VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 862
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 280
И аз я взех за Цецка Цачева. Joy Joy

# 2 281
  • In The Middle Of Nowhere
И аз за тракийски племена съм учила. Но понеже съм си в вкъщи и не си давам много зор се сетих,че сигурно траките имат предвид. На прима виста за инките и маите като цивилизация се сещам.

Боже, Боже, каква тракийска цивилизация ви гони бе хора, барабар с тези от брадъра. Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

Ама аз къде съм писала, че ги намирам за цивилизация???  Shocked Shocked Нали това написах, че траките съм ги учила като племена.

# 2 282
Ама тя Рени нарочно се издъни, че нали приятелите са и в другия отбор, да им помогне. За това седна на масата, а другите в ъгъла наказани  Joy  Joy Joy

# 2 283
  • Тра-ла-ла
И аз за тракийски племена съм учила. Но понеже съм си в вкъщи и не си давам много зор се сетих,че сигурно траките имат предвид. На прима виста за инките и маите като цивилизация се сещам.

Боже, Боже, каква тракийска цивилизация ви гони бе хора, барабар с тези от брадъра. Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes
Историята се мени, терминологията се мени. Едно време се казваше "хан", после "кан"

# 2 284
Рени как се настани като куче в каруца на масата... tooth

# 2 285
Да им дадат логически задачи. Мисля че там ще има изненади. Факти всеки може да обърка
На мен лично един тест за интелигентност ще ми е много по интересен Peace

# 2 286
  • София
Ама тя Рени нарочно се издъни, че нали приятелите са и в другия отбор, да им помогне. За това седна на масата, а другите в ъгъла наказани  Joy  Joy Joy

Това ще да е. smile3521 Laughing

# 2 287
Ирина уроците за цар Симеон май ги е пропускала в училище.
Не очаквах кой знае какви знания от Емануела, но чак 22.09 да не знаеш. Всяка година по новините се разпитват хора знаят ли какво е станало на 06.09 и на 22.09.
Боби ме изненада, но мисля, че я изръси тази глупост, защото беше притеснен. Видя се и на номинациите как му трепереше гласът. Явно е много притеснителен.
 А освен него, никой друг не знаеше автора на химна. Дори Миглена каза:"Ето сега всички ще научим."

Без да се фукам, но днес се почувствах много умна Grinning

# 2 288

Ама аз къде съм писала, че ги намирам за цивилизация???  Shocked Shocked Нали това написах, че траките съм ги учила като племена.

Моля да ме извиниш angeles, твоят пост първо ми попадна, а бях направо шашната. Hug

# 2 289
Според мен цивилизацията започва, когато племето, народът, групата от хора започва да изработва сечива, оръдия на труда, бижута. В този ред на мисли има цивилизация на траките, на прабългарите и т.н., както и има предмет История и цивилизация.

# 2 290
  • Тра-ла-ла
Аз очаквам цялата интелигентция освен за история - да може да говори еднакво добре и за химия, физика, биология, да смятат задачи по алгебра и геометрия. Или само историческите факти са важни за нивото Rolling Eyes

# 2 291
Математиката ми е силната страна, но 15г ми дъщеря е по хуманитарните науки. Ходи там по олимпиади по история, по БЕЛ, сцепва мрака, абе знае си ги детето, та тя каза, че са учили, че траките са цивилизация.

# 2 292

Историята се мени, терминологията се мени. Едно време се казваше "хан", после "кан"

Еми, дай сега всеки ден да си пренареждаме знанията, та да сме интелиЖентни. Това кан е по скоро кХан, ама карай- товва и ИринитУ не го знае. Joy Joy Joy

# 2 293

За Емануела - направи ми впечатление как в нейните очи всеки "проблем" се свежда дотам: "видях още с влизането си как ме гледа.." Също и че другите дори не се опитват да изложат своята гледна точка по въпроса. Просто се подхилкват и махат с ръка в стил - Момичето толкова си може(умствено).

Вас не са ли ви гледали така? Мъжете те изяждат с поглед. И даже в един момент вече не ти е интересно.
Виктория, темата е да обсъждаме участниците във ВБ или..? Peace
Нормално е да привлича погледите към себе си - хубава е, цветна, жива, "по-шумна" като поведение.. Но това не винаги означава, че някой мъж се влюбва в нея.
Иначе съм съгласна, че когато една жена се чувства добре в кожата си, наясно е с предимствата си, мъжките погледи едва ли не са се "сраснали с нея" Simple Smile и в един момент ги приемаш за даденост и не ти правят такова голямо впечатление.

# 2 294
Деси чак започна да ми става леко симпатична откакто мина на страната на лагера който подкрепям   Mr. Green По добре късно отколкото никога!
Харесват ми закачките между Меги и Боби, имат някаква химия!

Общи условия

Активация на акаунт