VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 728
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 565
  • До морето
Ох, Рени има още една нова песен - пускаха я при Гала като гостуваше. Направо ми стана неудобно в 10 сутринта да гледам.

# 2 566
Вивиан72 , Рени на 47 години ли е? Не знаех. Тя вярно от много отдавна е на сцена, ама нямах представа колко.

# 2 567

че събличането и гологъзенето са запазени за определени места.И музикалната сцена, в случая, не е едно от тях.
[/quote]
Съгласна  Peace
Ами сега в ББ научих възрастта и.

# 2 568
Всеки въпрос е според времето си. Четвъртокласниците сега ги учат тези неща - прясно им е. Ние като възрастни повечето от тази информация сме я пренебрегнали, защото не ни е важна в ежедневието. Ти колко пъти си се заглеждала в герба на държавата, за да знаеш какво е написано? Ей такива дреболии, които ичане предизвикват вайкане $ох, как може да не ги знаят$. Ами, може! Също както ти в момента не можеш да изрецитираш разместителното свойство по математика.
Мога и съдружителното даже.  Laughing
Скрит текст:
Андариел, извън автора на химна, кой въпрос те затрудни? Не се заяждам, интересно ми е - впечатленията ми при теб са за добра обща култура, странно ми е да те затруднят тези въпроси.

# 2 569
Да, Рени така нормално си каза - винаги съм имала жена за чистене, какво й пречи на Ирина да каже Да, аз също. Направо ме изумява тая жена с овъртолванията си. И с оброка така - ми кажи си, бе, жена, не, нямаме брак. Какво толкова??

Добавям - и като цяло това отношение към хората, които работят за тях е много противно - на Иван хляба му яли; тя на някой помагала .... Какво помага, плаща заплата, честно изкарани пари. Точн както Иван плаща честно изкарани пари.
Много ме ядосват тия приказки. И аз плащам на чистачка, ама няма да ми хрумне да казвам, че й помагам.

Точно това и аз си помислих, помагала тя милинката...дрънци помага

# 2 570
Да, Рени така нормално си каза - винаги съм имала жена за чистене, какво й пречи на Ирина да каже Да, аз също. Направо ме изумява тая жена с овъртолванията си. И с оброка така - ми кажи си, бе, жена, не, нямаме брак. Какво толкова??

Добавям - и като цяло това отношение към хората, които работят за тях е много противно - на Иван хляба му яли; тя на някой помагала .... Какво помага, плаща заплата, честно изкарани пари. Точн както Иван плаща честно изкарани пари.
Много ме ядосват тия приказки. И аз плащам на чистачка, ама няма да ми хрумне да казвам, че й помагам.
Че как, ти направо услуга ѝ правиш на жената, че ти чисти ooooh! Всичкото ѝ е такова на Ирина, така извърта нещата, че все тя е най-великата, а всички други само могат да са ѝ благодарни, че изобщо имат достъп до НЕЯ Close

Утре отивам да помагам и аз на шефа си, бе хора...после на магазинера ще помогна малко, на аптекаря и те така... Whistling
 Joy Joy

# 2 571
  • somewhere near the sea
Точно! Каза:"Откакто работя винаги съм имала възможност да помагам на някой, който да помага на мен!"  Crazy То е изказ, то е чудо.
Тоест: той ми работи, аз му помагам(това е помощ, според нея, а не заплата).
Е, тя и него го подхвана - "дискретно" някак се изпусна в ефир, че с партньорката му имали репродуктивни проблеми. Не, че е нещо срамно, но не е нейна работа да се вре навсякъде. Този маниер да подхвърля по нещо неприятно по адрес на всеки (като вчера на Михов "пийнал си та  си в настроение")  е една от най-противните ѝ черти.  То с такава "приятелка"  като нея врагове не ти трябват, а той като заповтарял  "ти си ми приятел, та приятел"   ooooh!
Точно както направи в началото с Жорето Софкин. Наговори му ги едни, после обеща да не казва на никого, само миг след това за разговора знаеше цялата къща и го метнаха поединично.

# 2 572
https://www.youtube.com/watch?v=aQRLSBUNupg
https://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY

Аз и горните 2 световни звезди не възприемам с това "облекло",но явно аз не съм наред,щом за тях се грижат топ стилисти Thinking.Все се чудя защо пеят съблечени като могат да са с дрехи.
Сега не знам как е,но в зората на чалгата по мутренските години певиците,които не са събличани по частни партита сигурно са единици.От познати знам как  по разни скъпи сбирки са ставали такива овеселения.Споменават се имената на едни от най-известните в бранша.Тогава обаче не е имало интернет и развити комуникации и не са предполагали,че нещата могат да се разберат.За въпросните сигурно това е изработен бакшиш Wink.Ама тя и интелигенцията кой знае какви ги върши из техните среди Laughing

# 2 573
Ирина е плащала на частно училище, сигурно и на забавачка след часовете, има пълното право да изисква от тях резултати.
Майка ми едно време не учила с мен вкъщи, а не висяхме от 8 сутринта до 6 вечерта в училище и пак успяваха да ни научат на нещо.

Тук не става въпрос родителят да учи заедно с детето, а просто да наблюдава и контролира процеса и да се намесва, ако е необходимо и ако нещата тръгнат в недобра посока. Останалото е пълно безхаберие. Имам ученичка, знам за какво говоря. Ирина очевидно му е изпуснала края и затова са виновни всички образователни институции на света, само не и тя, разбира се. За мен това си е чиста проба неглижиране.

Точно. Да не говорим, че учителите минават и заминават, а от теб зависи какво бъдеще ще има детето ти. Помагала съм и на мен мама е помагала. Там учителят работи с много деца, у дома аз мога да помогна според индивидуалните му възможности по-бързо да разбере. Не на учителя, на детето си съм помагала, защото, особено в началното училище, самочувствието е в пряка зависимост от представянето в часовете.

# 2 574
  • Испания
Все се чудя защо пеят съблечени като могат да са с дрехи.

E как защо? За да им излиза по-лесно гласът.  Joy

# 2 575
Ами родителският пример е много важен за да знае детето и да затвърждава знанията си за родината.
Ако му обясняват и показват кое какво е..

тя сигурно църква и дворец в Сердика на Цар Симеон  им е показала на нейните....
добре, че са бавачките!

# 2 576
Да не затискат диагфрагмата hahaha

# 2 577
Точно! Каза:"Откакто работя винаги съм имала възможност да помагам на някой, който да помага на мен!"  Crazy То е изказ, то е чудо.
Тоест: той ми работи, аз му помагам(това е помощ, според нея, а не заплата).
E, как! Откъдето и да я обърнеш Ирина, тя трябва да ти внушава, че е просто една милосърдна сестра.
Признавам и този талант - да си приписва някакви достойнства и добродетели, изсмукани оттам, където човек не би и помислил да ги търси. Laughing

# 2 578
Все се чудя защо пеят съблечени като могат да са с дрехи.

E как защо? За да им излиза по-лесно гласът.  Joy
Joy Joy Joy
Замислих се сега,че Мадона и Лили са почти наборки,та Лили ако я бяха облекли в едно трико можеше да скача като млада козичка на мисията Laughing.Явно на Мадона кошницата я пълнят с друг асортимент Mr. Green

# 2 579
  • Тра-ла-ла
Явно на Мадона кошницата я пълнят с друг асортимент Mr. Green
С млади гаджета й пълнят кошницата...да я поддържат във форма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт