https://lifestyle.bg/bulgarian/eto-ya-priyatelkata-na-hristo-zhivkov-snimka.html
От това, което прочетох, вече не му е приятелка.
Защо Емануела беше "нападната" за 22.09? Защо неща, учени преди ***йсет години, се явяват като критерий за умствения багаж на някого? Защо някои потребители са седнали да "съдят" на спокойствие пред телевизорите си?
, а не че са я питали нещо, учено преди 25-26г. Аз също не гледам новини, рядко гледам телевизия и не се интересувам от политика, но останах учудена, че има хора, които не знаят кой е сегашният президент на България.
Този похват ми е доообреееее познат. 
Нещо такова разигра пред Христо на сутринта след пиянството му.
Щях да се учудя, ако не ходеше и в съседите да чисти, толкова е перфектна.
Каза, че винаги, откакто живее сама, работи толкова много, че има възможност да помага и на някой друг - има се предвид, че дава работа на някоя жена, която да й чисти, един вид изкарва толкова пари, че с тях да може да "подпомогне" чистачка със заплата.
То е изказ, то е чудо.
Всичкото ѝ е такова на Ирина, така извърта нещата, че все тя е най-великата, а всички други само могат да са ѝ благодарни, че изобщо имат достъп до НЕЯ
,случайно ми попадна
на 47 год. е,защо си мислят ,че това е секси..след една определена възраст е пошло,поне според мен.Имат големи деца ,вече някак си...ами странно ми е.И що не го кара на талант,(нали е убедена ,че го има),та го кара на гологъзене...все още 
,случайно ми попадна
на 47 год. е,защо си мислят ,че това е секси..след една определена възраст е пошло,поне според мен.Имат големи деца ,вече някак си...ами странно ми е.И що не го кара на талант,(нали е убедена ,че го има),та го кара на гологъзене...все още 
,случайно ми попадна
Препоръчани теми