VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 530
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 410
Скрит текст:
...дори представете си слушах чалга.
Кое ти е любимото парче? Пусни го моля те, че ми се слуша нещо.  Mr. Green

Харесвам ретро чалгите аз.  Laughing

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=ELcqKIKSfaQ
----------------
А на мен ми е любимо това парче на чалгата Ивана Simple Smile...
-----------
https://www.youtube.com/watch?v=UxhsJLW_NwM

# 1 411
Сякаш всички останали майки не правят къде по-срамни неща. Вярно е, че не е по телевизията ама...
Нещо, като не се вижда, значи не съществува.  Laughing Така ми каза едно дете.  hahaha

# 1 412
  • в резерват
Що така се плюе по СВ-то на Торнев?! Наистина колко често в България режисьорите стават известни, а не актьорите?! Днес при Гала спомена, че е бил в Рио за заснемането на Олимпиадата. Явно режисира репортажи, документални филми и някое друго шоу по БНТ. За колко имена на режисьори в края на емисиите и предаванията се сещате?! Аз за нито едно. Хората зад кадър обикновено си остават там

Хачо Бояджиев, Васа Ганчева, Рангел Вълчанов  са от известните режисьори. Но не са между живите вече.

# 1 413

Веднага се сетих за този виц:

Луда любов, разхвърляни дрехи, нажежен въздух. Към 4 сутринта младоженецът казва:
– Мила, ще ми подадеш ли чаша вода! От хола свекървата се обажда:
– Чочко, както си се запотил, остава и студена вода да ми пиеш сега!

Joy

# 1 414
Двеста и повече посетители в темата по никое време следобяд. Shocked А сезонът бил слаб, казвате... newsm78

# 1 415
  • Тра-ла-ла
Що така се плюе по СВ-то на Торнев?! Наистина колко често в България режисьорите стават известни, а не актьорите?! Днес при Гала спомена, че е бил в Рио за заснемането на Олимпиадата. Явно режисира репортажи, документални филми и някое друго шоу по БНТ. За колко имена на режисьори в края на емисиите и предаванията се сещате?! Аз за нито едно. Хората зад кадър обикновено си остават там

Хачо Бояджиев, Васа Ганчева, Рангел Вълчанов  са от известните режисьори. Но не са между живите вече.
Трима и то от старото поколение. Други?!

# 1 416
Слаб си е сезона, добре че е темата. Тук ми е по-интересно отколкото пред телевизора.

Все още не разбирам, защо аджеба Емануела и Миглена са такъв трън в очите на останалите? Защото изразяват мнението си или защото въобще имат такова?
За вчерашната случка ще кажа само, че Христо си го заслужи.  Peace Та той не спря да се подиграва и да обижда Емануела.

# 1 417
# 1 418
  • София
Двеста и повече посетители в темата по никое време следобяд. Shocked А сезонът бил слаб, казвате... newsm78
Сезона изобщо не е слаб, благодарение на Миглена на първо място , след това Емануела и горкия насилен Ристо  Joy

# 1 419
Най-обичам хора, които нямат деца да мислят за хорските. Ама как щели да се чувстват децата на Емануела! По-големият й син е на 19, не ходи на училище, няма кой да му се подиграва. По-малкият е бебе.

# 1 420
Скрит текст:

Трима и то от старото поколение. Други?
----------------
 Джулая -нима Торнев е от новото поколение,я пак помисли... newsm78

# 1 421
Как никое време, работен ден е.  Mr. Green

Все още не разбирам, защо аджеба Емануела и Миглена са такъв трън в очите на останалите? Защото изразяват мнението си или защото въобще имат такова?
Според мен е заради начинът по който го изразяват.

Да вземем пример с тези плясканици, дай ми 5 на ти 10 (както каза Ники Кънчев  Mr. Green). Ами дразнещо е за останалите, те и затова го правят двете.

Просто не търсят пресечна точка лагерите.

И сега някой ще каже, ми що да не го правят, ОК да го правят, но няма как да искаш някой да е предразположен към теб, ако го дразниш нарочно. Това важи не само за двечките разбира се.

# 1 422
Верно ли има син на 19  Shocked Браво на нея

# 1 423
  • Тра-ла-ла
Джулая -нима Торнев е от новото поколение,я пак помисли... newsm78
Ами не съм казала и че е от новото поколение Wink

# 1 424
  • с трима мъже :)
Вие сериозно ли го казвате това? За децата...
Няма значение, значи?

Странно.... взема се изнеса от тая държава, докато моите са още малки, защото не искам утре да са в приятелски кръг с такива, чийто родители не им пука за упадъка на морала в държавата.
ДА, МИСЛЯ ГО  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт