VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 515
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 805
  • 221B Baker Street
Ама той и Утко хич  не е по чалгата, ама хиииич...

# 2 806
  • Испания
Ама той и Утко хич  не е по чалгата, ама хиииич...

Тц.  Naughty Тези чалгари от екипа му са виновни.  Joy

# 2 807
  • 221B Baker Street
Ама  и Емата ще се окаже добър психолог, как им викаше, че Ути накрая ще ги прецака всички и ще спечели предаването...Май ще се окаже права...И това го надуши, без да е минала курса по готварство при Ути...

# 2 808
То май наистина ще излезе, че Емануела е единствената чалгаджийка, която не му е гостувала в предаването Joy

# 2 809
  • Испания

Някога да сте виждали въртяща се жлъчка?  moresmile dancing

Фамозна снимка.  nazemiata

# 2 810
  • 221B Baker Street

Някога да сте виждали въртяща се жлъчка?  moresmile dancing

Фамозна снимка.  nazemiata
А  въпросът на вечерта е "Ама аз защо се въртя???"

# 2 811
  • España
Предлагам на продуцентите ,вместо коментатори да поканят видни астрономи...минимум от НАСА , защото от сега предвиждам големите Випове ,като заизлизат как ще се започне с едни нови и различни планети,светове,галактики,паралелни светове , млечни пътища и т.н.т. неизвестни за простосмъртного зрителя космически величини ....

# 2 812
  • София
Някои от вас дразнят ли се като мен на този глас който уж ни разказва какво се случва в къщата? Много подмолно манипулира зрителските настроения Rolling Eyes.
Вчера Миглена отиде да направи масаж на Боби и той ни разказа как тя иска да го манипулира за да е сигурна, че ще е в тяхната коалиция Confused. Това беше такава глупост!
Днес Боби се виждал като сигурен победител при положение, че той изобщо не каза подобно нещо Rolling Eyes. Изобщо въртят ги едни и най-лошото е, че някой по наивен зрител ще се върже на тези внушения Peace

Така е, това си е също част от манипулациите! Обаче пък днес ми направи впечатление, че точно гласът зад кадър нарече отбора на Тенчева и сие - набедените за интелектуалци!  Mr. Green

# 2 813
Някои от вас дразнят ли се като мен на този глас който уж ни разказва какво се случва в къщата? Много подмолно манипулира зрителските настроения Rolling Eyes.
Вчера Миглена отиде да направи масаж на Боби и той ни разказа как тя иска да го манипулира за да е сигурна, че ще е в тяхната коалиция Confused. Това беше такава глупост!
Днес Боби се виждал като сигурен победител при положение, че той изобщо не каза подобно нещо Rolling Eyes. Изобщо въртят ги едни и най-лошото е, че някой по наивен зрител ще се върже на тези внушения Peace

Така е, това си е също част от манипулациите! Обаче пък днес ми направи впечатление, че точно гласът зад кадър нарече отбора на Тенчева и сие - набедените за интелектуалци!  Mr. Green

Ами след тъжното им представяне в "Игрите на глада", как да ги нарече... Tired

# 2 814
Ама  и Емата ще се окаже добър психолог, как им викаше, че Ути накрая ще ги прецака всички и ще спечели предаването...Май ще се окаже права...И това го надуши, без да е минала курса по готварство при Ути...
Всички се смееха и я гледаха подигравателно когато го каза ама май точно така ще се окаже Peace Тупарчев най-вероятно е обещал първото място на близкия си приятел, аз го усетих Кънчев как се изпусна онзи ден, че Ути бил голям претендент да спечели. Това при положение, че е може би най-мразения съквартирант след Ирини Crazy Цирк ще е и за съжаление ще прецакат Миглена Tired
Не искам да си представям, че някой който с гордост признава, че се гаври с животни за кеф може да е изтипосан като любимец на публиката Sick. Да не говорим за гнусното му антимъжко поведение към някои жени вътре в къщата и в частност към Емануела. Ако този спечели ще е едва ли не знак, че подобно поведение е пример за подражание Confused

# 2 815
  • into the blue
Обаче пък днес ми направи впечатление, че точно гласът зад кадър нарече отбора на Тенчева и сие - набедените за интелектуалци!  Mr. Green
Да,и аз го чух това.
Според мен биг брадър щеше по всякакъв начин да реши играта да е в полза на  отбор "поп-фолк",
просто за да продължи интригата...каквато и да е...
И аз виждам побутването на Ути за евентуален победител,но реално не виждам как ще стане това,
т.е. все пак някой трябва да гласува за него,нали?
Или съм прекалено наивна?
Очаквам да отпаднат Надя и Деси,прекалено скучни или поне биг брадър не успя да покаже  
нищо интересно около тях.
Ама знае ли човек...Отдавна совите не са това,което са.

# 2 816
Христо към целия си негативен имидж до този момент, добави и злобния си характер.

Той и до сега показваше, че е злобен и нагъл. Например когато направи забележка на Емилия за цигарата( въпреки, че той беше основният виновник да им вземат комфортите (цитат на Деса:)) или когато не искаше да говори с Миглена и й каза, че й дава само 1 минута.

# 2 817
Христо се оказа и злобен...интересно как вижда грешките в другия отбор, а в техния - не  Thinking

# 2 818
Всички се смееха и я гледаха подигравателно когато го каза ама май точно така ще се окаже Peace Тупарчев най-вероятно е обещал първото място на близкия си приятел, аз го усетих Кънчев как се изпусна онзи ден, че Ути бил голям претендент да спечели. Това при положение, че е може би най-мразения съквартирант след Ирини Crazy Цирк ще е и за съжаление ще прецакат Миглена Tired
Не искам да си представям, че някой който с гордост признава, че се гаври с животни за кеф може да е изтипосан като любимец на публиката Sick. Да не говорим за гнусното му антимъжко поведение към някои жени вътре в къщата и в частност към Емануела. Ако този спечели ще е едва ли не знак, че подобно поведение е пример за подражание Confused

Много страшно крещеше и на Софкин. Изводът е, че крещи на жени, малки хора, гаври се с животни и ...му падат гащите. А на когото му падат гащите, той печели ББ ( справка Тодор Славков )

# 2 819
  • София
Аз все пак не разбрах, защо му бяха паднали гащите на Ути тогава?

Общи условия

Активация на акаунт