VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 743
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Лелее, чак изнасилен Христо  Joy.Аз пък не вярвам да са правили нещо повече от прегръдки, целувки и попипване тук-там.Та той се беше отрезал като кютук.

# 1 246
На финала:
Ути: Ако сте яли от моя боб и чеверме по сборовете - подкрепете ме!
Емануела: Ако сте ме натискали по тоалетните, подкрепете ме.
Да видим кой как ще гласува... newsm78

# 1 247
Да ви кажа секс не е имало.Ицето беше като казма пиян.
И сега го е яд за много неща.
Първо ,че Емануела обявена в национален ефир за тъпа ,проста пача го надхитри и направи принципите му на пух и прах
Второ ,че той самообявилия се за по по най от всички ,криещ се 15 години от медиите се изложи и стана за смях ,отново в национален ефир
И трето,яд го е че неможа да направи нищо в тоалетната,та  поне мъъъничка утеха да имаше.А и най важното-Емануела знае че той нищо не еможал да направи и като нищо ще го изпляска в ефира,че даже и като мъж се е изложил

Няма ли промо за довечера

# 1 248
  • София
Оооо, моля ви, само не принизявайте Скарлет О' Хара на нивото на Емануела.
Скарлет е жена, в която мъжете се влюбват само докато я гледат как говори и се смее , а Емануела е просто една обиграна к'урва, която се навира по тоалетните, за да получи нещо, което другите жени го получават в леглото на мъжа.

Уаууу, ама направо си представих висотата на върха, от който направихте изказването си!
Изобщо не ми пука за Емануела, не я харесвам, но тази грозна дума, повторена толкова много пъти, говори много повече за този, който я използва, а не за този, срещу когото е използвана.

Емануела е първосигнална, директна, с остра и точна преценка. Повече бих се страхувала от хора без съвест, които вършат грозните си деяния скрито, под чаршафите. Ирина, на която й е виновен целият свят, но никога тя самата (пример: Историята с изоставането в училище на сина й, когато обвини всички образователни институции на тоя свят, но не и себе си, никога себе си. Типичен пример за липсата на каквато и да е съвест. Ловецът Ути - чиста проба убиец на животни, подмолно опитващият се да докопа нещо "агнешко" под маската на "врял, кипял, опитен и мъдър" бате Вальо, тотално алкохолизираните Деси и Надя (която на всичкото отгоре има тежко хранително разстройство) и т.н.

# 1 249
  • София
На финала:
И ще я подкрепят, защото има много натискали се по тоалетните.Е, са, че не е точно тя няма никакво значение.

# 1 250
  • Испания
Христо знае, че не трябва да се показва. А се показа, а се изложи.  Wink

# 1 251
# 1 252
Да ви кажа секс не е имало.Ицето беше като казма пиян.
И сега го е яд за много неща.
Първо ,че Емануела обявена в национален ефир за тъпа ,проста пача го надхитри и направи принципите му на пух и прах
Второ ,че той самообявилия се за по по най от всички ,криещ се 15 години от медиите се изложи и стана за смях ,отново в национален ефир
И трето,яд го е че неможа да направи нищо в тоалетната,та  поне мъъъничка утеха да имаше.А и най важното-Емануела знае че той нищо не еможал да направи и като нищо ще го изпляска в ефира,че даже и като мъж се е изложил

Няма ли промо за довечера
+1

# 1 253

Благодаря.
Довечера ще е интересно.Ирина пак порицава някога , а Рени май не знае и кой ни е президент
Дано само не обяви Михов и за такъв

# 1 254
На финала:
И ще я подкрепят, защото има много натискали се по тоалетните.Е, са, че не е точно тя няма никакво значение.
Е, барем тоалетни има по заведенията вече. Не е като в ерата на Рени - миризливи кенефи, ама и там вършя Кати с Ииев май... Но не подценявай бабите на Ути, които са намирали плевника за по-хигиеничен в младостта си... Peace

# 1 255
Скрит текст:
. Аз ли само не намирам нищо скандално или вече толкова съм свикнала, че не ми прави никакво впечатление.

абе виж сега, според мен не е толкова гадно, че е секс в тоалетна. Секс в тоалетна и аз съм правила, но с тогавашното ми гадже с цел тръпка и преживяване. То си ма някаква острота в това "тук и сега, под носа на всички". Гадното е, че с пиян мъж, който не те иска трезвен. Поне на мен от това би ми било гадно.

Не съм много убедена в болднатото. Не ми търси видеото - как я гледа докато обсъжда роклята й. Точно преди започне надпиването.

Едит: https://www.vbox7.com/play:05cb1fa633
След 1,30 мин. първо не я поглежда, а после как я гледа?
И аз не съм убедена в болднатото. Още миналата седмица показаха някакъв разговор между Емануела и Христо, докато той готвеше или миеше нещо, не помня. Тя му обърна гръб накрая и си тръгна, а той и хвърли такъв продължителен поглед, изпълнен....със сексуално напрежение, да речем. Laughing Тя не би рискувала да го напие, ако не е била сигурна, че е желана и когато той е трезвен. Затова и снощи обясни в изповедалнята за погледите на Христо. Simple Smile

# 1 256
. Аз ли само не намирам нищо скандално или вече толкова съм свикнала, че не ми прави никакво впечатление.

абе виж сега, според мен не е толкова гадно, че е секс в тоалетна. Секс в тоалетна и аз съм правила, но с тогавашното ми гадже с цел тръпка и преживяване. То си ма някаква острота в това "тук и сега, под носа на всички". Гадното е, че с пиян мъж, който не те иска трезвен. Поне на мен от това би ми било гадно.

Не съм много убедена в болднатото. Не ми търси видеото - как я гледа докато обсъжда роклята й. Точно преди започне надпиването.

Така е. Няма дим без огън...Ако един човек ти е неприятен, ще го избягваш по всякакъв начин и няма да седнеш с него на една маса да пиеш.

# 1 257
Няколко неща ми правят впечатление:

Първо, предполагам не е грешно твърдението, че предаването се гледа повече от жени, а тук във форума е повече от ясно, че масата пишещи и гласуващи са жени.

Второ, Миглена, не един и два пъти (пресен пример Христо) е говорила, как това или онова не е мъжко поведение, нямало мъже (мъжки постъпки), тя била като мъж и т.н.

Трето, Миглена беше притисната от повечето и не се даде, да не направи кой знае какви градивни неща, но просто не се даде и не подви опашка. Може би това е мъжко поведение в нейните очи, както и очите на подкрепящите я?

Идват няколко въпроса:

1. Защо жените се подценяват, защо например Миглена говори и прави връзка между правилно и силно действие/поведение и един от половете - мъж?
И обратно, ако някой мъж не извършва правилни стъпки, той не е мъж. Не спряха подмятанията, че еди си кой мъж бил жена. В тоалетната влязоха две жени, Роро бил по-голямата жена.

2. Защо го има това нещо, не е ли обиждащо за вас жени? Едва ли не силните постъпки са нормални за мъжете?

3. Ако Миглена беше мъж, щеше ли да има тази подкрепа, която има сега? Или щеше да се приеме за "нормално" подобна нейна крайна реакция?
Как се получи:
Миглена отказва мисия - ти си супер зле, ала бала.
Христо отказва мисия - почват да се търсят оправдания, които да го оневинят.

Хммм...  Thinking

# 1 258
Лелее, чак изнасилен Христо  Joy.Аз пък не вярвам да са правили нещо повече от прегръдки, целувки и попипване тук-там.Та той се беше отрезал като кютук.
Ааа, той и без секс тотално се осра.....       Joy
Уж нямало да участва в нищо, ако имАло цАлувки, прегръдки, натискане под чаршафите и т.н., пък накрая кВо?   hahaha

Сериозно:
ако беше Мъж на място, още на втория ден тормоз на съквартирантите, щеше да постъпи достойно:да се извини, да се "предаде" и да участва във фарса, за да спести на 12 човека нещо, за което нямат вина.
ако беше Мъж на място, щеше да стои настрани от Емануела.
ако беше Мъж на място, щеше да я "уважи" с 1-2 питиета и да каже:"Сори, аз по принцип не пия, казахме си наздраве, поздравихме се, достатъчно!".
Когато не желаеш да си в дадена "ситуация", винаги има подходящ начин да откажеш.

# 1 259

Общи условия

Активация на акаунт