VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 705
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 580
  Интересно ми е дали и с Ути ще се заяде. Може би по недиректен начин ще го злепостави с нещо.

Е, тя и него го подхвана - "дискретно" някак се изпусна в ефир, че с партньорката му имали репродуктивни проблеми. Не, че е нещо срамно, но не е нейна работа да се вре навсякъде. Този маниер да подхвърля по нещо неприятно по адрес на всеки (като вчера на Михов "пийнал си та  си в настроение")  е една от най-противните ѝ черти.  То с такава "приятелка"  като нея врагове не ти трябват, а той като заповтарял  "ти си ми приятел, та приятел"   ooooh!
И снощи нещо ми се счу, че каза, че всичките й приятели били извън къщата вече.
Не помня по повод на какво го каза, но ми направи впечатление, че не смята Ути за приятел, както каза в номинациите.

Няма да обсъждам невежеството на всеки ВИП поотделно, но наистина не ми е понятно как  хора с толкова ниска обща култура имат очи да се на нарекат ВИП.

# 2 581
Все се чудя защо пеят съблечени като могат да са с дрехи.

E как защо? За да им излиза по-лесно гласът.  Joy
Joy Joy Joy
Замислих се сега,че Мадона и Лили са почти наборки,та Лили ако я бяха облекли в едно трико можеше да скача като млада козичка на мисията Laughing.Явно на Мадона кошницата я пълнят с друг асортимент Mr. Green

Представих си ги двете в един формат и Лили ехидно коментира как госпожица Мадона за нищо не става, защото един мъж не може да задържи до себе си  Joy Joy Joy

# 2 582
  • Испания

Представих си ги двете в един формат и Лили ехидно коментира как госпожица Мадона за нищо не става, защото един мъж не може да задържи до себе си  Joy Joy Joy

Малеееееее, какво перверзно мислене!  newsm43  Hug

# 2 583
Скрит текст:
На Рени най-новата песен Sick,случайно ми попадна  Rolling EyesДобре де,няма ли да спрат да се събличат newsm78на 47 год. е,защо си мислят ,че това е секси..след една определена възраст е пошло,поне според мен.Имат големи деца ,вече някак си...ами странно ми е.И що не го кара на талант,(нали е убедена ,че го има),та го кара на гологъзене...все още Thinking
Или аз съм моралистка някаква  newsm78 Laughing
След 2 мин.то е жартиери,то е корсети.....

Не стигнах до жартиери,и корсети. Много пошло да не кажа нещо по-обидно!

# 2 584

Няма да обсъждам невежеството на всеки ВИП поотделно, но наистина не ми е понятно как  хора с толкова ниска обща култура имат очи да се на нарекат ВИП.

И аз мисля така. Каквото и да си говорим тук, това е елементарна обща култура- траките , столиците, националните празници, значими за историята ни личностти....

Не мога да си обясня как може да не знаят. Още повече знаят къде влизат и трябваше малко да се подготвят предварително.

# 2 585
Ирина ми прилича на манекенката Милянкова- сума ти деца и напъни за признание колко добри майки са, някакъв страшен комплекс и напън да са известни и да им се възхищават...плашат чак.

Тези двете на мен ми приличат на Анджелина Джоли. Същата напъвация...
Цели глупави филми се правят заради нейното его. И народа цъка ли, цъка, малеее, каква убавица, колко умна, страхотна майка, представител на ООН - а всъщност, въздух под налягане.

# 2 586
Само на мен ли ми се струва, че и снощи, и предишната вечер, въпросите към отбора на фолка бяха доста по-трудни, или по-скоро по-непопулярни? Или пък съм пристрастна newsm78
И като каже някоя съфорумка, че много омраза се леело тука #Crazy Аз изобщо не виждам някой някого да мрази! И как и защо да мразя някого, като той нищо не ми е направил! А това, че не харесваме някого и си коментираме защо не го харесваме, не означава, че го мразим/

# 2 587
Да, Рени така нормално си каза - винаги съм имала жена за чистене, какво й пречи на Ирина да каже Да, аз също. Направо ме изумява тая жена с овъртолванията си. И с оброка така - ми кажи си, бе, жена, не, нямаме брак. Какво толкова??

Добавям - и като цяло това отношение към хората, които работят за тях е много противно - на Иван хляба му яли; тя на някой помагала .... Какво помага, плаща заплата, честно изкарани пари. Точн както Иван плаща честно изкарани пари.
Много ме ядосват тия приказки. И аз плащам на чистачка, ама няма да ми хрумне да казвам, че й помагам.
Че как, ти направо услуга ѝ правиш на жената, че ти чисти ooooh! Всичкото ѝ е такова на Ирина, така извърта нещата, че все тя е най-великата, а всички други само могат да са ѝ благодарни, че изобщо имат достъп до НЕЯ Close

Утре отивам да помагам и аз на шефа си, бе хора...после на магазинера ще помогна малко, на аптекаря и те така... Whistling
 Joy Joy

Joy Joy Joy  bouquet

# 2 588
Скрит текст:
На Рени най-новата песен Sick,случайно ми попадна  Rolling EyesДобре де,няма ли да спрат да се събличат newsm78на 47 год. е,защо си мислят ,че това е секси..след една определена възраст е пошло,поне според мен.Имат големи деца ,вече някак си...ами странно ми е.И що не го кара на талант,(нали е убедена ,че го има),та го кара на гологъзене...все още Thinking
Или аз съм моралистка някаква  newsm78 Laughing
След 2 мин.то е жартиери,то е корсети.....

Ужас! Прегледах за няколко секунди с прескачания. Тъпа като самата нея. Прилича на мадам.  ooooh!
И аз така я гледах,ужас,а какъв е този дърт папагал който пее с нея

# 2 589
Ирина ми прилича на манекенката Милянкова- сума ти деца и напъни за признание колко добри майки са, някакъв страшен комплекс и напън да са известни и да им се възхищават...плашат чак.

Тези двете на мен ми приличат на Анджелина Джоли. Същата напъвация...
Цели глупави филми се правят заради нейното его. И народа цъка ли, цъка, малеее, каква убавица, колко умна, страхотна майка, представител на ООН - а всъщност, въздух под налягане.

bouquet

# 2 590
Само на мен ли ми се струва, че и снощи, и предишната вечер, въпросите към отбора на фолка бяха доста по-трудни, или по-скоро по-непопулярни? Или пък съм пристрастна newsm78
И като каже някоя съфорумка, че много омраза се леело тука #Crazy Аз изобщо не виждам някой някого да мрази! И как и защо да мразя някого, като той нищо не ми е направил! А това, че не харесваме някого и си коментираме защо не го харесваме, не означава, че го мразим/

И на мен така ми се струва, даже го споделих тук.
На мен ми се иска по някакъв начин ВИП- вете да разберат, че подкрепата на хората за Меги, Ема и Боби не е заради чалгата, а заради личностните им качества. Като излязат интелектуалците вероятно ще бъдат успокоявани и заблуждавани от приятели относно представянето им в ББ. Коментирахме Стрината и обърканите и представи.
Аз лично намирам Боби и Ема за доста посредствени интелектуално, песните и също са такива, но и двамата показват черти от характера си достойни за уважение и аз лично предпочитам такива приятели.

# 2 591
Мда, ако се запитам с кой от къщата бих могла да комуникирам, дори и да се сприятеля, "ядрото" отпада моментално!

# 2 592

Представих си ги двете в един формат и Лили ехидно коментира как госпожица Мадона за нищо не става, защото един мъж не може да задържи до себе си  Joy Joy Joy

rotfImbo tooth thumbsup

# 2 593
Мда, ако се запитам с кой от къщата бих могла да комуникирам, дори и да се сприятеля, "ядрото" отпада моментално!

"ми щот' си не интелектуалка ша знаиш како" Joy Joy

# 2 594
  • София
Това за цивилизацията и аз съм го учила като племе.Ученическите ми години бяха някъде от 88 до 2000г.Много ясно си спомням обаче уроците по история в долните класове и горе долу помня и годините.Наблягаха ни,че е важно да се знае.Не е тук тема за образование,но в случая с Ирининото дете съм съгласна с нея.Детето може да е било агресивно  както казват други родители,но дисциплина в клас може да се създаде.Гледните точки са различни.Но,предполагам детето е учило в скъпо,елитно училище и се предполага,че от там няма да излезе с пропуски.Предполагам повечето сте гледали темата за финландското образование.Там да казаха някъде,че родителите трябва у дома да учат децата си.Тук масово се вменява вина на родителите,че не работят с децата си.Но,аз като не съм педагог,моя работа ли е това?Не казвам,че вината е в учителите,просто трябва тотална смяна на системата наистина.Децата не тръгват и с еднакъв старт,защото се искат набор от знания от детската градина,а там учителите не си дават много зор(казвам го от потвърден опит).Те си предават буквите и цифрите,но не следят кои деца слушат и кои гледат през прозореца.После в училище на учителите им е по-лесно да работят с напредналите деца,защото няма нужда да им се обяснява толкова.В занималнята всеки работи индивидуално в пълна тишина,проверяват им тетрадките,сгрешените задачи не се обясняват групово,а се дават за пререшаване у дома през почивните дни.Аз събота и неделя у дома съм даскалица.Това е системата в нашето училище.Учила съм една година като малка в Чехия-никога нашите не са учили с мен,защото системата беше друга.Не знаех език,всичко научих сама,дори ме изпитваха по едно време и пишех по-красиво от чехите.Водила съм доста дебати по тази тема в един форум и всеки,който беше учител ме обвиняваше в безхаберие,защото аз пък съм на мнение,че не е моя работа да съм даскалица у дома.Тогава те за какво са?Разбирам да помагам,където има пропуски,но цялата отговорност да се стоварва върху родителите не е редно.При американците първи клас е все едно нашата предучилищна група.така трябва да бъде и тук според мен.
Не съм в България, но и аз съм се превърнала на учителка и то на език на който не ми се налага да работя в ежедневието. Това го ненавиждам и съм го казвала на тукашните даскалки. Аз не ги карам да ми идват на рботното място и да ми вършат работата.  Twisted Evil Ирина е плащала на частно училище, сигурно и на забавачка след часовете, има пълното право да изисква от тях резултати.
Майка ми едно време не учила с мен вкъщи, а не висяхме от 8 сутринта до 6 вечерта в училище и пак успяваха да ни научат на нещо.
Не можах да се въздържа, много ми е писнало  Joy
Зара, не си права тук. Далеч не стоят така нещата с Ирина, сина й, училището и целите напъни.

Общи условия

Активация на акаунт