VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 540
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 425
Сезона изобщо не е слаб, благодарение на Миглена на първо място , след това Емануела и горкия насилен Ристо  Joy
Благодарение на всички, все пак Миглена и Емануела нямаше да се държат така, ако ги нямаше дразнителите им. Или мислиш, че щяха?  Thinking

# 1 426
На мен сезонът ми харесва, въпреки слабото начало, и добре, че беше Емануела да раздвижи нещата. Иначе щяхме постоянно да гледаме тетка Ирина как дебне кой е изял повече от дневната си дажба. Или пък, изпил...да не дава Господ.
Христо как искат да го оневинят доста хора. А истината е, че човек на пияно няма как да се извърти на 90 градуса. Ако толкова много не я харесваше Емиту на трезво, да беше я подкарал със заяждане, а не със секс. Явно я е номинирал точно заради това, че често я заглежда, усетил се е на какво е способен.

# 1 427
Верно ли има син на 19  Shocked Браво на нея
Дали й вика кака?  tooth

# 1 428
Ocaso , това беше грозно

# 1 429
Съгласен съм.

На мен сезонът ми харесва...
И на мен, с условието, че го оценявам в рамките на възможното.

Иначе ми се гледат по-позитивни неща, не постоянно напрежение и караници.  newsm10

# 1 430
За мен сезонът си е силен от самото начало.

# 1 431
  • София
Не зная кой е излизал по участия, но онзи ден Ути си е бил в офиса на стадион Славия. От достоверен източник. Това даже не е и участие.

# 1 432
  • somewhere near the sea
Емануела се натискала по тоалетните ли? Както го казвате тука, излиза, че го прави всяка вечер. Е? Значи Ристето е невинно агънце? Той да не е бил в космическа капсула, докато тя е била в тоалетната? Не мога да разбера, бе хора, тук повечето сме жени, как оневинявате онзи, който даде заявка за непорочност, но се скъса да обижда една жена(каквато и да е тя). Направо съм потресена ooooh!
Скрит текст:
Спомних си в преден сезон как Ива Екимова се натискаше с един от съквартирантите и ако се беше сетила да го напие, щеше днешната случка да не е премиера. После приятелят й Петромир(или Петрозар) се чудеше къде да гледа и малко след това се разделиха.  Не личи дъщеря й да е пострадала много.
Жана също се обарваше с Явор под чаршафите, как ли се чувства синът й?
Това е животът им, ние трябва да го разберем... На тях не им дреме! Освен ако не са дали обет за непорочност по холивудски. Тогава положението се смарангясва... Sick

# 1 433
Тогава защо се държи така идиотски  newsm78

# 1 434
Не зная кой е излизал по участия, но онзи ден Ути си е бил в офиса на стадион Славия. От достоверен източник. Това даже не е и участие.
Снимки има ли или само се е чувало охкане от веце-то?  Mr. Green

# 1 435
Всъщност, някакъв проекто-участник във ВБ беше казал, че камери има и в тоалетните, но кадри не се излъчват, а се пазят. Като досиетата на ДС. Crazy Прочетох го в някоя от темите тук, беше даден линк.

# 1 436
  • Тра-ла-ла
Цитат
Експертен съвет на Ака­де­ми­я­та за мо­да номинира най-елегантните българи за 2016 година.
За най-стилни български жени са номинирани: Александра Сърчаджиева, Ани Цолова, Десислава Стоянова, Диляна Попова, Ивет Лалова, Илиана Раева, Йоана Буковска, Мира Добрева, Михаела Филева, Цвети Пиронкова.  

Номинациите за най-елегантни български мъже включват: Антон Хекимян, Валентин Михов, Димо Алексиев, Захари Бахаров, Любен Дилов-син, Любо Киров, Мирослав Боршош, Ники Кънчев, Николай Дойнов, Юлиан Вергов.

Дека е нашата Ирина?! Mr. Green

# 1 437
Айде сега пък рИвала е Ирина.
Ако е като снощи плачът и когато се затъжи за Ути и едва не стигна до диария гейт в напъните си да пусне някоя сълза .хич не го вярвам това.

# 1 438
  • София
Ако е нужно да има доказателствен материал ще предупредя мъжО да дебне с телефона на пост!

# 1 439
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 0f9ErM58_P3JQUpvg

Ето за Ирина  и драмата която я сполетя.
После пише че се е ядосала и за това е поискала да се маха

Общи условия

Активация на акаунт