VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 340
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 725
Еми аз не гледам спорт с изключение на биатлона- това ми е страст.
И също щях да запъна на въпроса за Демирева.

# 1 726
Скрит текст:
Очаквано паднаха "Поп фолк", но въпросът с Мирела Демирева не беше много честен, другите да ги бяха питали за някое от Златнити момичета например. У нас през цялата Олимпиада се гледаше Канал 1 (плувците, ах  Heart Eyes), но много хора не се интересуват.
Лили например не можа да обясни Патриарх Евтимий, а ирининият Симеон дори не ми се споменава. Жалко само, че си почесаха егото с тази победа.

Е какво им е на златните момичета ? Коя от момичетата не е известна - капитанката Михаела Маевска, или Ренета Камберова, малката, но желязна Християна Тодорова или Цвети Найденова. Или пък резервата Любомира Казанова, която също като баща си Милко Казанов има бронз от Олимпиада. Или пък нещо за треньорката Ина Ананиева. Или Невяна Владинова и нейната треньорка - чудесната Ефросина Ангелова. Кое точно е трудното за знаене тук ?
Ефросина Ангелова е старши треньор на националния отбор. Личен треньор на Невяна е Бранимира Маркова. Simple Smile Peace

Е така де, но на Олимпиадата важен е треньора на националния отбор, колкото и да си ни индивидуалните състезателки. Невяна все пак е НАЦИОНАЛЕН състезател.
Споко, не се заяждам. Даже ми стана приятно, че и друг знае повече за скромните постижения на нашия спорт. Simple Smile

# 1 727
Не симпатизирам на Ирина, но смятам, че беше абсолютно права да каже на Христо и Емануела, че тези с които се кискат сутринта, вечерта мощно ги оплюваха.Не смятам, че щото е Ирина трябва само са я плюем.

# 1 728
# 1 729
И делото диариягейт...бешебтала разкъсано между дните, показваха някакви разследвания, наговаряния...дело на което повече се оплюваха и разпитваха Миглена за образованието ѝ, отколкото да разпитват свидетели...накрая се събраха, така наречените "интелектуалци" и решиха, че Миглена лъже...аз видео доказателство не видях, за да знам че е така и са прави.

Сега същата работа..охкане, пъшкане и се събудиха на сутринта, ама как са си легнали, кой какво им е казал след излизането от тоалетната или кой ги е изкарал от там...

# 1 730
Дидо,
Я кажи кои са Хуана ла Лока и Мадам Помпадур?

Е какви са ? Исторически личности от монархиите на Испания и Франция. Какво друго ?

# 1 731
  • Варна
Тя Демирева май сега я въртят по една реклама за банка скачайки. Респект за момичето и постиженията й, ама поне Стефка Костадинова да им бяха дали.

# 1 732
Мирела Демирева не беше честно да я слагат.

И защо не беше честно ? Единственото ни сребро от доста време в Олимпийски игри. Или за вас това не означава нищо ? Втора в света на Олимпиада, където са най-добрите сред най-добрите на планетата. При това не ги питат за Олимпиадата в Мюнхен или в Барселона, а тази преди два месеца.

Ти сериозно ли?

Трябва да има и съвременни българи. Спортистите също са будители. Няма друго нещо в момента, което да обединява така българите, както спортните успехи особено когато са толкова нищожни в момента. Освен минало тази държава има и някакво настояще или трябва да живеем само в миналото ?

Васко Василев
Райна Княгиня
Цар Симеон
Хан Крум
......

Баш еднакви по значимост с Мирела са изброените, така ли мислиш? / Искрено се радвам за постижението и/

А защо не дадоха някои будители-спортисти от последните Олипмийски игри  Shocked за отгатване на "интелектуалците"? Ти верно ли това, с будителите-спортисти? Thinking

# 1 733
Скрит текст:
Очаквано паднаха "Поп фолк", но въпросът с Мирела Демирева не беше много честен, другите да ги бяха питали за някое от Златнити момичета например. У нас през цялата Олимпиада се гледаше Канал 1 (плувците, ах  Heart Eyes), но много хора не се интересуват.
Лили например не можа да обясни Патриарх Евтимий, а ирининият Симеон дори не ми се споменава. Жалко само, че си почесаха егото с тази победа.

Е какво им е на златните момичета ? Коя от момичетата не е известна - капитанката Михаела Маевска, или Ренета Камберова, малката, но желязна Християна Тодорова или Цвети Найденова. Или пък резервата Любомира Казанова, която също като баща си Милко Казанов има бронз от Олимпиада. Или пък нещо за треньорката Ина Ананиева. Или Невяна Владинова и нейната треньорка - чудесната Ефросина Ангелова. Кое точно е трудното за знаене тук ?
Ефросина Ангелова е старши треньор на националния отбор. Личен треньор на Невяна е Бранимира Маркова. Simple Smile Peace

Е така де, но на Олимпиадата важен е треньора на националния отбор, колкото и да си ни индивидуалните състезателки. Невяна все пак е НАЦИОНАЛЕН състезател.
Споко, не се заяждам. Даже ми стана приятно, че и друг знае повече за скромните постижения на нашия спорт. Simple Smile

Знам, чета и се интересувам, не само от спорт, ами от много други теми и се възмущавам като видя сериозно непознаване на известни личности, в която и да е сфера на живота, особено пък български такива.

# 1 734

Не замазвай като те затапят - писал си нейната треньорка, което значи личен треньор, а не тяхната - на отбора.   И не се възмущавай чак толкова  пък  Wink

# 1 735
Върнах се да изгледам някои моменти.
1. Когато съобщаваха мисията и отборите Меги и Емануела се смееха и забавляваха, пляскаха, а всички останали яко се бяха спекли и напрегнАли.
2. Накрая като съобщиха победителя , Меги оспори веднъж резултата и до там. Пляскаха на победителите. Не искам да си представям какво щеше да е ,ако Иринито беше загубила- анализи, упреци, мърморене....бррррр, типично в нейния стил.

# 1 736
И делото диариягейт...бешебтала разкъсано между дните, показваха някакви разследвания, наговаряния...дело на което повече се оплюваха и разпитваха Миглена за образованието ѝ, отколкото да разпитват свидетели...накрая се събраха, така наречените "интелектуалци" и решиха, че Миглена лъже...аз видео доказателство не видях, за да знам че е така и са прави.

Сега същата работа..охкане, пъшкане и се събудиха на сутринта, ама как са си легнали, кой какво им е казал след излизането от тоалетната или кой ги е изкарал от там...
Точно Peace. Аз лично абсолютно нищо не разбрах от този епизод що се отнася до събитията между Христо и Емануела. Толкова малоумно беше монтирано всичко.Жива мъка си е без живо излъчване. Очаквах, че този епизод ще е може би най-интересния за сезона, а беше пълна боза Peace

# 1 737
Мирела Демирева не беше честно да я слагат.

И защо не беше честно ? Единственото ни сребро от доста време в Олимпийски игри. Или за вас това не означава нищо ? Втора в света на Олимпиада, където са най-добрите сред най-добрите на планетата. При това не ги питат за Олимпиадата в Мюнхен или в Барселона, а тази преди два месеца.

Ти сериозно ли?

Трябва да има и съвременни българи. Спортистите също са будители. Няма друго нещо в момента, което да обединява така българите, както спортните успехи особено когато са толкова нищожни в момента. Освен минало тази държава има и някакво настояще или трябва да живеем само в миналото ?

Васко Василев
Райна Княгиня
Цар Симеон
Хан Крум
......

Баш еднакви по значимост с Мирела са изброените, така ли мислиш? / Искрено се радвам за постижението и/

А защо не дадоха някои будители-спортисти от последните Олипмийски игри  Shocked за отгатване на "интелектуалците"? Ти верно ли това, с будителите-спортисти? Thinking

Е ние нямаме кои знае какви будители от тези игри. Други освен ансамбъла на Ина и Илиана, Мирела и Ели Янкова не ни зарадваха с медали от Януарската река.

# 1 738
Ех, Ицето трябваше да го вкарат още в началото, какви още неща щеше да има време да сътвори.... Взе да ме хваща яд, че сезонът свършва.

# 1 739
Не симпатизирам на Ирина, но смятам, че беше абсолютно права да каже на Христо и Емануела, че тези с които се кискат сутринта, вечерта мощно ги оплюваха.Не смятам, че щото е Ирина трябва само са я плюем.
Тя го направи само за да напомни коя от кой лагер е.Ирина обича да са разделени.За това направи такъв скандал
Честно,жъжалявам децата и.Тази как ги мачка психически.Представям си я просто.Как умее да вменява вина,как с жест успява да задържи вниманието на този с който говори.Застава срещу събеседника  и освен с думи ,ръкомаха с ръце ,сякаш му набива в мозъка това което иска да наложи като теза.Брррр далеч от такива хора

Общи условия

Активация на акаунт