VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 737
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 050
Гледам Гала и ми е тъжно, за нейното предаване няма Народни будители има Хелуин и ББ. Тъпо ми стана, какъв Хелуин цяло предаване и глупости някакви Confused

# 1 051
Само на мен ли ми се струва, че този вип брадър е един от най-скучните и предсказуемите, и че всеки скандал  и ситуация са предизвикани умишлено от брадъра за да предизвика зрителски интерес?
Малко плоски и доста безразлични са ми, за разлика от предния Вип брадър. Rolling Eyes

# 1 052
  • Испания
Торнев не може да се усети колко е зле. Появи се на кожената мебел в неговото студио.  hahaha

# 1 053
Вчера се видя колко лека жена е Емануела. Христо е един глупак, жалко за таланта и претенциите му.
Надя имаше брилянтни коментари. Умна жена е тя.
Обаче Емануела, необяснимо защо според анкетата тук, все още е много харесвана
Как да не е обяснимо? Съвсем си е логично. Нивото на масата е ниско. Затова Емануела импонира на нивото на масата, харесва се, пинизите и номерата на лека жена се приемат като изобретателност, блестящо изпълен замисъл и т.н. Простотия и посредственост издигана в култ.

# 1 054
Хаххаха, Гала започва с текила в 10 сутринта, не е истина. Grinning Grinning Grinning

# 1 055
Ще трябва да започвам работа и само за последно за тази сутрин- продължавам да се кефя от снощи на спектакъла на Емануела. Хем размаза физиономията на Христо, хем всъщност тия дето ще и „вземате децата”- идете докажете , че е направила нещо нередно… Смешници. Изненадва ме колко морализатори има тук. Или аз водя прекалено разнообразен живот, или пуританите тук са задръстени. Разбира се, приключенията ми са с мъжа ми- но се изненадваме всеки ден, играем си роли, предизвикваме се. И да - правим го на разни места. И на двамата ни харесва. Но повярвайте, така не се страхувам, че някоя с по-богата фантазия ще го забърше. Така по примера на един роман пътувахме самостоятелно до Капри и след 25 години брак „се свалихме” в едно кафене като напълно непознати…Така, че Емануела е само положителен женски образ за мен. И не ме яжте, не ми пука.

# 1 056
Постъпката на Емануела е спорна, разбира се Peace
Интересното е, че тя щеше да бъде тотално оплюта, ако нямаше предисторията и ако Христо не беше толкова намразен
И изобщо, всичко в живота е взаимосвързано

# 1 057
Само вие, няколкото тук и Ирина все неразбрали, и изненадани... Mr. Green

# 1 058
Браво на Боби пак го гледам при Гала, харесва ми това момче да ги бие виповете, нека им Peace

# 1 059
  • София
Сутрешните коментатори са ми с една идея по-симпатични,без Екимова.  Laughing

Гласувах за Борислав,знам,че няма шанс на финала, но ще му стискам палци.  Grinning

# 1 060
  • София
Гледам повторението. В началото бе словото Емануела, назидателно каза Христо. Само че на него не му стига словото за да излезе с чест от положението, в което сам се нахендри.

# 1 061
Снощи ми беше много лошо и не гледах номинациите, но сега си пуснах Ирина и Меги
Мисля, че Миглена не се изкефи много на случката с Емануела и Христо, но я разбира много добре защо постъпи така. И аз я разбирам. И оценявам това, че има качества да го постигне.

Хепи, що...от Ирина ти ли ти призля Mr. Green

# 1 062
Христо подцени Емануела. Много хора във ВБ я подцениха. Смятат, че като имат повече обща култура от нея, са и по-умни. Обаче умът не се съизмерява с начетеността. Умът се дава от Господ и само от притежаващия го зависи как да го използва. Има хора начетени и с вишУ, обаче глупави - типичен пример Христо.

П.С. Емануела е умно девойче (а всъщност жена), преценява хората отлично.

# 1 063
  • Испания
Христо как мляскаше с отворена уста и дъвчеше лимона.  ooooh! Конкуренция на Жана.

# 1 064
Ицко когато започна да се надпива си беше пиян доста, зачервен беше и вече поосвободен , явно преди това доста е ударил от другият алкохол. И текилата не беше бутилка...

Общи условия

Активация на акаунт