VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 862
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 325
И аз за тракийски племена съм учила. Но понеже съм си в вкъщи и не си давам много зор се сетих,че сигурно траките имат предвид. На прима виста за инките и маите като цивилизация се сещам.

Боже, Боже, каква тракийска цивилизация ви гони бе хора, барабар с тези от брадъра. Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes
Историята се мени, терминологията се мени. Едно време се казваше "хан", после "кан"

Дж. Ар Ар Мартин го докара до "хал" чак -  Valar morghulis  Wink  

Всички сме жертви на образователните системи (през вековете)  Mr. Green   Peace    

# 2 326
Едно е да не знаеш нещо, друго е да правиш абсурдни предположения като Боби. Как може да му хрумне, че Достоевски е написал българския химн?
Еми ето така, хрумнало му е казал го е Peace. Хайде стига сме се правили, че това е толкова важно. Ще седнем и ще ги научим тези факти и след време пак ще си забравим Peace. След една година може пак да попитат същия въпрос и ние пак най-вероятно няма да му знаем името. Ако само от такъв тип знания зависеше дали някой е умен или не то тогава сядаме, назубряме всички историчеси факти и вече сме пълните интелигенти Peace

Тази твоя мисъл ме наведе на определени разсъждения, а именно, че когато е качествено преподаването и ученето, доста неща не се забравят и остават с теб през живота ти като нещо, което си учил и знаеш...Затова и "старата" генерация, както казвате тук, се е представила по-добре. Аз не гледах този епизод, ще го изгледам утре, но съм уверена, че е станало точно така.
За това мога да се съглася донякъде. Изобщо цялата ни образователна система е пълна каша. Фенка съм на финландският метод на обучение bouquet

# 2 327
вече е Османско владичество
Даже искат да го изкарат присъствие. А българите са били асимилирани ooooh! Кой знае...накрая ще се окаже, че сме си живяли с османлиите мирно и тихо
Вазов го е казал "Под Игото"! Който пренаписва учебници и подлага г*з на "Соколя"- явно иска да се прави на нещо повече от Вазов??!?

# 2 328
И аз за тракийски племена съм учила. Но понеже съм си в вкъщи и не си давам много зор се сетих,че сигурно траките имат предвид. На прима виста за инките и маите като цивилизация се сещам.

Боже, Боже, каква тракийска цивилизация ви гони бе хора, барабар с тези от брадъра. Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes
Историята се мени, терминологията се мени. Едно време се казваше "хан", после "кан"

Ужас Banshee , един Ентелигент нЕмаме тука, а плюем по Вип-а  мани, мани Joy Joy Joy

# 2 329
Скрит текст:
А Рени не я ли е срам да спори. Казват й грешка, не знае и въпреки това "те не са цивилизация". Смешница!
Рени не знае какво означава цивилизация и от там се обърка. За нея цивилизация е голям град с много автомобили.  Mr. Green
Като Белград ,например😂

Даааа и "мост" е правила! Те т'ва е цивилизация!
Траки? Ай сиктир!  Crossing Arms

# 2 330
Пак забравих с кой е правила мост аз Mr. Green

# 2 331
Скрит текст:

Ужас Banshee , един Ентелигент нЕмаме тука, а плюем по Вип-а  мани, мани Joy Joy Joy

Шъ доде и тука Ентелегенцията, ама малко по-нанататъка (превеждам: по-късно, може би утре). Сега са на зор -  мислят опорните точки, за да замажат резила на стринката.   Laughing

# 2 332
Такъв резил трудно се замазва, ама като ги влече творческата дейност - да заповядат.
Най-малкото - ще ги изчетем.

# 2 333
Скрит текст:
А Рени не я ли е срам да спори. Казват й грешка, не знае и въпреки това "те не са цивилизация". Смешница!
Рени не знае какво означава цивилизация и от там се обърка. За нея цивилизация е голям град с много автомобили.  Mr. Green
Като Белград ,например😂

Е, хайде сега, едно верно нещо да каже жената и ти я сиктирдоса- ами племе са си Траките, е не са от това на Шабан Шаулич и Мирослав Илич, но за моста на цивилизациите това е без значение.

# 2 334
Струва ми се, че вече не се стараят да замазват резила на Стрина, даже напротив. Можеха да спестят голяма част от ръкомахането последните два епизода, както и слухтенето на вратата на младоженската тоалетна. И нямаше да я изправят точно срещу Миглена и с тези въпроси.

# 2 335
Скрит текст:
Скрит текст:
Като Белград ,например😂

Е, хайде сега, едно верно нещо да каже жената и ти я сиктирдоса- ами племе са си Траките, е не са от това на Шабан Шаулич и Мирослав Илич, но за моста на цивилизациите това е без значение.

И племе да бяха казали от ББ, Рени пак нямаше да познае. Търси си оправдания.  Laughing

# 2 336
Мен ме досрамя когато попитаха Емануела за 22 септември .Това е национален празник ,а те не са много .

# 2 337
 племе - В докласовото общество – обединение на хора, свързани с родови отношения, общ език и обща територия. Славянски племена.
 Цивилизацията (от латински: civis, „гражданин“) е комплексно общество, характеризиращо се с градско развитие, обществено разслоение, символни форми на комуникация (обикновено писменост) и усещане за отделяне от природната среда и контрол над нея.
ето , траките са няколко племена обединени в обща цивилизация, ако изобщо може така да се каже

# 2 338
Струва ми се, че вече не се стараят да замазват резила на Стрина, даже напротив. Можеха да спестят голяма част от ръкомахането последните два епизода, както и слухтенето на вратата на младоженската тоалетна. И нямаше да я изправят точно срещу Миглена и с тези въпроси.

Мария, имам същото усещане, хич не й цепят басма вече. Този умствен позор тази вечер е показателен, ама знае ли човек- кой кум , кой сват, кой на ИринИ-то брат. Абе, важното е да пием за България- така ли беше? newsm78

# 2 339

Могат, ама те какво са виновни, че стринка е проста и необразована -  тя има ли 11 клас бай дъ уей?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт