VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Ако някой познава Ирина Тенчева, нека й каже, че няма качества на запомнящ се злодей или въобще какъвто и да било герой. Ако е истински приятел, да й го каже, да не го спестява. Както и факта, че е най-досадната жена, показвана някога по телевизора.

# 1 276
Скрит текст:
Няколко неща ми правят впечатление:

Първо, предполагам не е грешно твърдението, че предаването се гледа повече от жени, а тук във форума е повече от ясно, че масата пишещи и гласуващи са жени.

Второ, Миглена, не един и два пъти (пресен пример Христо) е говорила, как това или онова не е мъжко поведение, нямало мъже (мъжки постъпки), тя била като мъж и т.н.

Трето, Миглена беше притисната от повечето и не се даде, да не направи кой знае какви градивни неща, но просто не се даде и не подви опашка. Може би това е мъжко поведение в нейните очи, както и очите на подкрепящите я?

Идват няколко въпроса:

1. Защо жените се подценяват, защо например Миглена говори и прави връзка между правилно и силно действие/поведение и един от половете - мъж?
И обратно, ако някой мъж не извършва правилни стъпки, той не е мъж. Не спряха подмятанията, че еди си кой мъж бил жена. В тоалетната влязоха две жени, Роро бил по-голямата жена.

Скрит текст:
2. Защо го има това нещо, не е ли обиждащо за вас жени? Едва ли не силните постъпки са нормални за мъжете?

3. Ако Миглена беше мъж, щеше ли да има тази подкрепа, която има сега? Или щеше да се приеме за "нормално" подобна нейна крайна реакция?
Как се получи:
Миглена отказва мисия - ти си супер зле, ала бала.
Христо отказва мисия - почват да се търсят оправдания, които да го оневинят.

Хммм...  Thinking
Защото за човек на средна възраст като нея има драстично разминаване в представата и за това какво е мъжко поведение и реалната действителност, която не отговаря на моделите, заложени във възпитанието и като малко дете.

# 1 277
Ясно е,че ситуацията в къщата предразполага за излагации.Изолацията си казва думата.Ако бяха в някой бар, Христо можеше и да одреже Емануела,но в къщата е друго.Аз погледите на Христо не съм ги забелязала,но явно е имало такива и Емануела затова действа самоуверено.Не считам,че нито тя е пропаднала,нито той.Всеки има различно пиянство.Едни се забавляват,други се смеят,трети правят скандали....

Лара да не дава много препоръки на подрастващите,защото аз като майка на двама сина много бих се притеснила,ако някой ми докара снаха като Ирина.Може да е голяма домакиня,но в този живот не всичко е манджи и домакинска работа та заради това да й лепват разни етикети с квалификации за "най".

# 1 278
Ирина сега  ще приложи към Деса същият похват, който приложи и към Лара....ще каже, как е разочарована, как деса не е това, което е очаквала Маминка и ще почне да си изтрива краката в неяя....ама Ирино, спри се ма #Cussing out

# 1 279
  • Тра-ла-ла
как жена, като Миглена се налага да казва, че била по-мъж от някой си мъж. Защо й е да е мъж изобщо, за да е права с действията си?
Наистина ли не знаеш защо й е на една жена да бъде и мъж за себе си и за децата си?!

# 1 280
Доска плосък опит за интересност.
Аз лично няма да се хвана на тази въдица, Окасо. Peace
Кое не ти хареса?

Никаква въдица не пускам, просто си мислех защо толкова често се говори за мъжко/женско поведение и т.н. И то с идеята че истинското мъжко поведение било това, което е правилно и как жена, като Миглена се налага да казва, че била по-мъж от някой си мъж. Защо й е да е мъж изобщо, за да е права с действията си?

Мен ако ме питаш, в момента имаме други сериозни проблеми, а именно, как да изглежда табелката на тоалетната за третия пол.

# 1 281
Начи сички й завиждат на Емиту!!! С чул ли да я крият вечи ни знам... Аз мисля, че Митку Фолка я подкрепя и ей това е мъж и шеф на място!!! Той е платил на Ристю да покажи на сички, че Емиту е в топ 3 на фаянсувити плочки! Какту Гъмов се влюби в Преситу, сега и Ристю. Което не става с пари, става с многу пари!!!! И Емиту ще спичели, нищо че всички й завиждат!!! И ще се ужени за Меги - единствения мъж на място в държавата. Меги още няма хотел, но с хонорара ще си купи и тогава ще отговаря на сички изисквания на Емиту!!! Peace

# 1 282
Малка е още , глуповатичка и не е наблюдателна.
Тя е малко старичка вече, но иначе е глупавичка, да. Впрочем, тя някак мина мужду капките на нашите критики. Наравно с Ирина, която има нулев морал, глупава е, но има някакво краткосрочно прикритие поне в началото, Десислава е аморална, при нея липсват зачатъци дори на ценностна система, направо изтървана работа. Човек би си помислил, че е отраснала на улицата.
Вярно ли е това, че е снимана от Тодор Славков гола, пияна и надрусана в къщата му?
Ако е вярно, защо изобщо се коментира Емануела?

# 1 283
Наистина ли не знаеш защо й е на една жена да бъде и мъж за себе си и за децата си?!
Обясни по-подробно, ако може.

Мен ако ме питаш, в момента имаме други сериозни проблеми, а именно, как да изглежда табелката на тоалетната за третия пол.
Сигурен съм, че можем и с двата "проблема" да се справим.  Wink

А ти защо прие моето писане, като "въдица"? Какво си мислеше, че се опитвам да направя?  Shocked

# 1 284
Цитат
Съвсем скоро в ефира на Нова се завръща най-българското, най-родолюбивото и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България”. Така се казва и новата седмична мисия на Съквартирантите, а в първия ѝ кръг те ще се впуснат в щафетна игра, в която да покажат знанията си за именити българи. Разделени в два отбора, освен знания, ще трябва да проявят и изключителна бързина и ловкост, а кой ще победи в надпреварата и каква ще бъде неговата награда, ще разберем тази вечер.

Е, сега ще видим знанията спрямо претенциите. Party

# 1 285
Скрит текст:
Оооо, моля ви, само не принизявайте Скарлет О' Хара на нивото на Емануела.
Скарлет е жена, в която мъжете се влюбват само докато я гледат как говори и се смее , а Емануела е просто една обиграна к'урва, която се навира по тоалетните, за да получи нещо, което другите жени го получават в леглото на мъжа.

Уаууу, ама направо си представих висотата на върха, от който направихте изказването си!
Изобщо не ми пука за Емануела, не я харесвам, но тази грозна дума, повторена толкова много пъти, говори много повече за този, който я използва, а не за този, срещу когото е използвана.

Емануела е първосигнална, директна, с остра и точна преценка. Повече бих се страхувала от хора без съвест, които вършат грозните си деяния скрито, под чаршафите. Ирина, на която й е виновен целият свят, но никога тя самата (пример: Историята с изоставането в училище на сина й, когато обвини всички образователни институции на тоя свят, но не и себе си, никога себе си. Типичен пример за липсата на каквато и да е съвест. Ловецът Ути - чиста проба убиец на животни, подмолно опитващият се да докопа нещо "агнешко" под маската на "врял, кипял, опитен и мъдър" бате Вальо, тотално алкохолизираните Деси и Надя (която на всичкото отгоре има тежко хранително разстройство) и т.н.

Нямам наблюдения върху останалите участници, но за моите 35 години съм разбрала, че има жени, които правят впечатление само с присъствие и такива, които се правят чудеса от храброст, за да ги забележат.
Не е нужно да си в облаците или на върха, както се изказахте, за да бъдете от жените, които ги обслужват, а не от тези, които обслужват.
Съжалявам, но не мога да се възхищавам на жена, която се промушва в тоалетните, само и само да докаже на всички, че е най- великата съблазнителка и никой не може да ѝ се опре.
Нейната цел НЕ беше да покаже каква съблазнителка е.....    Laughing
А да покаже колко е "морален" моралиста Ристьо.    Joy
И как изцепките му "Ауу, без цАливки, прегръдки и голотии!" пет пари не струват.     Mr. Green

# 1 286
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...

# 1 287
  • София
Цитат
Съвсем скоро в ефира на Нова се завръща най-българското, най-родолюбивото и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България”. Така се казва и новата седмична мисия на Съквартирантите, а в първия ѝ кръг те ще се впуснат в щафетна игра, в която да покажат знанията си за именити българи. Разделени в два отбора, освен знания, ще трябва да проявят и изключителна бързина и ловкост, а кой ще победи в надпреварата и каква ще бъде неговата награда, ще разберем тази вечер.

Е, сега ще видим знанията спрямо претенциите. Party

То се вижда малко в промото. Рени и още някоя (не я видях коя е) не знаят как се казва президента на България.

# 1 288
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...

Стрино, ти ли си ма? Joy пуснаха ли те?

# 1 289
Недей така крайно.

Ако можеш го възприеми, като мен, като нещо непознато, което се опитваш да си обясниш. И хайде да помислим върху възможни отговори.

Общи условия

Активация на акаунт