VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 764
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 320
Гледам това видео :
https://www.vbox7.com/play:12ce4a0506
Деса и Надя с подути езици осъждат случилото се между Емануела и Ристо, който сладко си спи до кофата.  Mr. Green

# 1 321
Всъщност няма никакво значение, Емануела вече направи интригата. Върви доказвай, че нямаш сестра. И нищо да не се е случило, на Ристьо му излезе име "оня дето го напиха и изнасилиха в ВБ".
Риск, който се поема при влизане в подобно предаване.

Но не можем и да кажем, че е нямал възможност да се опази Христо.

Поведението на Емануела не ми харесва. Доста ми е агресивна и както се каза снощи в лайфа - е готова да прегази човек, за да постигне целите си.

# 1 322
Облеклото й е доста скучно, обрано, морално. Поне това, което виждам вътре в къщата.
Което на мен ми харесва, особено предвид и позицията й.
Взела е МЕРКИ  да не я опипва Вальо... Peace

# 1 323
Сега всяка млада жена ще знае, че е велико да напиеш един мъж, който познаваш от 2 седмици, и да го понастискаш в клозета. Sick
То след динозаврите, Емануела е първата, която прилага този трик. Егати народният будител, дето я направи!
Продължавай с напъните, нали знаеш, светът е оцелял, защото се е смял. Grinning
Бъди клоунът на темата, дори и да си често неуместна и тъжна!

# 1 324
Всъщност няма никакво значение, Емануела вече направи интригата. Върви доказвай, че нямаш сестра. И нищо да не се е случило, на Ристьо му излезе име "оня дето го напиха и изнасилиха в ВБ".
Риск, който се поема при влизане в подобно предаване.

Но не можем и да кажем, че е нямал възможност да се опази Христо.

Поведението на Емануела не ми харесва. Доста ми е агресивна и както се каза снощи в лайфа - е готова да прегази човек, за да постигне целите си.
Но това не беше ли игра, все пак? Тя добър играч ли е?

# 1 325
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...
Според тази тема и аз явно не живея на тази планета - няма как да харесам поведението на двете, дето си играят на пляс, пляс ръчички и имат една единствена цел да дразнят останалите, че и да се гордеят с това. Но си е нормално поведение - като не ти харесва някой се хващаш за сламка и доказваш, че е греда, но ако ти харесва- грешките му с вода от 100 кладенеца измиваш.
Аз обаче друго се чудя най много - според народната мъдрост за да кажеш, че познаваш някого добре, трябва да си изял една торба сол с някого. А тук много познавачи на човешката психика видях, чак на гадателки ми приличат, явно много гозби са похапнали със съквартирантите. От едни измъкнати от контекст думи и видеа психологически трудове за непознати хора съчиниха.
Аз видях единствено, че Емануела има голям тренинг с пиенето и уж Ирина по цял ден с чаша в ръка се разхождала, но пияна не са я показали, то сигурно ще е заради кума, който пък от своя страна непрекъснато я изтипосва с всяка нейна грешка, която съквартирантите не са забелязали.  newsm78
И още нещо забелязах, но в темата - който не пее в хора трябва да се игнорира, да се срамува и най добре е да бъде обявен за трол.

# 1 326
Така, да проследим участието на Емануела в телевизионни предавания...
Искрено и лично и купища подобни - зарязана на олтара от Бисер
Цената на истината (макар и косвено) - правила аборт от бащата на абитуриентката за 12 000 лева
Къртицата - сключване на брак с Никола
Черешката на тортата - целувки с Джино
Вип Брадър - флирт с Борислав, закачки с Бахаров, натискане в тоалетната с Христо Живков.
Моля, някой да допълни, защото със сигурност пропускам нещо!

# 1 327
Сега всяка млада жена ще знае, че е велико да напиеш един мъж, който познаваш от 2 седмици, и да го понастискаш в клозета. Sick
Тази млада жена, ако толкова лесно се влияе, значи има доста по-големи проблеми от това, че в някакво тв предаване са направили нещо си.
За съжаление имат, Окасо... Имат проблем как да си направят ноктите и косата, а не каква книга да си купят. Имат проблем кой да им плати водката в клубчето, как да нацупят устните във фейса, как да залеят трета с боя, как да се снимат как бият четвърта...  Peace

# 1 328
Цената на истината (макар и косвено) - правила аборт от бащата на абитуриентката за 12 000 лева
Вип Брадър - флирт с Борислав, закачки с Бахаров, натискане в тоалетната с Христо Живков.

Това защо е нужно? Нещо като портфолио ли й правиш?

# 1 329
Не се обиждайте мили дами, грозно е.

Но това не беше ли игра, все пак? Тя добър играч ли е?
Знае ли човек, било ли игра или не, Емануела няма намерение да е ясна и точна, то това и търси тя, смут, многозначни действия и поведение.

Дали е добър играч, зависи от гледната точка. За мен не е добър, защото действията й са по-елементарни отколкото би ми харесало и освен това са и доста крайни/агресивни.

Този така ме гледал, онзи така ме гледал, гив ми а брейк...  Laughing

# 1 330

Това защо е нужно? Нещо като портфолио ли й правиш?
Да, ще я предлагам за Нобелови награди в категориите "Топ съблазнителка" и "Идол на младото поколение".

# 1 331
За 15 години само това ли са й мъжете и прегрешенията на Емануела?
Че тя за манастир направо горката Laughing

# 1 332
Според мен баш си е имало секс. Виждам, че някои все още се колебаят.:
Тук на 5,09 Емануела задъхано моли Ристо "Не го прави", няколко пъти. После изохва дълбоко Crazy

# 1 333
  • София
Според тази тема и аз явно не живея на тази планета - няма как да харесам поведението на двете, дето си играят на пляс, пляс ръчички и имат една единствена цел да дразнят останалите, че и да се гордеят с това.

Аз видях единствено, че Емануела има голям тренинг с пиенето и уж Ирина по цял ден с чаша в ръка се разхождала, но пияна не са я показали

При тоя инфантилизъм, който цари вътре, пляскането на ръчички е най-малкият проблем. И те имат право на своите 3 минутки злорадстване след цялата злъч, която им се изсипа на главите.

А относно Ирина - ма как ще е пияна, та тя има такъв тренинг. Надя обаче снощи беше пияна като талпа.

# 1 334
За съжаление имат, Окасо... Имат проблем как да си направят ноктите и косата, а не каква книга да си купят. Имат проблем кой да им плати водката в клубчето, как да нацупят устните във фейса, как да залеят трета с боя, как да се снимат как бият четвърта...  Peace
Знам за какво ми говориш, но да ти кажа предаване, като ББ/ВБ е просто следствие от много по значими процеси, които са се случили и се случват. Процеси, които изискват много дълго време за промяна.

Продуцентите на предаването правят продукт, който се опитват да предложат и да се хареса на максимален брой хора. Виждат каква е публиката и правят това, което ще им донесе най-много печалба.

Общи условия

Активация на акаунт