VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 395
Другото, което мен лично ме вълнува (това казах веднага, като видях случката) как ли децата на Емануела приемат поведението на майка си и нейната постъпка (пред цяла БГ!) ...
Мислиш ли, че е направила кой знае какво сравнено с обичайната й дейност?

Тоест, дали ще се впечатлят изобщо децата й?

# 1 396
Стига с тези деца на Емануала  ....какво са видяли, едно нищо. Каквото и ние впрочем. През прегради още не сме се научили да виждаме...продължавам да мисля, че вътре нищо не се е случило и че всичко е постановка Peace

# 1 397
А ако цялата снощна драма по напиване и заключване в тоалетната е по сценарий? Възможно ли е Христо да се е съгласил да изиграе роля? Нали е претенциозен и не приема какво да е. Може ли е да е възприел участието си във ВБ като някакъв вид роля-предизвикателство, която му пасва?
Всичко е по сценарий, това което се случва не е реално, ние сме в Матрицата.  Laughing

Има една интересна теория, че Вселената е компютърна симулация, гугъл ит.  Wink
Мм, благодаря за теорията, но няма нужда. Имам една любима книга, в която е развита подобна хипотеза и авторът почти ме убеди. Sunglasses
И все пак, при положение, че нищо не виждаме в реално време, не трябва ли да остава винаги съмнение, че са ни поднесли сериал, макар и не точно онзи, който Торнев така всеотдайно беше готов да режисира? Mr. Green

# 1 398
Лара продължава да лее "мъдрости" и да ни начуква канчетата колко сме прости и тъпи...
Тая сериозно си е повярвала, че е от интелигенцията, дори не е забелязала, че на официалната страница на шоуто във ФБ, модераторите визирайки тяхната група, изписват думата интелигенция в кавички... hahaha

Последните постове на Лара в личния ѝ фейсбук, цитирам:

Lara Zlatareva
2 часа ·
Пазете си децата! Някъде, някоя "млада майка" може да им каже: "на здраве"... Някъде, в един свят, който до скоро не познавах, да завлечеш пиян мъж в тоалетната е "яко"... Някъде да си част от интелигенцията е обида... Някъде книгите, филмите, разговорите за театър... са тежки пороци. Има и друг свят, за щастие. Свят, в който никой не пита: "Какво е Гетсби?", или "Какъв е тоя Христо Живков?"... Пазете си децата!

Lara Zlatareva
35 мин. ·
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които думите КУЛТУРА, ТЕАТЪР, ЛИТЕРАТУРА, ПРОСВЕТА... не са пороци! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които интелектуалец не е обида! ЧЕСТИТ ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ!

За мен Лара е Мара от нашата тема.

# 1 399
Не знам доколко е достоверно, но преди малко четох, че Ирина искала да напусне къщата, плакала като дете, защото разбрала какво е настроението навън срещу нея  newsm78
Линкът нещо не се копира, четох го в "За Жената"

# 1 400
  • София
Стига с тези деца на Емануала  ....какво са видяли, едно нищо. Каквото и ние впрочем. През прегради още не сме се научили да виждаме...продължавам да мисля, че вътре нищо не се е случило и че всичко е постановка Peace
Абсолютно  Peace
Тука половината големи моралисти се изкарват. То е лесно анонимно във форум да се правиш на света вода ненапита.
До момента нищо непоправимо не се е случило, не  е убит никой.

# 1 401
Ооо, аз отдавна гледам на ББ/ВБ, като на сериал/филм.

Според мен ти си Лара.  Mr. Green

Добра реклама на фейса си правиш.  Laughing

# 1 402
Че от къде е разбрала за настроенията срещу себе си Ирина?

# 1 403
  • София
...дори представете си слушах чалга.
Кое ти е любимото парче? Пусни го моля те, че ми се слуша нещо.  Mr. Green

Харесвам ретро чалгите аз.  Laughing

Скрит текст:

# 1 404
Скрит текст:
Лара продължава да лее "мъдрости" и да ни начуква канчетата колко сме прости и тъпи...
Тая сериозно си е повярвала, че е от интелигенцията, дори не е забелязала, че на официалната страница на шоуто във ФБ, модераторите визирайки тяхната група, изписват думата интелигенция в кавички... hahaha

Последните постове на Лара в личния ѝ фейсбук, цитирам:

Lara Zlatareva
2 часа ·
Пазете си децата! Някъде, някоя "млада майка" може да им каже: "на здраве"... Някъде, в един свят, който до скоро не познавах, да завлечеш пиян мъж в тоалетната е "яко"... Някъде да си част от интелигенцията е обида... Някъде книгите, филмите, разговорите за театър... са тежки пороци. Има и друг свят, за щастие. Свят, в който никой не пита: "Какво е Гетсби?", или "Какъв е тоя Христо Живков?"... Пазете си децата!

Lara Zlatareva
35 мин. ·
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които думите КУЛТУРА, ТЕАТЪР, ЛИТЕРАТУРА, ПРОСВЕТА... не са пороци! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които интелектуалец не е обида! ЧЕСТИТ ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ!

------------
За мен лично Лара е НИКОЯ ..една лисбиика ,която не я огря с Ирина и ръси разни ми ти бисери от соца.Ларо ти па каква интелегенция си бе жено,кой вятър те вее.Нито си артист-нито жена,че да ми се вихриш..ти си една от многото които чрез секс не е могла да осъществи некадърността си..ти си една жена винаги в сянката на някой..ти си просто НИКОЯ....а за будител олиииииии просто,ще си замълча....гадост!

# 1 405
Играе сценка Peace Блъфира.

....какво са видяли, едно нищо. Каквото и ние впрочем. През прегради още не сме се научили да виждаме..

Ей, тъкмо си помислих, че ти си първата, която виждаш през прегради, че така сигурно прозвуча горе.  Smile

# 1 406
  • Казанлък
Значи това винаги ми е било най-голямата тъпотия, като всички започнат 'каква майка; как не я е срам; как може; децата това; децата онова'. Сякаш всички останали майки не правят къде по-срамни неща. Вярно е, че не е по телевизията ама и никой не им дава 100000лв...

# 1 407
Пише, че е научила от Емануела и Рени, които са излизали за участия

# 1 408
  • в моя гьол

Веднага се сетих за този виц:

Луда любов, разхвърляни дрехи, нажежен въздух. Към 4 сутринта младоженецът казва:
– Мила, ще ми подадеш ли чаша вода! От хола свекървата се обажда:
– Чочко, както си се запотил, остава и студена вода да ми пиеш сега!

А аз за друг. Перифразирам:
- Ице, не така бе маме, недей бос на плочките.

# 1 409
Pipi_, sea.sea, благодаря за ретро чалга партито.  Mr. Green

Че и ревала. На клик бейт залагам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт