VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 695
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 640
Е, малшанс за нашите. Sad

# 2 641
Тази игра не е особено логично измислена.  Laughing

# 2 642
Писна ми от тези игри Rolling Eyes. Ако ми се гледа аз обичам България ще го гледам, гледаме ми се вип брадър Rolling Eyes

# 2 643
Победата си беше чист късмет.

# 2 644
 #Crazy #Crazy #Crazy
Онемях от тази каръшка игра.Едни се размотават докато отгатнат и после бомбата гърми в другите докато още слушат въпроса #Crazy

# 2 645
Лили не само веднъж е подсказала.
Брадъра защо не ги дисквалифицира?

Надя защо споделя с "простата" Ема?

# 2 646
  • UK
ами избухни бееее, Надяяяя  Laughing

# 2 647
  • Тра-ла-ла
Трябваше друг регламент. Примерно при 2 зададени въпроса с грешен отговор - да гърми

# 2 648
  • Испания
Надя защо се оплаква на Емануела? Защо не каже на каката какво мисли?

# 2 649
  • София
Късно е Наде, късно.

# 2 650
Ми Наде, защо я прегръщаш... аз бих й казала да не ми се мотае на тая сбъркана лелка. Naughty

# 2 651
На Надя бая кофти върпоси бяха.

Тия хич не са добре Simple Smile, изкукали са. Ама реферът не разбрах какво правеше в тая игра.
Този за мътеницата ли?  Laughing  Тя се спече и не отговори на елементарни въпроси  - изобщо не заслужаваха победата този път сините и не разбрах защо подскачат

# 2 652
Надя защо се оплаква на Емануела? Защо не каже на каката какво мисли?
Май защото знае, че няма да успее да се възпре да не избухне. Тя Лили много дебелокожа  Shocked

# 2 653
На Надя бая кофти върпоси бяха.

Тия хич не са добре Simple Smile, изкукали са. Ама реферът не разбрах какво правеше в тая игра.
Този за мътеницата ли?  Laughing  Тя се спече и не отговори на елементарни въпроси  - изобщо не заслужаваха победата този път сините и не разбрах защо подскачат
Не, за село Баница, за континента, за Тоника СВ (аз го знам, но много хора не го знаят това пък точно) и още имаше, за мътеницата беше лесен, ама тя вече беше спекла достатъчно здраво. Peace
Важното е, че ЛИЛИ й подсказа. ЛИЛИ, ако четеш, БРАВО!!! Wink

# 2 654
Вальо по договор ли все му се пада да е съдия?
Веднъж чупи яйца и беше доволен,че са го накарали да направи нещо.Щеше да ми е интересно да чуя и него.

Общи условия

Активация на акаунт