VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 209
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 145
О, ще има още бисери.

# 2 146
Михов ми е много скучен. И имам чувството, че е перманентно наквасен.

Пушенето и на мен ми вади "жлъчката", представям си как смърди вътре, те не им падат от устите тия цигари.

# 2 147
  • София
Еми,прави се за цигарите,те навсякъде почнаха да пушат. ooooh!

# 2 148
  • София
В типажите, като Рени -елементарни на битово и емоционално  ниво, но изискващи уважение и признание, не изпитвам и грам уважение. Колкото до хората, "които четат морал"- има и хора които й помнят невероятните изгъзици с извинение. Аз, не бих се съблякла пред зет ми за еротична фотосесия, па макар и Анди Уорхол да е. Виж да набива канчето на Ема на тема морал много я бива.
Всъщност имах предвид самата Рени, тя е свободна да прави каквото си иска, стига да не вреди на някого, но защо държи сметка на останалия свят? Аз също не бих се снимала или оставила зет ми да ме снима, но конкретно нейните действия с нищо не ме засягат. Както и не ме засяга, че Жоро Торнев изневерил на жена си, това, което ме дразни е, че той се чувства в правото си да съди всеки срещнат - било то за вяра/липсата на такава, за облекло, за сексуалност и прочее. От позицията на какъв?

Е, анджак де , "Самата Рени", "дали е изневерил Торнев"- разбирам, че искаш да си по-мека, но и не ги оправдаваш- нали?!? Тогава за какво си говорим изобщо--- Аман бе, аман от псевдо ЧОВЕЦИ, La Vikinga, не визирам теб, за да не стане грешка  Hug. В тази продънена държава- Дайте да намерим най- лесната жертва Ема е напълно подходяща. И като я окачим на бесилото, утре по- възвишени ли ще се събудим -а????
Изобщо не ги коментирам, просто съм склонна да се противопоставя на тоталното осъждане на Емануела, и то от тях. Доста цинични коментари ива и тук, от сорта на "на какъв инструмент свири" и прочее. Аз също не харесвам Ирина, но не си позволям цинизми.

# 2 149
Еми,прави се за цигарите,те навсякъде почнаха да пушат. ooooh!
Вальо защо се захвана с Ирина? За лидер ли я считат вътре, че да и искат мнението по всеки въпрос?!
 "Класна ръководителка" hahaha hahaha hahaha

# 2 150
Пушач съм, но съм съгласна, а и те постоянно пушат, особено Емануела винаги я дават с цигарата в устата.

Аз съм си Вальо Михов, тя коя е? hahaha

# 2 151
  • Тра-ла-ла
Пушенето и на мен ми вади "жлъчката", представям си как смърди вътре, те не им падат от устите тия цигари.
Абсолютно Peace Голям лисичарник направиха. Обаче всички пушат, а Ирина скочи на Вальо. Последният яко е лапнал джама

# 2 152
Някой знае ли коя е музиката, която върви когато Миглена прави масаж на Борислав?  И първият път беше същата, но не успях да я издиря.
По едно време звучеше Maroon 5, но не знам дали беше по време на масажа.

# 2 153
Надето как се измъкна да си пуши и гледа сеир.

# 2 154
Валентин е досаден дядка Sick

# 2 155
  • София
Надя изяде лайната този път, добре се е научила от Ирина.

# 2 156
  • София
"Аз съм си Валъо Михов." - 2016
"Аз съм Кичка Бодурова." - 2015
"Аз съм си Катето Евро." - 2007

# 2 157
Абе и Надя е като комин и във всеки кадър е с цигара, ама сега щом Емануела запали и тя скочи.
А Михов и той с голямо его.

# 2 158
Тая пак ме изнерви.Сто часа мрънка за цигарите как не сядала на масата и накрая нищо не съм казала ей толкова .

# 2 159
Михов има лошо пиянство, с такъв по-добре да не се занимаваш.

Общи условия

Активация на акаунт