VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 209
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 710
Мирела Демирева не беше честно да я слагат.

И защо не беше честно ? Единственото ни сребро от доста време в Олимпийски игри. Или за вас това не означава нищо ? Втора в света на Олимпиада, където са най-добрите сред най-добрите на планетата. При това не ги питат за Олимпиадата в Мюнхен или в Барселона, а тази преди два месеца.

Ти сериозно ли?

Васко Василев
Райна Княгиня
Цар Симеон
Хан Крум
......

Баш еднакви по значимост с Мирела са изброените, така ли мислиш? / Искрено се радвам за постижението и/

# 1 711
В следващия рунд някой тонрежисьор на Всяка неделя да сложат

# 1 712
  • Варна
Дидо,
За човек,  който не се интересува от спорт, това са сложни въпроси.

# 1 713
Деси на сутринта след напиването на Христо се опита да се посмее и да омаловажи сценката от вечерта. Обаче, Ирина няма никаква пощада! Какво като Христо /уж/ й е приятел. Раздуха го така, че дори и да не са излъчили нещо, всичко да разбере драгият зрител, с подробности. Че и така завъртя интригата, направо не е истина. Тази жена няма никакви чувства, никакви истински емоции. Водещото при нея е тя, тя и отново тя. Направо ме е страх от нея, само като я гледам по тв-то, а ако живея с подобен психопат, не ми се мисли как ще ми е. Горкият Иван, пък и доброволно се е нашил в това съжителство.

# 1 714
Дидо, аз много добре ги знам, защото гледам и се интересувам. Но много хора-не, ето и тук потребители споделиха, че не знаят коя е Мирела Демирева...за мен това не значи, че са глупави, но трябваше да има някакво равенство във въпросите и на двата отбора.

# 1 715
Очаквано паднаха "Поп фолк", но въпросът с Мирела Демирева не беше много честен, другите да ги бяха питали за някое от Златнити момичета например. У нас през цялата Олимпиада се гледаше Канал 1 (плувците, ах  Heart Eyes), но много хора не се интересуват.
Лили например не можа да обясни Патриарх Евтимий, а ирининият Симеон дори не ми се споменава. Жалко само, че си почесаха егото с тази победа.

Е какво им е на златните момичета ? Коя от момичетата не е известна - капитанката Михаела Маевска, или Ренета Камберова, малката, но желязна Християна Тодорова или Цвети Найденова. Или пък резервата Любомира Казанова, която също като баща си Милко Казанов има бронз от Олимпиада. Или пък нещо за треньорката Ина Ананиева. Или Невяна Владинова и нейната треньорка - чудесната Ефросина Ангелова. Кое точно е трудното за знаене тук ?

Браво! Успешно боравиш с Гугъл!  Mr. Green

# 1 716
Мирела Демирева не беше честно да я слагат.

И защо не беше честно ? Единственото ни сребро от доста време в Олимпийски игри. Или за вас това не означава нищо ? Втора в света на Олимпиада, където са най-добрите сред най-добрите на планетата. При това не ги питат за Олимпиадата в Мюнхен или в Барселона, а тази преди два месеца.

Ти сериозно ли?

Трябва да има и съвременни българи. Спортистите също са будители. Няма друго нещо в момента, което да обединява така българите, както спортните успехи особено когато са толкова нищожни в момента. Освен минало тази държава има и някакво настояще или трябва да живеем само в миналото ?

Васко Василев
Райна Княгиня
Цар Симеон
Хан Крум
......

Баш еднакви по значимост с Мирела са изброените, така ли мислиш? / Искрено се радвам за постижението и/

# 1 717
Очаквано паднаха "Поп фолк", но въпросът с Мирела Демирева не беше много честен, другите да ги бяха питали за някое от Златнити момичета например. У нас през цялата Олимпиада се гледаше Канал 1 (плувците, ах  Heart Eyes), но много хора не се интересуват.
Лили например не можа да обясни Патриарх Евтимий, а ирининият Симеон дори не ми се споменава. Жалко само, че си почесаха егото с тази победа.

Е какво им е на златните момичета ? Коя от момичетата не е известна - капитанката Михаела Маевска, или Ренета Камберова, малката, но желязна Християна Тодорова или Цвети Найденова. Или пък резервата Любомира Казанова, която също като баща си Милко Казанов има бронз от Олимпиада. Или пък нещо за треньорката Ина Ананиева. Или Невяна Владинова и нейната треньорка - чудесната Ефросина Ангелова. Кое точно е трудното за знаене тук ?
Ефросина Ангелова е старши треньор на националния отбор. Личен треньор на Невяна е Бранимира Маркова. Simple Smile Peace

# 1 718

Браво! Успешно боравиш с Гугъл!  Mr. Green

Не боравя с Гугъл и мога да ти го докажа. Не мисля, че е срамно да се интересуваш от спортните успехи на България. Хиляди снимки да ми покажеш на ансамбъла или индивидуално не мога да ги сбъркам.  Това, че за теб е трлудно да запомниш пет имена си е твой проблем.

# 1 719

Ефросина Ангелова е старши треньор на националния отбор. Личен треньор на Невяна е Бранимира Маркова. Simple Smile Peace

Е така де, но на Олимпиадата важен е треньора на националния отбор, колкото и да си ни индивидуалните състезателки. Невяна все пак е НАЦИОНАЛЕН състезател.

# 1 720
Май ми се струва, че му пазят имиджа на актьорчето. Намирането им в тоалетната явно е било култово(били са заспали на пода  Laughing) Защо иначе не ни го показаха този момент? Никой и  не каза колко време са били там вътре?

# 1 721
  • Варна
Дидо,
Я кажи кои са Хуана ла Лока и Мадам Помпадур?

# 1 722
Е, не мога да си изкривя душата, че интелектуалците се справиха по - добре с познаването и от диванчето се сещаха повече от играещите в момента...
Абсолютно ги прецакаха.Попфолка бяха по бързи.И ,да ,по лесни имена,Хан Крум,  и други подобни ,Лили се мота, па се връща,па не мога,ох ама уморих се,та след това мотаене 5 минути наказание ,абе тотално си прецакаха фолкаджиите.
Рени е потресаващо тъпа,това не съм го очаквала

# 1 723
Ирина - добре, че нямам фалове!!!! аххахаха, само да излезе и да види, че цялото й участие е огромен фал  Laughing Laughing Laughing
ох господи помилуй...нямам думи!

# 1 724
Дидо, първо, че яко си ми оплескал съобщението като си цитирал.
И след това: доста близо съм до спорта, наистина, но в случая говорим за контекста на състезанието.
Не е честно да се включи името на Мирела, очеизвадно е.

Общи условия

Активация на акаунт