VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 641
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София
Хора ще взема да чета любовни романи отново. Там няма да ми е толкова гнусно, въпреки елементарното съдържание.

# 2 731
  • Испания
Няма да вечерям, защото след тази сцена  Sick

# 2 732
Какво е казала Лили на Надя за деца?
Семейството е най-важно, децата са смисълът на живота...

И че един ден и тя ще има.
Благодаря ви. bouquet
Рена е  ooooh!. Мъжът ѝ ненапразно я е заточил в Израел. Тъпа е колкото тризначките, взети заедно.

# 2 733
  • Испания
кой и е най-ценния ресурс на Рени  Laughing

Приятелите от къщата.

# 2 734
  • Варна
Май се напиха всичките ....

# 2 735
Горката Рени -   Ути, Вальо, Ирина...все за нечий... хляб иска да се хване Simple Smile...

# 2 736
Рени реве, защото повече може и да не я видим в "телевизора".  newsm45 newsm45 newsm45
На Рени това може да и е последната изява изобщо.
Не мисля че ще възроди кариерата си, не мисля че изобщо ще излезе нещо от това....нещо.

# 2 737
Сценката беше като от зелено училище в 7-ми клас  Mr. Green

# 2 738
Надя, Лили и Рени са ужас, но дъното е Христо...не ми стигат думи...
Какво пък толкова лошо видяхте у Надя? Не хареса Емануела, не е и длъжна. Не е имала фатални изцепки и се държа доста обрано. Харесва ми Надя, но не я виждам на финал. Ири утре, или в понеделник ще излезе.

# 2 739
Рени се опитва да "осребри" престоя си в къщата, ако някой от "богоизбраните" досега не е разбрал колко е била лоялна ... Това е то - гнусната чалгарка - като мислене и поведение.  Не е Емануела.

# 2 740
 Sick Sick Sick. Толкова са двулични всичките ”интелектуалци”. Рени удари дъното, само как се слага на Михов ooooh!. Дано хване бързия влак утре Tired

# 2 741
  • София
Рени - тотална излагация всеки път ooooh! Само търси начин как да стане пак известна,преди да влезе в къщата се опита на гърба на едно момиче - не и се получи,сега търси други начини. Crossing Arms

# 2 742
Ирина сериозно ли каза на Рени, че щом тя ѝ е приятелка, то това ѝ е най-ценния ресурс??? ooooh!

Таман да я успокои и нещо я заби, че щяла да успее, въпреки, че започвала от нулата.

# 2 743
Рени реве, защото повече може и да не я видим в "телевизора".  newsm45 newsm45 newsm45
На Рени това може да и е последната изява изобщо.
Не мисля че ще възроди кариерата си, не мисля че изобщо ще излезе нещо от това....нещо.
А, не! Щом Сашо Роман още пее по кръчмите, а е дядо, значи и за Рени ще се намери някой хоремаг.

# 2 744
Надя не ми хареса, защото нищо не показаха с нея. Все едно не е там.

Общи условия

Активация на акаунт