VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 492
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 455
ох гледах Торнев в на кафе. Ами кефи ме този човек. Секси ми е. Не понасям Слави. Айде вземам с думите назад (ама само за съзодийника!).

# 1 456

Алкарин, давай гифчето с падналите гащи на Утката!  Laughing
Joy Joy Joy ей ги
Скрит текст:

# 1 457
Тези деца имат съученици, приятели, учители......
Ама щом мислите, че е все тая какви ги вършат родителите им в национален ефир, коя съм аз, че да "държа сметки".....    Laughing

# 1 458
  • Испания
Алкарин, давай гифчето с падналите гащи на Утката!  Laughing
Joy Joy Joy ей ги
Скрит текст:

Знам какво ще стане и пак се разсмивам.  Joy

Благодаря.  Hug

# 1 459
  • Тра-ла-ла
ох гледах Торнев в на кафе. Ами кефи ме този човек. Секси ми е. Не понасям Слави. Айде вземам с думите назад (ама само за съзодийника!).
Секси е. Даже му гледах снимки като по-млад - ми не е бил толкова хубав едно време. Ама е командор Crossing Arms

# 1 460
  • Испания
Секси е. Даже му гледах снимки като по-млад - ми не е бил толкова хубав едно време. Ама е командор Crossing Arms

Знам, че за всеки влак си има пътници и че "на вкус и цвет товарищей нет", ама като прочета, че Торнев е секси и   Peace

# 1 461
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 0f9ErM58_P3JQUpvg

Ето за Ирина  и драмата която я сполетя.
После пише че се е ядосала и за това е поискала да се маха
bouquet
Цитат
Kaĸтo вeчe вcичĸи знaeм, Иpинa Teнчeвa ce пpeвъpнa в нaй-oмpaзния cъĸвapтиpaнт зa бoлшинcтвoтo зpитeли нa Bип Бpaдъp. Πo нeзнaйни пpичини xopaтa нe cпиpaт дa изĸaзвaт oтвpaщeниeтo и oмpaзaтa cи ĸъм нeя, a cтpaницaтa нa пpeдaвaнeтo в coциaлнaтa мpeжa e зacипaнa c oбиди и гнycни ĸoлaжи ĸъм Иpинa Teнчeвa.
Откакто започнах да чета в темата си задавам въпроса какво може да провокира хора да МРАЗЯТ някой, който не познават лично.  newsm78 Да не го харесваш, да не ти допада поведението му - да, ама чак да влагаш такива отрицателни емоции ми е непонятно. Но някой в темата ме "светна", като каза че причината е в това, че се е намърдала в чуждо гнездо и е разбила семейство. Не знам какво е било семейството на Иван и бившата му съпруга, но никога не забравих един израз, дочут от непозната жена по повод на подобна ситуация - пчелата не бяга от меда.
Та тъй като аз съм древна като чичо ви Михов и в живота си съм срещала подобни ситуации, мога да кажа че всяка беше с различен изход във времето и никога нещата не са били такива, каквито изглеждат или каквито ги представя по високо крякащия в триъгълника.
Та мога да оправдая тези, които я мразят, защото може да са изживели подобна трагедия те, независимо дали приятелка или непозната е отмъкнала гаджето или съпруга. Но останалите не разбирам.

# 1 462

А в градове като Берлин сексът хич не е повод за запознанство. В скандинавия  пък е най-разпасана историята, според мен. Та не те знам къде смяташ да емигрираш...
В Канада проституцията е противозаконна , преспокойно може да дойде тук  Joy
В интерес на истината поведение като на Емануела и на Христо  не би имало никаква подкрепа.

# 1 463
  • Тра-ла-ла
Знам, че за всеки влак си има пътници и че "на вкус и цвет товарищей нет", ама като прочета, че Торнев е секси и   Peace
Дообре. Втори опит - Ути е секси. Трети опит - Вальо Михов е секси Joy Joy Joy

Скрит текст:
Бъзикам се за тия двамата Laughing

# 1 464
Гащите на Ути. Joy Joy

# 1 465
Верно ли има син на 19  Shocked Браво на нея
Дали й вика кака?  tooth
Значи е родила на 16??? Бременна на 15??? Ашколсун! Браааавос. Значи, викате - има 11 клас изкаран?  Shocked

# 1 466
мен много ме привличат такива. Бобко и той същия, как веднага я строи Емануелката. А тя идиотката с тоя Христо. направо мъжът не е ли командор, не  усещам мъжкото в него. После обаче много се тормозим заедно.

Козирозите сме лейт блумърс, а пък за мъете това важи още повече.

За сексито при мен 60% от привличането в случая е заради р-то. като добавм командарско поведение, един такъв небрежен начин на говорене  и хубав глас и прошарена коса...

Аз пък Явор и Христо не мога да ги намеря за привлекателни. Явор е с такова елементарно лице...христо пък ми е много чалнат.

# 1 467
Ето и от вчера малко  Simple Smile
Скрит текст:

# 1 468
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 0f9ErM58_P3JQUpvg

Ето за Ирина  и драмата която я сполетя.
После пише че се е ядосала и за това е поискала да се маха
bouquet
Цитат
Kaĸтo вeчe вcичĸи знaeм, Иpинa Teнчeвa ce пpeвъpнa в нaй-oмpaзния cъĸвapтиpaнт зa бoлшинcтвoтo зpитeли нa Bип Бpaдъp. Πo нeзнaйни пpичини xopaтa нe cпиpaт дa изĸaзвaт oтвpaщeниeтo и oмpaзaтa cи ĸъм нeя, a cтpaницaтa нa пpeдaвaнeтo в coциaлнaтa мpeжa e зacипaнa c oбиди и гнycни ĸoлaжи ĸъм Иpинa Teнчeвa.
Откакто започнах да чета в темата си задавам въпроса какво може да провокира хора да МРАЗЯТ някой, който не познават лично.  newsm78 Да не го харесваш, да не ти допада поведението му - да, ама чак да влагаш такива отрицателни емоции ми е непонятно. Но някой в темата ме "светна", като каза че причината е в това, че се е намърдала в чуждо гнездо и е разбила семейство. Не знам какво е било семейството на Иван и бившата му съпруга, но никога не забравих един израз, дочут от непозната жена по повод на подобна ситуация - пчелата не бяга от меда.
Та тъй като аз съм древна като чичо ви Михов и в живота си съм срещала подобни ситуации, мога да кажа че всяка беше с различен изход във времето и никога нещата не са били такива, каквито изглеждат или каквито ги представя по високо крякащия в триъгълника.
Та мога да оправдая тези, които я мразят, защото може да са изживели подобна трагедия те, независимо дали приятелка или непозната е отмъкнала гаджето или съпруга. Но останалите не разбирам.
Аз пък ще кажа, че ако бях Стрина при влизане в ВБ щях да си наема малко тролове да ме бранят тук и там. Ето така, превантивно. Не , че тя допуска как се излага с всяка крачка- то не би споделяне как се ражда (с Христо), ту забрани към цялото "ядро" с кого е как да се разговаря, то следене на кашкавала и вратата на тоалетната. Тази жена е неудържима. Всичко ме дразни в нея. Измислен човек. Мрънкало. Защо Митлена, въпреки недоброто ми отношение в началото поради не много успешни срещи в миналото, успя да ме спечели с игра и мисъл, а Ирина, която наистина не познавам ме кара да я отпиша- защото така се представя. За децата- не берете грижа. На всички семействата са така обременени от разводи, любовници, изневери, пиянство, че "нормалността" е рядкост. Те си живеят в света на покемоните и тези "радини вълнения" не ги засягат. НЕ е като едно време дето, ако те нарочи стрина Ирина от ОФ и не те приемат комсомолец. Сега са си самостоятелни бойни единици. И по-добре така.

# 1 469
Какво поведение на Емануела? Аз не мисля че са правили нещо в тоалетната. Начинът по който влезе беше все едно Христо се е размазал на пода. Или е изпъшкала два пъти колкото да направи филма или е режисура и монтаж,което ми се струва по-вероятно. От ББ са доказали че умеят от нищо и никаква ситуация да измонтират цял филм.

Общи условия

Активация на акаунт