VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 540
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 305
Кога ще разберем онодиха ли се двамата хубостници в клозета, или не се онодиха?

Ан тъй, и аз питам същото.  Laughing

@Джулая, йееее, клас!!!  Peace Laughing

# 1 306
Доказателство за какво?! Какво доказва една снимка, на която Еми се хили, а Ицо е забил глава в кенефа?! Mr. Green
Че не са правили секс например, въпреки че то не пречи и двете неща да са се случили.  Grinning

# 1 307
ИринитУ е от друга планета, неизвестна нам, тази новорегистриралата се потребителка с 2 мнения пък от друга Вселена.... Joy

# 1 308
  • 221B Baker Street
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...
Миглена - иди-дойди, егоистичен и егоцентричен образ, но за екранен образ е перфектна - не мисля, че много хора биха я понесли в реалния живот.
За Емануела наистина нямам обяснение.
Гледам, че Боби взе първенството по подкрепа - на мен супер много ми се издигна в очите след разговора с Емануела, който тя разтълкува като ревност.  ooooh!
Ако Миглена е егоистичен и егоцентричен образ(защо се използват две взаимнозаменяеми думи накуп не разбирам, явно е мода някаква), как ли е успяла да създаде и отгледа сама четири деца, направо не знам... Егоизъм и самотна майка, нещо не ми вървят заедно, ама карай, лаф да става...

# 1 309

Не мисля, че ще разберем, най-вероятно ще си остане ей така - неясно.

# 1 310
  • Тра-ла-ла
Това Ирина ли е или фолк певица?! Mr. Green

Ирина доста е усъвършенствала стила си на обличане, браво за което. Научила се е и да се гримира.
Само стиснат аспирин между коленете й липсва. Вярно си е стрина. Облеклото й е доста скучно, обрано, морално. Поне това, което виждам вътре в къщата

# 1 311
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...
Миглена - иди-дойди, егоистичен и егоцентричен образ, но за екранен образ е перфектна - не мисля, че много хора биха я понесли в реалния живот.
Гледам, че Боби взе първенството по подкрепа - на мен супер много ми се издигна в очите след разговора с Емануела, който тя разтълкува като ревност.  ooooh!
Напълно съгласна! За Миглена имам още надежда, че просто използва чалгарката като маша! В името да надиграе всички. За Емануела - трагично е... Сега всяка млада жена ще знае, че е велико да напиеш един мъж, който познаваш от 2 седмици, и да го понастискаш в клозета. Sick Останете в темата, и двете, да се начетете на простотии...

# 1 312
Скрит текст:

А, ето за това не я харесвам. Човекът й казва как изглежда отстрани, тя веднага заяви, че я ревнува и си реши проблема. Не може да прецени кога да спре, за да не пресолява манджата.

# 1 313
Облеклото й е доста скучно, обрано, морално. Поне това, което виждам вътре в къщата.
Което на мен ми харесва, особено предвид и позицията й.

# 1 314
Само стиснат аспирин между коленете й липсва. Вярно си е стрина. Облеклото й е доста скучно, обрано, морално. Поне това, което виждам вътре в къщата

Ами като сравнявам с показаната от теб нейна стара снимка - 10 години по-късно изглежда по-добре. Според мен. Има развитие.

# 1 315

Всъщност няма никакво значение, Емануела вече направи интригата. Върви доказвай, че нямаш сестра. И нищо да не се е случило, на Ристьо му излезе име "оня дето го напиха и изнасилиха в ВБ".

# 1 316
Ирина сега  ще приложи към Деса същият похват, който приложи и към Лара....ще каже, как е разочарована, как деса не е това, което е очаквала Маминка и ще почне да си изтрива краката в неяя....ама Ирино, спри се ма #Cussing out
Ама Деси не вярвам да й се върже, не е лара все пак Peace

Деси не е ли на 32, а Ирина на близо 40. Не е малка разликата в годините. И опита Simple Smile

Направи ли ви впечатление мъжете като хвалеха Ирина - майка, та майка на къщата, как ги обгрижвала, как им готвила и пр. и пр.
Българският мъж наистина много обича винаги да има някоя маминка да се грижи за него.

# 1 317

Аз да попитам - с какви ли снимки на Емануела разполагат Бисер с хотела, Владо - авера, Джино с таратайките, първи съпруг, втори съпруг, Марина Динева и другите знайни и незнайни плячки...

# 1 318
Сега всяка млада жена ще знае, че е велико да напиеш един мъж, който познаваш от 2 седмици, и да го понастискаш в клозета. Sick
Тази млада жена, ако толкова лесно се влияе, значи има доста по-големи проблеми от това, че в някакво тв предаване са направили нещо си.

# 1 319
  • 221B Baker Street
Това Ирина ли е или фолк певица?! Mr. Green

Ирина доста е усъвършенствала стила си на обличане, браво за което. Научила се е и да се гримира.
А то нейното не е стил, направо е  Sick Sick Sick
Пепитеното ансамбълче и и сивата, нахлупена до носа шапка от снощи са връх, заедно с бялата ризонощница, с която слухтеше пред тоалетната...

Общи условия

Активация на акаунт