VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 800
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 200
Лара продължава да лее "мъдрости" и да ни начуква канчетата колко сме прости и тъпи...
Тая сериозно си е повярвала, че е от интелигенцията, дори не е забелязала, че на официалната страница на шоуто във ФБ, модераторите визирайки тяхната група, изписват думата интелигенция в кавички... hahaha

Последните постове на Лара в личния ѝ фейсбук, цитирам:

Lara Zlatareva
2 часа ·
Пазете си децата! Някъде, някоя "млада майка" може да им каже: "на здраве"... Някъде, в един свят, който до скоро не познавах, да завлечеш пиян мъж в тоалетната е "яко"... Някъде да си част от интелигенцията е обида... Някъде книгите, филмите, разговорите за театър... са тежки пороци. Има и друг свят, за щастие. Свят, в който никой не пита: "Какво е Гетсби?", или "Какъв е тоя Христо Живков?"... Пазете си децата!

Lara Zlatareva
35 мин. ·
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които думите КУЛТУРА, ТЕАТЪР, ЛИТЕРАТУРА, ПРОСВЕТА... не са пороци! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които интелектуалец не е обида! ЧЕСТИТ ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ!

# 1 201
Ама чакайте сега. Вие бяхте ли в тоалетната при Емануела и Христо? Видяхте ли какво се е случило вътре? Че с такава разпаленост говорите... наистина, не разбирам. Уважавам позицията на всеки, но някои с такава разпаленост говорят, сякаш са ги видели с очите си да се съвокупляват.
Никога не съм била почитател на музиката , която изпълнява Емануела, нито на нея самата, но снощи видях жена, която успя да натрие носа на един самозабрваил се айданеказвамкакъв.
Ми браво, какво друго да кажа.

# 1 202
Тук всички са склонни да пожалят, та дори да защитят ревностно Емануела, защото я превъзхождат в много отношения, а най-вече в това, че имат повече морал от нея. Аз не съм привърженик на теорията, че целта винаги оправдава средствата, защото само за да докажеш какъв мухльо е един мъж не си струва репутацията. Освен ако не е заминала вече.

Готино мнение, Теичка. Нека се чуе още веднъж или по форумски - "+1". Peace
Делта, мисля всички сме на едно мнение - Христо много се изложи. Но ако ще питаме Христо ли или Емануела, все едно да питаме за кокошката или яйцето. Христо ли се разкудкудяка първи, Емиту ли снесе яйце - важното е пиле да не се излюпи от тази работа, че не я видях да носи презерватив, а и с 3 от различни бащи ще копира патента на друга пивица.  hahaha

# 1 203
Или на Ирина. Laughing
И нейните 3 не са от един баща, или по default това не се коментира.

# 1 204
https://www.vbox7.com/play:b0c7e4353f
Едно видео как се забавляват сутринта на Джалма  Laughing
Деси танцува най-добре Peace Емата хич не я бива Laughing
Тези момичета спят с дрехите, с които по цял ден се въргалят из къщата ли?

# 1 205
Лара продължава да лее "мъдрости" ...

Lara Zlatareva
35 мин. ·
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които думите КУЛТУРА, ТЕАТЪР, ЛИТЕРАТУРА, ПРОСВЕТА... не са пороци! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които интелектуалец не е обида! ЧЕСТИТ ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ!
Честит, Лазара. Точно ти да празнуваш днес... не ти се полага, да ти кажа честно, но щом си рекла - на здраве да ти е и на теб Mr. Green От мен - наздраве! Crazy
И да знаеш, интелектуалец не е равно на будител. А ти не си ни едно от двете. Wink

# 1 206
  • Тра-ла-ла
Ама чакайте сега. Вие бяхте ли в тоалетната при Емануела и Христо? Видяхте ли какво се е случило вътре? Че с такава разпаленост говорите... наистина, не разбирам.
Хората често съдят за другите изхождайки от себе си Mr. Green

# 1 207
Евтина,  скъпа, все тая. Емката успя да накара Ицата да направи това , което Тоонев го моли толкова време. На нея и трябваше само една бутилка текила. А  на Жоро не му стигна целият режисьорски опит, интелект, образование и житейски опит  Grinning.

Тоонев го моли, моли, ама може Ристьо да не го е разбрал...какво му казва tooth

Зад потребител "Мари" пишат няколко човека.

# 1 208
Скрит текст:
Лара продължава да лее "мъдрости" ...

Lara Zlatareva
35 мин. ·
Честит, Лазара. Точно ти да празнуваш днес... не ти се полага, да ти кажа честно, но щом си рекла - на здраве да ти е и на теб Mr. Green От мен - наздраве! Crazy

Да, малко конфузно се е получило за човек, който "крещи" с главни букви за култура и просвета. Confused

# 1 209
  • густо майна Филибето
Няма ли да има една анкета - Какво са правили Еми и Христо в тоалетната? Ще има ли опция - Емануела пъшка докато го избутва от тоалетната чиния за да повърне и тя, и примлясква, защото лимончето е още в устата й? А "Не го правИ" как ли се тълкува? newsm78

# 1 210
Много се дразня на мъже, които претендират да са повече от низките си страсти.
От криворазбраното "българско мъжкарство" пък ми се повръща.
А всичко,  което се пише и говори за Емануела, съм го чела отдавна в една книга, за една героиня на име Скарлет О'Хара.
Оооо, моля ви, само не принизявайте Скарлет О' Хара на нивото на Емануела.
Скарлет е жена, в която мъжете се влюбват само докато я гледат как говори и се смее , а Емануела е просто една обиграна к'урва, която се навира по тоалетните, за да получи нещо, което другите жени го получават в леглото на мъжа.

# 1 211
От сутринта не знам колко пъти прочетох "курва". Все ми е тая каква е Емануела и с кого си ляга и за какво си ляга, хич не ми пука.
Направо я разпнахте на кръста на който висеше Христо миналата седмица.
Доста силна дума е това, по тази логика може да наречем и други съквартирантки със същата дума, като знаем част от тяхното битие или?

# 1 212
https://www.vbox7.com/play:b0c7e4353f
Едно видео как се забавляват сутринта на Джалма  Laughing

На Деси Цонева как ѝ личи, че скоро е загубила баща си...

# 1 213
От сутринта не знам колко пъти прочетох "курва".
Доста силна дума е това, по тази логика може да наречем и други съквартирантки със същата дума, като знаем част от тяхното битие или?
Можем, можем. Много други можем да ги наричаме с много други силни думи, но не го правим, защото едно е да прокламираш морал, друго е да го притежаваш!

# 1 214
Или на Ирина. Laughing
И нейните 3 не са от един баща, или по default това не се коментира.
Е, 2 бащи е по-малко от 3 и потенциално да расте бройката при тоз ищях да се харесащ на мъжете и да те овъргалят. Аз си мислех за Калиту. Нали са колежки? Ирина беше разпната вече в 5 теми. Peace

Общи условия

Активация на акаунт