VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 732
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 215
Добре, че са интелектуалците, благодарение на тях Емануела стана симпатична на хора, които дори не бяха чували за нея. Например, аз! Не гледам клюкарски предавания, освен ББ, не посещавам заведения, в които тя работи. Е, къде мога да я срещна? Никъде.
Но сега се сетих, че тя участваше в един комедиен сериал Къде е батко? И доста добре се справяше.
Емануела е като необработен диамант. Страшен индивидуалист и абсолютен войник. Ако съм й продуцент, ще й обърна особено внимание.
ами за интелектуаялците кой е чувал? каква интелектуалка е надя, аноресична голд дигърка водеща на предаване. Ирина -самата посредственост в съчетание със злоба. Лили? Деси? А торнев кой е точно и с какво е известен е става ясно...Ути е готвач. Това са интелектуалците Simple Smile)))))
Роро е дебел продавач в музикално предаване.
те са по-прости, безполезни и бездарни и от чалгаджйките, много от които поне имат някакъв глас и слух.

Това да не слушаш чалга не е постижение нито е кариера, мили дами.

# 1 216
OX'AMAH  Joy

Бижу, права си. Sunglasses

# 1 217
Ама чакайте сега. Вие бяхте ли в тоалетната при Емануела и Христо? Видяхте ли какво се е случило вътре? Че с такава разпаленост говорите... наистина, не разбирам.

Не сме били, аз видях/чух това - и двамата повръщаха, Ристьо не бе в състояние да направи каквато и да било. Та той не можеше да ходи. А Емката като чуеше да влиза някой започваше да пъшка, и да охка. И между звуците пускаше водата. Според мен просто го придържаше и му помагаше след като докара до безпомощност. И какво толкова е станало? Тонове се изписаха, ходете в което и да е заведение в Студентски град,   влезте в тоалетните в малките часове такива сценки бол. Е, не всички само повръщат , правят и това, за което коментираме. Аз ли само не намирам нищо скандално или вече толкова съм свикнала, че не ми прави никакво впечатление. По - жалкото, е как сутринта се бяха събрали в Нова ТВ едни к*оври и обсъждаха друга.  Shocked Големите моралистки и пуратанки. Ако не бяха жалки, щяха да смешни.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 13:36 от Билян@

# 1 218
Ами тя на номинациите сама каза, че е чакала да "падне" и го е следяла  Grinning
Абсолютно ясно е, че не е имало секс, а той умира от яд, защото се изложи   Laughing
Тъп, банален номер, но...

# 1 219
  • густо майна Филибето
А "интелектуалците" сигурно млякото дето го сърбат го пасе някой, който слуша Моцарт. И храната им я произвеждат хора, които не пропускат постановка ooooh! Ами да, има и такива хора, грижещи се за комфорта на "интелектуалците", и заради чийто труд трябва малко уважение. То бива величаене , ама....

# 1 220
По - жалкото е, как сутринта се бяха събрали в Нова ТВ едни к*оври и обсъждаха друга.  Shocked Големите моралистки и пуратанки. Ако не бяха жалки, щяха да смешни.

Peace Joy
А, баш!

# 1 221
  • София
Няма ли да има една анкета - Какво са правили Еми и Христо в тоалетната? Ще има ли опция - Емануела пъшка докато го избутва от тоалетната чиния за да повърне и тя, и примлясква, защото лимончето е още в устата й? А "Не го правИ" как ли се тълкува? newsm78
Да има отговор: Целувал я е!Хич не го виждам да е успял да направи нещо.

# 1 222
Лара продължава да лее "мъдрости" ...

Lara Zlatareva
35 мин. ·
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които думите КУЛТУРА, ТЕАТЪР, ЛИТЕРАТУРА, ПРОСВЕТА... не са пороци! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които интелектуалец не е обида! ЧЕСТИТ ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ!
Честит, Лазара. Точно ти да празнуваш днес... не ти се полага, да ти кажа честно, но щом си рекла - на здраве да ти е и на теб Mr. Green От мен - наздраве! Crazy
И да знаеш, интелектуалец не е равно на будител. А ти не си ни едно от двете. Wink

Бижу, ти сериозно ли? Много добре го е написала Лара - *пазете се от "млади майки", които казват "на здраве".* Правилно е казала, това, което иска да каже - че някакви си, дето се слагат за млади майки и дето ще възпитават деца, са й написали (най-вероятно на стената) наздраве с грешка. Няма грешка при Лара. Просто е добавила саркастизъм за Рени специално.

# 1 223
  • Тра-ла-ла
Няма ли да има една анкета - Какво са правили Еми и Христо в тоалетната? Ще има ли опция - Емануела пъшка докато го избутва от тоалетната чиния за да повърне и тя, и примлясква, защото лимончето е още в устата й? А "Не го правИ" как ли се тълкува? newsm78
Много добра идея е да има анкета:

Какво са правили Емануела и Христо в тоалетната:
а/ Е, много ясно, че са се плющяли. Даже май 2 пъти ги чухме
б/ Само малко са си бъркали по гащите, търсейки таралежи
в/ Цунки-мунки където им е паднало
г/ Драйфали са на смени
д/ Ицака е драйфал, докато Емито е играла танца на победата
е/ Секс ли?! Ма той е умрял, ма

# 1 224
Не е така. Защо подакача, когато я нарекат пача ? А интересно Миглена ако не беше аутсайдер дали щеше да се застъпи за Емануела ?

Че теб да те нарекат пача няма ли да се разсърдиш? newsm78

# 1 225
Мари, не се хаби, не знам какво си писала, само името ти видях, просто те прескачам. Ти си адски неприятна като разсъждения, мерси, идваш ми в повече, а аз обикновено не си причинявам нарочен дискомфорт.

# 1 226
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снощи не можах да гледам, ама като чета коментари тука и във фейса, много грозно поведение за жена с две деца, въобще за жена като цяло. Винаги ми иде да потъна, като ги гледам как се излагат и какво количество алкохол поемат. Много тежко го прие, че Христо не й обърна нужното внимание, плю го, плю го, и накрая в тоалетната.. А той как се изложи, отказа мисия именно заради нея, па после без мисия чак се затвори с нея  ooooh!

# 1 227
От сутринта не знам колко пъти прочетох "курва".
Доста силна дума е това, по тази логика може да наречем и други съквартирантки със същата дума, като знаем част от тяхното битие или?
Можем, можем. Много други можем да ги наричаме с много други силни думи, но не го правим, защото едно е да прокламираш морал, друго е да го притежаваш!
Аз къде четох за Ути, че е плазмодий, а Ирина, ох, Ирина - остана ли дума неказана за нея... Защо, защо е лесно да наплюем, а трудно да преглътнем наплютото? Нали храчки и камъни са все от една ръка хвърляни - човешката... Защо...  newsm78 Rolling Eyes

# 1 228
Много се дразня на мъже, които претендират да са повече от низките си страсти.
От криворазбраното "българско мъжкарство" пък ми се повръща.
А всичко,  което се пише и говори за Емануела, съм го чела отдавна в една книга, за една героиня на име Скарлет О'Хара.
Оооо, моля ви, само не принизявайте Скарлет О' Хара на нивото на Емануела.
Скарлет е жена, в която мъжете се влюбват само докато я гледат как говори и се смее , а Емануела е просто една обиграна к'урва, която се навира по тоалетните, за да получи нещо, което другите жени го получават в леглото на мъжа.

Хайде бе...А Ашли защо не се влюби в нея, а мутрата Рет се влюби? newsm78

# 1 229
  • София
новото мото на дащните женоря: "Изчуках го за назидание! 'Щот си мисли, че е много велик!"
how sweet Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт