VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 717
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 520
Борислав каза Доспевски,
защото в Пазарджик има къща музей на Станислав Доспевски-възрожденски художник.
Виждаше се, че много се притеснява и явно това име му изникна в главата.

И понеже ББ явно не знае кой е Доспевски предположи, че става дума за Достоевски.

hahaha

И аз така предположих - Доспевски е живял в Пазарджик и може би е на Боби му е познато името та реши да се пробва с него. После като го подведе ББ с лукавия въпрос Бобчо си помисли, че му помагат и че е уцелил отговора и така се поизложи малко, ама пък какво..можеше и повече...ама си е умно момчето де, съобразително.

На най-добрата майка, дето не знае какво учат децата й, явно Златния век не й е силната страна - първо за Царя рече, че е сегашния Сакскобурга, сега Середец му била столицата. Тя не живее ли в София? От тез воловани по центъра не е ли ходила да види има ли дворец на Симеон в Сф или църква направена от него или други, свързани с него забележителности.
Ми свали го тоз Ив Сен Лоран от тебе, излез бе Човек, разходи по София.. виж свят....

Христо и той 3 март - нац празник.. като дете 2 клас.. с ченгел.. Освобождението? Оппаа ББ? Кое освобождение, от кого сме се освободили... Емката я питахте за Самуил (тя не че знаеше кой е той)  ами че и от кого е паднал, а Ричи хан не го питате от кого сме се освободили...

# 2 521
Имам една идея за стратегията на Миглена. Луна без налудничавите идеи за президент. Открояването и изолацията работят. Даже като Джордано тук се появи Емануела за фон. Но Миглена е по-мъдра и с изключение на смеха, който може и да е от критическата или отдушник на напрежение, не се натрапва целенасочено и непрекъснато. Просто е над „стъкления таван”. Много храна за размисъл ми дава Миглена с тази формална „недостъпност”.

# 2 522
Да, много тъпо му се получи на Чочко, пардон..Ристе, това с националния празник...
То и 6 септември е национален празник, и 24 май...да не изреждам по календара
...па кажи освобождението на БГ от турско робство бе, пукъл Stop

# 2 523
Ирина какво работи в момента всъщност. Четох й стари публикации, постоянно говори че имала проект..сега пак го споменава, та какви са тези проекти, се чудя и се мая Thinking
Бъдещият проект ще е сигурно нещо от сорта на "Мама чисти най-добре" Wink Mr. Green Laughing
Първо Иван и Андрей трябва да сключат договор за някоя трибуна,че Ирина тогава ще си обяви проекта Wink.

Четох сега в един клюкарски сайт интервю с Ирина.Била смятала Иван и Андрей за шутове,по-малки от нея.Тя била едва ли не друго тесто,но я сполетяла сляпата неделя и открила любовта.И ще ми говорят после,че Емануела била меркантилна.

# 2 524
  • Тра-ла-ла
Някои жени няма с какво друго да блеснат освен с чистене и готвене (прислужване). И да се правят на майки героини.
Е и, нещо лошо ли е. Едни искат да правят кариера, други да обслужват близките си. Та в този форум има доста майки, които се занимават само с това, гордеят се и аз ги разбирам, това е техния избор.
Просто не разбирам как нещо обикновено се изкарва като голямо геройство и плюс. И не всичко в този живот е черно-бяло - или кариера, или обслужване на дома. Човек може да се занимава с толкова много неща. На Ирина определено й личи колко е изкуствена и се прави на нещо си. А при всяка една грешна стъпка става оле-мале и образът се пропуква. Ирина се прави на мулти фукнционална - хем прислужва, хем деца гледа, хем по цял ден готви гурмета, хем все е в проекти. Да се чуди човек как й стигат 24ч.

# 2 525
Миглена още като влезе каза,че достатъчно е готвила и няма желание повече да го прави.  Grinning

Миглена както стана известно яде само от нейната кошница - не виждам причина, поради която да готви,  мие чинии и слугува на 20 човека, а те за "награда" да я унизяват по всевъзможни начини, обиждат и  показват средни пръсти...

# 2 526
Рорко, милият, страдал от толко много негативизъм в тая страна и щял да събира парцалите и да се маха
А се чудя с тия средни пръсти дет развяваше и ругатните по адрес на вещицата дали за много позитивен се има

# 2 527
Бъдещият проект ще е сигурно нещо от сорта на "Мама чисти най-добре" Wink Mr. Green Laughing

Ако ви направи впечатление, когато чистеха, Ирина каза, че винаги си е чистила сама, не ѝ е тежало и даже имала възможност и на други хора да помогне. Joy Щях да се учудя, ако не ходеше и в съседите да чисти, толкова е перфектна. Mr. Green

# 2 528
..................

От вчерашния епизод няколко неща ми направиха вшечатление и не вярвам, че аз ще го напиша, имайки предвид колко харесвам Миглена и колко не - Ирина. Но все пак... Ирина единствена от останалите казва директно нещата, дори на хората, които уж са от нейния лагер. Пример - Деси и Михов. Лошото е, че го прави, когато на нея й изнася и много шумно и демонстративно, а може да ги дръпне настрани и да им обясни какво мисли. Миглена пък вече леееко преиграва с демонстрациите (при играта вчера, когато позна отговора, който Ирина не можа) и това стана след като разбра, че отвън има подкрепа и то голяма.

Поведението на Ирина ми прилича мнооого на тази снимка  http://zakovi.me/upl/2013/01/jEwJssrfRc8X_600.jpg

Иринка казва директно нещата на хора от нейния лагер след последната и финална номинация. Тези хора вече няма как да я накажат, стигна до финала без номинация. Сега един по един ще ги злепоставя, за да изпъква с достойнства само тя. ( Поне тя така си представя, че изпъква). Интересно ми е дали и с Ути ще се заяде. Може би по недиректен начин ще го злепостави с нещо. А не тя нападна Михов, а той нея. Май че и той й направи номер, защото се правеше на много обиден и  накрая й каза, че е класна ръководителка. Михов е дърта хиена и предполагам, че преигра тази сцена , за да злепостави Надя и Ирина. Не смятам също, че изведнъж много е харесал Миглена. Явно се сближава с нея, за да я компрометира с нещо. Гледам, че й бута в ръцете водни чаши с алкохол. А тя винаги е казвала, че не пие.

Миглена я разбирам. Толкова дълго мълча и седя сама , че сега не може да сдържи детската си радост. Все пак ние я възнаградихме  с тези 40 %, нека сега не я упрекваме, че се смее.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 15:35 от Kisina

# 2 529

Ако ви направи впечатление, когато чистеха, Ирина каза, че винаги си е чистила сама, не ѝ е тежало и даже имала възможност и на други хора да помогне. Joy Щях да се учудя, ако не ходеше и в съседите да чисти, толкова е перфектна. Mr. Green

Роро каза, че бъркала дълбоко в кенефа, където никой друг не смеел  Joy Joy Joy Joy

# 2 530
  • София

Мнененене  Naughty Каза, че винаги, откакто живее сама, работи толкова много, че има възможност да помага и на някой друг - има се предвид, че дава работа на някоя жена, която да й чисти, един вид изкарва толкова пари, че с тях да може да "подпомогне" чистачка със заплата.
Доста йезуитско и противно изказване де.

# 2 531
https://www.youtube.com/watch?v=PMAi0cNQVmY Емануела в "Искрено и лично", ако ви е интересно.  Laughing

Я как нормално можела да говори Емануела.

А тя няма завършено средно, така ли?

# 2 532
Рорко, милият, страдал от толко много негативизъм в тая страна и щял да събира парцалите и да се маха
А се чудя с тия средни пръсти дет развяваше и ругатните по адрес на вещицата дали за много позитивен се има

Чи как...и е от светлата страна....

И кво "работи" стрина последно? Защото тя проект може да вика и на посещение в МОЛ..

# 2 533
  • Тра-ла-ла
Роро каза, че бъркала дълбоко в кенефа, където никой друг не смеел  Joy Joy Joy Joy
Това как да го разбираме, казано от Роро?!  Joy

# 2 534
Аууу, Бърди, пък аз какво съм разбрала. Ма така е като хем мия чинии, хем слушам брадъра. Пък аз си викам, брей, тая колко е оправна - и у тях изчисти, че и на други хора помогне да изчистят. hahaha

Роро каза, че бъркала дълбоко в кенефа, където никой друг не смеел  Joy Joy Joy Joy
Това как да го разбираме, казано от Роро?!  Joy

Тя затова се залепи на вратата на тоалетната, когато вътре бяха Христо и Емануела, и ги попита: "имате ли нужда от нещо, хора". Помислила е, че са паднали в тоалетната чиния, та да ги извади. Joy

Общи условия

Активация на акаунт