VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 552
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 775
Как ми се ще утре Христо и Рени да изхвърчат, но не ми се вярва. Май жертвитв ще са Деси и Надя. Малко се изненадах от това, че само двама ще гонят.
Играта с бомбите е супер тъпа, аз лично никога не съм го харесвала това предаване ”Аз обичам България”. А и с водещи Константинов и Слабаков не мерси Peace, рядко противни хора.

# 2 776
  • София
А Тенчева какъв задник раздруса в провиснали панталони при победата им с кутиите. Не бях забелязала, че е притежателка на такова чудо.  Mr. Green

# 2 777
Много лошо впечатление ми направи натъртването на Рени, че точно за тези хора щяло да и е мъчно.
Ути ще я покани в предаването, Михов ще я обслужи по друг начин, Ирина може да ѝ откъсне залък от хляба на Ванката... Сега като се замисля, че то и на мен ми стана мъчно, точно за тези хора. Cry Толкова са зле всички.

Ирина ще й даде работа като чистачка  Joy Joy Joy Joy

Нееее,  тя ще и помогне.  Naughty

# 2 778
  • София
Ирина сериозно ли каза на Рени, че щом тя ѝ е приятелка, то това ѝ е най-ценния ресурс??? ooooh!
То не ресурс, цяло ресурсище  Mr. Green

# 2 779
  • София
А Тенчева какъв задник раздруса в провиснали панталони при победата им с кутиите. Не бях забелязала, че е притежателка на такова чудо.  Mr. Green
smile3521

# 2 780
  • Варна/Лондон
Е как да забележиш, като ходи с нощница тип туника, или обратното. Последните ѝ тоалети все едно Коцето Калки ѝ ги е стилиствал.

# 2 781
  • София
smile3521
Поугоиха се там и тя и подопечната й титанкамонска кака!
Джеронимо  Joy

# 2 782
  • София
Е как да забележиш, като ходи с нощница тип туника, или обратното. Последните ѝ тоалети все едно Коцето Калки ѝ ги е стилиствал.
Joy Joy Joy

# 2 783
Много лошо впечатление ми направи натъртването на Рени, че точно за тези хора щяло да и е мъчно.
Ути ще я покани в предаването, Михов ще я обслужи по друг начин, Ирина може да ѝ откъсне залък от хляба на Ванката... Сега като се замисля, че то и на мен ми стана мъчно, точно за тези хора. Cry Толкова са зле всички.

Ирина ще й даде работа като чистачка  Joy Joy Joy Joy
Не, казва се "ще и помогне" като я покани да чисти у тях.

# 2 784
  • Тра-ла-ла
Не, казва се "ще и помогне" като я покани да чисти у тях.
И благородно ще вземе да отглежда 2те деца на Рени и така ще стане майка на 6. Анжделина Джоли пасти да яде Laughing

# 2 785
Ето така се плаче Рени , за приятелството на "тези тук". Другото е несериозно.
https://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj98Iw
Лека нощ от мен!

# 2 786
Ето така се плаче Рени , за приятелството на "тези тук". Другото е несериозно.
https://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj98Iw
Лека нощ от мен!
Аууу  Shocked  Stop

# 2 787
С глас се смея на коментарите във фейсбук. Ристю Верното е попадение, че даже италианско звучене има.

# 2 788
Невероятно пътуване до едно специално място очаква зрителите на Здравей, България и тази седмица - кака Лара ще ви отведе до чудни кътчета от Пловдив. Гледайте "Опознай България" утре сутрин, 4 ноември, в сутрешния блок по NOVA

Ето защо Кака ви Злара,участваше в брадъра

# 2 789
  • София
Доста скучен епизод като цяло.  Rolling Eyes

Рени стана от дивана,защото водещата така и каза. Simple Smile

smileys Как няма да я дават Рени повече по ТВ-то, ами при Гала  Naughty, което ми напомня някой каза ли защо я нямаше днес в "На кафе".  Rolling Eyes

Аз също не знаех какво е мътеница.

Общи условия

Активация на акаунт