VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 781
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 490
Тя може и да е суетна, но е достатъчно проста, за да се задоволи с пооредяла свита, която ще продължи да обслужва егото й и да четка оскубаната й козина.
Лара и Рени са достатъчни като прислужници, които да продължават да размахват ветрилото пред Нейно Височество.
Какво му трябва на човек?
4 деца, ежедневна доставка на каса вино, един богат и задължително смотан съпруг, две старателни прислужници и това е достатъчно.

# 2 491

Добре де, а какво се очаква да направи?     Laughing

Нищо по-различно от това, което съм предположила. Аз поне това бих направила, само виното ще бъде половин чаша, защото не пия. Разредено с малко газирана вода.

# 2 492
  • Испания

Joy

Ужас! Уплаших се. Отварям страницата на ВБ във ФБ и ми се облещва физиономията на Роро, който е на линия.  newsm43

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 13:13 от smileys

# 2 493
Предполагам, за годините си е успяла да разбере, че няма как всички да я харесват.

Не е разбрала, видя се от представянето ѝ във ВБ. Не само не е разбрала, а се води от принципа - ако не си с мен, значи си против мен.

# 2 494
Ако някой преди този сезон ми беше казал , че Емануела и Миглена ще намерят общи опорни точки , щях да го обявя за луд. Този сезон ясно показа ,че не  е най-страшното да надценяваш себе си , а да подценяваш другите , около теб. И то с убеденост  в клишетата.

# 2 495
Има лайф чат с Роро, ако нещо ви е залипсвал Joy

# 2 496
Аз пък не мисля, че Рени се насочи към лагера на Ирина (ако изобщо остана такъв), защото вижда в нейно лице голям капацитет. Мисля, че не одобрява поведението на Емануела и Христо от въпросната пиянска вечер и единствената, която е на нейната теза и я отстоява и следващите дни е Ирина и съвсем логично се обединиха. Иначе на моменти Рени има много точни коментари, но жалко, че е прекалено смачкана от живота и не смее да си отстоява позициите. Като добавим и факта, че не блести с особена природна интелигентност картинката става тази, която виждаме - лута се между един и друг съквартирант и се обръща като фурнаджийска лопата спрямо ситуацията. Прави ми впечатление, че все иска да изпъкне с глас, което от една страна е ок - това може най-добре и не се прави на силна в области, в които не е. Но от друга страна много неуместно, поне от монтажа, който виждаме, ни в клин, ни в ръкав подхваща някакви песни и става смешна.

От вчерашния епизод няколко неща ми направиха вшечатление и не вярвам, че аз ще го напиша, имайки предвид колко харесвам Миглена и колко не - Ирина. Но все пак... Ирина единствена от останалите казва директно нещата, дори на хората, които уж са от нейния лагер. Пример - Деси и Михов. Лошото е, че го прави, когато на нея й изнася и много шумно и демонстративно, а може да ги дръпне настрани и да им обясни какво мисли. Миглена пък вече леееко преиграва с демонстрациите (при играта вчера, когато позна отговора, който Ирина не можа) и това стана след като разбра, че отвън има подкрепа и то голяма.

Поведението на Ирина ми прилича мнооого на тази снимка  http://zakovi.me/upl/2013/01/jEwJssrfRc8X_600.jpg

# 2 497
На мен пък Ирина ми харесва. О, чудо!
Нито я познавам, нито съм имала някакъв контакт с нея тук или където и да е било.
Попадала съм на няколко нейни предавания преди години, беше ми дразнеща като тембър на гласа. Но специално в къщата смятам, че се държи най-адекватно от всички.
От няколко дни чета тази тема и имам чувството, че гледам друго шоу  Laughing

# 2 498
Все някой трябва и да я харесва.

# 2 499
Все някой трябва и да я харесва.
Сигурно...
Просто не намирам обяснение за масовата омраза и ненавист, която се сипе тук върху нея. Твърде ми е пресилена...
От друга страна пък, харесвах Миглена от преди да влезе в къщата. Сега вътре ме дразни тона й на приказване, инфантилните закачки с Емануала и пискливият смях...

How ironic  Grinning

# 2 500

Ужас! Уплаших се. Отварям страницата на ВБ във ФБ и ми се облещва физиономията на Роро, който е на линия.  newsm43

Може ли линк?

# 2 501
  • Испания

Може ли линк?

Заповядай: https://bg-bg.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/

# 2 502
Мъжът ми казва, че има спомени от шоуто на Миглена и как го е било срам да я гледа, защото му приличала на майка му по коментари и мислене  Laughing И колкото аз  я харесвам, толкова той не иска да чуе за нея  Laughing
Ирина ми прилича на манекенката Милянкова- сума ти деца и напъни за признание колко добри майки са, някакъв страшен комплекс и напън да са известни и да им се възхищават...плашат чак.

# 2 503
Благодаря, smileys! Не знам защо когато отворя страницата на брадъра във фейсбук, ми излиза напускането на Глория. А то беше ехеее... кога?

# 2 504
  • Испания
Благодаря, smileys! Не знам защо когато отворя страницата на брадъра във фейсбук, ми излиза напускането на Глория. А то беше ехеее... кога?

За нищо. Сега не ти ли се появи физиономията на Роро?

Общи условия

Активация на акаунт