VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Тра-ла-ла
Ако Емануела имаше смартфон в себе си...сигурно щеше да направи епични снимки в тоалетната с Христо Joy

# 1 291
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...
Късно дойде, на тъпите, дето нищо не разбират, им се обясни многократно. Те... пак не разбраха. Та не се хаби да питаш, така или иначе, няма да разбереш! ooooh!
Аман, днес на талази прииждате!

# 1 292
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...

Стрино, ти ли си ма? Joy пуснаха ли те?

newsm62

И аз съм от пуританите  за Емануела, но Миглена е друга бира Wink

# 1 293
Ако Емануела имаше смартфон в себе си...сигурно щеше да направи епични снимки в тоалетната с Христо Joy
Снимките са твърдо доказателство, не мисля че е добра идея това.  Wink

# 1 294
Миглена - иди-дойди, егоистичен и егоцентричен образ, но за екранен образ е перфектна - не мисля, че много хора биха я понесли в реалния живот.
За Емануела наистина нямам обяснение.
Гледам, че Боби взе първенството по подкрепа - на мен супер много ми се издигна в очите след разговора с Емануела, който тя разтълкува като ревност.  ooooh!

# 1 295
Що не изгледате видеото с напиването, да видите кой започна да им налива текила и да им подава чашките...

Точно така! И не само, ами им напомняше, че трябвало и сол. "ЦЕл живот ли да ви уча?" рече триутробната Mr. Green

# 1 296
  • софия
Кога ще разберем онодиха ли се двамата хубостници в клозета, или не се онодиха?

# 1 297
  • Тра-ла-ла
Това Ирина ли е или фолк певица?! Mr. Green

# 1 298
  • София

Хайде още "извисени интелектуалци"..
Какво точно е поведението на Миглена?
С какво точно останалите поведенчески модели са по-добри от нейния?

# 1 299
Що не изгледате видеото с напиването, да видите кой започна да им налива текила и да им подава чашките...
Точно така! И не само, ами им напомняше, че трябвало и сол. "ЦЕл живот ли да ви уча?" рече триутробната Mr. Green
А, някой все пак пожела да го забележи това! Благодаря ти! Hug

# 1 300
Цитат
Съвсем скоро в ефира на Нова се завръща най-българското, най-родолюбивото и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България”. Така се казва и новата седмична мисия на Съквартирантите, а в първия ѝ кръг те ще се впуснат в щафетна игра, в която да покажат знанията си за именити българи. Разделени в два отбора, освен знания, ще трябва да проявят и изключителна бързина и ловкост, а кой ще победи в надпреварата и каква ще бъде неговата награда, ще разберем тази вечер.

Е, сега ще видим знанията спрямо претенциите. Party

То се вижда малко в промото. Рени и още някоя (не я видях коя е) не знаят как се казва президента на България.
Joy Искам да питат Емануела на кой са думите "Народе????"

# 1 301
Миглена - не мисля, че много хора биха я понесли в реалния живот.
И аз така смятам. Мисля си, че е доста труден характер и трябва да се случат някакви точно определени неща, за да се сработи с някого. Но дори и това не е напълно истинско сякаш.

Ето вчера, каква номинация за победител направи на Емануела, прозвуча ми фалшиво. Един вид говори така за нея, защото са в точно определена ситуация, а не че по принцип мисли така за нея.

# 1 302
  • Тра-ла-ла
Снимките са твърдо доказателство, не мисля че е добра идея това.  Wink
Доказателство за какво?! Какво доказва една снимка, на която Еми се хили, а Ицо е забил глава в кенефа?! Mr. Green

# 1 303
Какво точно е поведението на Миглена?
С какво точно останалите поведенчески модели са по-добри от нейния?
Реално не е кой знае какво направила, ама защо така се получава, че все едно е?  newsm78

# 1 304
Това Ирина ли е или фолк певица?! Mr. Green

Ирина доста е усъвършенствала стила си на обличане, браво за което. Научила се е и да се гримира.

Общи условия

Активация на акаунт