цирк, който направи? А че се радват, че са се отървали от снахата спор няма  8)1

ОО айде моля ти се. Надя е толкова смешна елементарна и безлична. хич н приемам критки от нея, след прикритата й злобица. Надя сто процента завижда и й е дискомфортно от сексапила на Емануела. С или без Христо, това си е факт.
Надя каква дама е точно? Биг брадър много хубава роля й беше дал на златотърсачка, и това не е случайно.
При всички положения, далеч подостойно е да се изчукаш с някого в кенефа, от това д ачупиш стойки и да се чудиш кой чичко паричко да си хванеш, за да пробиеш в живота. В едното има освободеност и пошлост на независима жена, която сама си е господар, а другата е  паразитка, маща нужда от имидж, за да хване следващия спонсор.
'Щот' Емануела точно като дама се държи... Не можа да преглътне, че някой като е трезвен не иска да има отношения с нея и трябваше да го напива, за да стигне до... тоалетната. Секс не мога да знам имало ли е, нямало ли е, но самото и влизане при него ми беше показателно. Ако искаше само да го изложи и да му го върне щеше да го остави да си повръща и той да върви след нея "осъзнал какво е изпуснал". Че е красива, красива е, но както някой вече писа по-напред - прекалено евтино се държи.

# 1 030

Ернестина веднага застана на амбразурата заради Христето.

Е тази женщина е смайващо глупава. На Христо, специално, вместо да му изрисува веждите, му избоде очите с репликата, че той бил такъв актьор, дето... все едно Райна Кабаиванска, бе!
Сравнява един неизвестен актьор с Райна Кабаиванска. Щото предаването свърши, а аз не разбрах, на кого точно е известен Христо и с кой филм.

# 1 031
Аз чух само охканията на Емануела. Може да е преигравала, може и да не е. Секс може да е имало, може и да не е имало. Каквото и да е станало, Христо се изложи. Но и Емануела не се издигна в очите ми.

# 1 032
За мен постъпката на Емануела е голяма излагация за самата нея. Коментарите на Надя бяха точно на място и в тях не видях нито ревност, нито завист. Надя, ако искаше още в началото можеше да "спечели" Христо, при това без да го напива до повръщане. И преди да ме обявите за пуританка, съвсем сериозно от вчера ми се върти въпросът - дали Диневи няма да се опитат да и вземат детето след целия цирк, който направи? А че се радват, че са се отървали от снахата спор няма  8)1

'Щот' Емануела точно като дама се държи... Не можа да преглътне, че някой като е трезвен не иска да има отношения с нея и трябваше да го напива, за да стигне до... тоалетната. Секс не мога да знам имало ли е, нямало ли е, но самото и влизане при него ми беше показателно. Ако искаше само да го изложи и да му го върне щеше да го остави да си повръща и той да върви след нея "осъзнал какво е изпуснал". Че е красива, красива е, но както някой вече писа по-напред - прекалено евтино се държи.
не е нужно да е дама...поне не е за продан. не й е нужно да се хубавее и прави барем я земе някой, както  Надя. кое е по евтино? да си правиш парите сама,  да се натскаш с който си искаш където си искаш, ако ще и да натриеш нос нечий, или да скачаш от портфейл на портфейл както правят Иринка и Надя. Затова на тях им е важна таз поза, на "дамите" и моралните, защото иначе им отива поминъка -- а поминъка им е да си г основи някой мъж.

# 1 033
  • somewhere near the sea
Деса пък колко беше потресена Joy Joy Сякаш за първи път вижда пиян мъж със слаби ангели. И от опора се превърна рязко в прът в колелото.

# 1 034
Смайл ,има си начини и начини да отблъснеш нечии щения към теб. Винаги можеш да го отрежеш деликатно ,а не да правиш цирк постановки да се изтъкваш колко си желан и да се правиш на недостъпен.Като излагаш човека който имал тъпотията да те хареса. Много присъщо за кифлите .

Общи условия

Активация на акаунт