VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 945
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 385
Умее ги Ирина нещата с "омагьосването" на податлива аудитория.Две-три години пишехме в обща тема за бременност и майчинство-същата работа, усещаше се как тя се опитва да дава тон в темата, всички общо взето се "въртяха" около нея.Правеха се и т.нар форумни сбирки в София и едно от момичетата ми беше казало колко  била умна и начетена, как увлекателно разказвала  #Crazy
А в темите бяха едни разкази за минали почивки, рожденни дни, подкрепени със снимков материал, едни патетични и захаросани описания.С мъжа ми се хилихме и още тогава усещахме ,че нещо не е наред около тази госпожа Sunglasses
Викаш умее ги,и колко да е податлива таз аудитория .На мен ,що от втората и приказка ми се прииска да обърша пода с нея.макар и за парцал да не става..Колко трябва да си глупав ,за да не усетиш посредствените хора,паразитите които се хранят с хорската глупост ?

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 02:05 от HHelena

# 2 386
И тук и във фейсбук настеоенията са в подкрепа на Миглена и крайно нехаресване на Ирина и ко. миглена е, като ракета носител. Само някой да се доближи до нея и му хвръква рейтинга. Не ми е ясно, как ще направят победител някой от "интелектуалците".

# 2 387
  • Испания
Имаше ли изрично поставено условие наградата на победителите да не се споделя с победените? Може би съм пропуснала. Но това разделение на масите и на храната беше отвратително!

Не казаха такова нещо. Ако е имало /но не е излъчено/, Рени нямаше да има право да седне при тях.

# 2 388
Няма такова нещо.
Просто това са "интелектуалците". Laughing

# 2 389
Ирина всъщност даде ли верен отговор?
Май не. А има дете в 4 клас.  Laughing

Сега се сетих за скандала с училището - Ирина обвини учителите на отрочето й в некадърност и неглижиране, а самата директорка се защити много достойно и от думите й стана ясно, че Ирина въобще не се е занимавала вкъщи с детето, въпреки че многократно е била информирана за това
Скрит текст:
От училището са категорични, че на детето е било обръщано огромно внимание.

"Класният ръководител на конкретното дете е изключително ерудиран, добросъвестен и етичен човек. Той е учител еталон за всяко българско училище. В продължение на три години преподавателят на Спас полага усилия с грижа и обич за обучението му. Подкрепя го по пътя на знанието и намирането на свое достойно място в училищната среда.

Родителите на детето са били редовно информирани за работата му тук. Но образованието е процес, в който участват учителите, учениците и техните родители. Обучението не е продукт, за който плащаш и който получаваш на килограм", бе коментарът на школото.

Оттам подчертаха, че възпитанието на децата не се гради само в институцията, а и в дома.
"Образованието е труден и деликатен процес. Ние не се отказваме от ролята си на възпитатели и служители в храма на духовността. Нека не забравяме, че образованието и изграждането на личности далеч надхвърля рамките на класната стая. Нашата роля няма смисъл без равноправното участие на родителя, който създава навици и вкусове, насочва и коригира детето си по пътя на себепознанието", допълниха от школото.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obrazovanie/2016/05/09/shkoloto-na-spas-irina … cheva-lyje.301901

# 2 390
Имаше ли изрично поставено условие наградата на победителите да не се споделя с победените? Може би съм пропуснала. Но това разделение на масите и на храната беше отвратително!

Не казаха такова нещо. Ако е имало /но не е излъчено/, Рени нямаше да има право да седне при тях.
Не е имало такова условие,или ни го спестиха,аз видях двата отбора на различни маси и Миглена дори им честити победата вдигайки тост.

# 2 391
  • София

Да, с такова впечатление останах и аз, но си казах - може и да бъркам, изглеждаше нелепо просто. Един вид разделение на плебеи и патриции! Смешници!  Confused

# 2 392
Наистина детето на Ирина е в 4-ти клас, но къде е Ирина сега, когато вече започна учебната година  Mr. Green Май не й остава много време да учи с него, докато я гледаме по телевизията  bowuu

# 2 393
Ирина всъщност даде ли верен отговор?
Май не. А има дете в 4 клас.  Laughing

Сега се сетих за скандала с училището - Ирина обвини учителите на отрочето й в некадърност и неглижиране, а самата директорка се защити много достойно и от думите й стана ясно, че Ирина въобще не се е занимавала вкъщи с детето, въпреки че многократно е била информирана за това
Скрит текст:
От училището са категорични, че на детето е било обръщано огромно внимание.

"Класният ръководител на конкретното дете е изключително ерудиран, добросъвестен и етичен човек. Той е учител еталон за всяко българско училище. В продължение на три години преподавателят на Спас полага усилия с грижа и обич за обучението му. Подкрепя го по пътя на знанието и намирането на свое достойно място в училищната среда.

Родителите на детето са били редовно информирани за работата му тук. Но образованието е процес, в който участват учителите, учениците и техните родители. Обучението не е продукт, за който плащаш и който получаваш на килограм", бе коментарът на школото.

Оттам подчертаха, че възпитанието на децата не се гради само в институцията, а и в дома.
"Образованието е труден и деликатен процес. Ние не се отказваме от ролята си на възпитатели и служители в храма на духовността. Нека не забравяме, че образованието и изграждането на личности далеч надхвърля рамките на класната стая. Нашата роля няма смисъл без равноправното участие на родителя, който създава навици и вкусове, насочва и коригира детето си по пътя на себепознанието", допълниха от школото.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obrazovanie/2016/05/09/shkoloto-na-spas-irina … cheva-lyje.301901
Айде ,без да се намесват деца в цялата и без това неприятна картинка.

# 2 394
Всъщност идеята е за отговорността й като родител на децата, никой няма против ничии деца.

# 2 395
Аз не виждам начин да не спечели Миглена... има трик да изхвърлят Емануела от надпреварата - пускат негативен вот и гонят двама - Ирина ще стане жертвен агнец, но втората, която ще излезе, ще е Емануела. Ути също не е харесван, но хората, подкрепящи лагера Поп-фолк, ще се съсредоточат върху Майката на къщата.
А Миглена има силна любов и малко неодобрение, затова коронясвам нея. Няма за кога вече да се променят нагласите. Бих сравнила победата й с тази на Никита от обикновения Брадър миналата година.

# 2 396
Аз не виждам начин да не спечели Миглена... има трик да изхвърлят Емануела от надпреварата - пускат негативен вот и гонят двама - Ирина ще стане жертвен агнец, но втората, която ще излезе, ще е Емануела. Ути също не е харесван, но хората, подкрепящи лагера Поп-фолк, ще се съсредоточат върху Майката на къщата.
А Миглена има силна любов и малко неодобрение, затова коронясвам нея. Няма за кога вече да се променят нагласите. Бих сравнила победата й с тази на Никита от обикновения Брадър миналата година.

Peace

# 2 397
Изгледах го. Според мен на Миглена въпросите бяха най трудни. Другите бяха лесни. Кога го въведоха 22 септември като национален празник?

# 2 398
Изгледах го. Според мен на Миглена въпросите бяха най трудни. Другите бяха лесни. Кога го въведоха 22 септември като национален празник?

Да, права си! ИринИ гледаше тъпо и мигаше още по - тъпо!
Видя се интелекта им, но по - лошото е че им се видяха и дребнавите душички, простотията и манията за величие! Смятам, че Миглена ще ги бие и по правопис, не е зле и там да ги поизпотят малко! Кеф!

# 2 399
Изчетох ви.
Ирини мълча като о....на на въпросите. После около масата каза, че такива дребни победи й вдигали духа...не знам кво и вдига, като тя грам не допринесе за победата Whistling

Грозно - седнаха отделно и не поканиха другите четирима. Те преди това ли се нахраниха на голямата маса - там ги даваха с бекона с яйцата, после онези се настаниха Sick В една къща, отделно да сядат....отвратително Sick Sick

Грозно-Иринка гък не каза по време на играта, но после отзад се подхилкваше заедно с Ути и правеше физиономии когато Рена  отговаряше Sick Къде й е вроденото чувство за справедливост в този момент, защо не каже на приятелката си Рена какво мисли за нея, м? Шушуш мушу с Рена в тоалетната, после зад гърба и се подхилква на незнанието й. Същото , в което обвини и Деса междувпрочем...

Общи условия

Активация на акаунт