VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 209
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 740
Ох-Аман. Тогава няма да избера Германия и Холандия  Naughty

Избери Швеция - тук Законът за проституцията е на обратно и гласи следното: всеки индивид е свободен да предлага секс за пари и не носи никаква наказателна отговорност за това свое право, наказателна отговорност носи само и единствено индивида, който купува секс...

# 1 741
Е ние нямаме кои знае какви будители от тези игри. Други освен ансамбъла на Ина и Илиана, Мирела и Ели Янкова не ни зарадваха с медали от Януарската река.

Ами като нямаме кой знае какви будители от тези Олимпийски игри, защо въобще си правят трудът да ги споменават? newsm78

За сетен път се убеждавам, че Христо е едно тъпо парче. Бляк.

# 1 742
Очаквано паднаха "Поп фолк", но въпросът с Мирела Демирева не беше много честен, другите да ги бяха питали за някое от Златнити момичета например. У нас през цялата Олимпиада се гледаше Канал 1 (плувците, ах  Heart Eyes), но много хора не се интересуват.
Лили например не можа да обясни Патриарх Евтимий, а ирининият Симеон дори не ми се споменава. Жалко само, че си почесаха егото с тази победа.

Е какво им е на златните момичета ? Коя от момичетата не е известна - капитанката Михаела Маевска, или Ренета Камберова, малката, но желязна Християна Тодорова или Цвети Найденова. Или пък резервата Любомира Казанова, която също като баща си Милко Казанов има бронз от Олимпиада. Или пък нещо за треньорката Ина Ананиева. Или Невяна Владинова и нейната треньорка - чудесната Ефросина Ангелова. Кое точно е трудното за знаене тук ?
Ефросина Ангелова е старши треньор на националния отбор. Личен треньор на Невяна е Бранимира Маркова. Simple Smile Peace

Е така де, но на Олимпиадата важен е треньора на националния отбор, колкото и да си ни индивидуалните състезателки. Невяна все пак е НАЦИОНАЛЕН състезател.

Не замазвай като те затапят - писал си нейната треньорка, което значи личен треньор, а не тяхната - на отбора.   И не се възмущавай чак толкова  пък  Wink

Аз не замазвам, ти си в грешка. Коя е треньорка на отбора ?  Ефросина е на националния индивидуално - това означава и на Невяна, и на Мария Матева, ако участваше и на други, ако се бяха класирали. Но тъй като Невяна беше единствената ни индивидуална състезателка, нормално Ефросина да е само нейна треньорка в Рио. Това, кой е личен треньор докато си тренира извън национала си е друг въпрос. 

# 1 743
Дидо,  да бяха питали за Хр. Марков или Стефка по-бих го приела,  въпреки че е друга тема.
А ти защо не си на мача с Арсенал да подкрепяш Бг отбор? /хаха hahaha

# 1 744
Е ние нямаме кои знае какви будители от тези игри. Други освен ансамбъла на Ина и Илиана, Мирела и Ели Янкова не ни зарадваха с медали от Януарската река.

Ами като нямаме кой знае какви будители от тези Олимпийски игри, защо въобще си правят трудът да ги споменават? newsm78

Защото е толкова трудно да донесеш в днешно време медал за България, че си е не героизъм, ами жив мъченически подвиг и имената на тези хора трябва да се знаят. Едно време, когато сме имали по четиридесет медала от борби и вдигане на тежести с допинга на Източния блок не е било събитие. Сега е истниски ГЕРОИЗЪМ за тази умряла държава, която осигурва мизерни условия на всичките ни спортисти.

# 1 745
Не симпатизирам на Ирина, но смятам, че беше абсолютно права да каже на Христо и Емануела, че тези с които се кискат сутринта, вечерта мощно ги оплюваха.Не смятам, че щото е Ирина трябва само са я плюем.
Тя го направи само за да напомни коя от кой лагер е.Ирина обича да са разделени.За това направи такъв скандал
Точно Peace
Да не говорим, че няма нищо странно или нередно да си променят мнението на другия ден, вече преспали и премислили, и да видят случилото се откъм смешната страна. Не случайно се казва, че утрото е по-мъдро от вечерта! Обаче Иринка - неее, всички й войници трябва да са плътно зад нея Laughing
А какво беше нейното мнение всъщност? Не го ли промени и тя няколко пъти в движение, в зависимост от това кога и с кого говори? Вечерта, сутринта с Христо, после с групичката и накрая на двора с Рени.

И аз мисля, че въпросите на втория отбор бяха по-трудни.

ПП. Стига, бе, ако това за Михов и спонсорирането му на фолкпевица е вярно, вече е върховно лицемерие и наглост.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 21:47 от птица

# 1 746
Ох-Аман. Тогава няма да избера Германия и Холандия  Naughty

Избери Швеция - тук Законът за проституцията е на обратно и гласи следното: всеки индивид е свободен да предлага секс за пари и не носи никаква наказателна отговорност за това свое право, наказателна отговорност носи само и единствено индивида, който купува секс...
да, ама в швеция пък хората съвсем нямат сексуални задръжки. Разказвали са ми, как по време на  фирмено парти си лягат колеги, и  сутринта кой откъде . Колкото по на север, толкова повече сексът е като ръкостискане/пишкане. Такива поне са моите лични впечатления.

# 1 747
  • Испания
dido1302, май не знаеш кога да спреш. Темата не е за твоите широки познания.

# 1 748

Защото е толкова трудно да донесеш в днешно време медал за България, че си е не героизъм, ами жив мъченически подвиг и имената на тези хора трябва да се знаят. Едно време, когато сме имали по четиридесет медала от борби и вдигане на тежести с допинга на Източния блок не е било събитие. Сега е истниски ГЕРОИЗЪМ за тази умряла държава, която осигурва мизерни условия на всичките ни спортисти.

Не казваме, че не е Героизъм, а само че имената дадени на единия и другия отбор не са съпоставими като познаваемост!

# 1 749
Скрит текст:
Очаквано паднаха "Поп фолк", но въпросът с Мирела Демирева не беше много честен, другите да ги бяха питали за някое от Златнити момичета например. У нас през цялата Олимпиада се гледаше Канал 1 (плувците, ах  Heart Eyes), но много хора не се интересуват.
Лили например не можа да обясни Патриарх Евтимий, а ирининият Симеон дори не ми се споменава. Жалко само, че си почесаха егото с тази победа.

Е какво им е на златните момичета ? Коя от момичетата не е известна - капитанката Михаела Маевска, или Ренета Камберова, малката, но желязна Християна Тодорова или Цвети Найденова. Или пък резервата Любомира Казанова, която също като баща си Милко Казанов има бронз от Олимпиада. Или пък нещо за треньорката Ина Ананиева. Или Невяна Владинова и нейната треньорка - чудесната Ефросина Ангелова. Кое точно е трудното за знаене тук ?
Ефросина Ангелова е старши треньор на националния отбор. Личен треньор на Невяна е Бранимира Маркова. Simple Smile Peace

Е така де, но на Олимпиадата важен е треньора на националния отбор, колкото и да си ни индивидуалните състезателки. Невяна все пак е НАЦИОНАЛЕН състезател.

Не замазвай като те затапят - писал си нейната треньорка, което значи личен треньор, а не тяхната - на отбора.   И не се възмущавай чак толкова  пък  Wink
Аз не замазвам, ти си в грешка. Коя е треньорка на отбора ?  Ефросина е на националния индивидуално - това означава и на Невяна, и на Мария Матева, ако участваше и на други, ако се бяха класирали. Но тъй като Невяна беше единствената ни индивидуална състезателка, нормално Ефросина да е само нейна треньорка в Рио. Това, кой е личен треньор докато си тренира извън национала си е друг въпрос.  

ОК.  Peace
Дидо, а колко ти е резултата на 100м гладко бягане? Wink  Или се интересуваш не от спорта, а само от спортните предавания?  Thinking Значи си нещо като запалянко-патриот - така ли да разбирам?  Simple Smile

# 1 750
Само едно нещо мога да обобщя от днешния епизод, драйфа ми се от Ирина. В цялата история на брадъра, никога участник не ми е бил толкова противен.

# 1 751
Изпуснах началото на епизода и не разбрах как е завършила нощта на надпиването. Показаха ли двете пиленца на излизане от тоалетната или скриха и това от драгия зрител?

# 1 752
Ох-Аман. Тогава няма да избера Германия и Холандия  Naughty

да, ама в швеция пък хората съвсем нямат сексуални задръжки. Разказвали са ми, как по време на  фирмено парти си лягат колеги, и  сутринта кой откъде . Колкото по на север, толкова повече сексът е като ръкостискане/пишкане. Такива поне са моите лични впечатления.

Така е, аз тук бях споделяла в предишни теми за един шведски Биг Брадър, където три двойки се плющяха нон стоп пред камерите. Изгониха момичето от едната двойка и момчето веднага намери коя от другите участнички да я замести и да ви кажа никой от зрителите не се възмущаваше, че се сексят ежедневно. Получаваха огромна зрителска подкрепа и доста се задържаха в шоуто, а най-разкрепостената жена стигна до финал и зае почетното второ място. Тук това, което направи Емануела дори няма да бъде отразено и заклеймено с толкова остри думи, но Ирина би предизвикала и тук такава ненавист - шведите хич не обичат някой да им набива канчето и да им навлиза в личното пространство с непоискани съвети.

# 1 753
Отгатнаха ли гу? Как толкоз бързу?  Laughing
Опаткаха ни! Усетихте ли?

Така и не отговори, какво те доведе в темата след толкова години неписане из форума. Че умееш да се лигавиш, вече разбрахме. Не знам какво те кара да се държиш толкова неадекватно, след като се държа стабилно в началото и отблъскваше атаките на инакомислещите що-годе успешно. За втори път питам аС.

# 1 754
Изпуснах началото на епизода и не разбрах как е завършила нощта на надпиването. Показаха ли двете пиленца на излизане от тоалетната или скриха и това от драгия зрител?
Нищо не си изпуснала. Абсолютно нищо не показаха Confused

Общи условия

Активация на акаунт