Лили ми е много неприятна, но да я наричате "Жлъчката" е отвратително. Хората с такива здравословни проблеми обикновено са с наднормено тегло, защото заболявания на жлъчка и жлъчни птища влияят зле на цялото храносмилане, затруднено е разграждането на мазнини, страда и черния дроб, често и сърцето и други органи. И да, специално хранене с определени продукти е задължително.
Може и да е така,но не съм много съгласна.Аз имам операция на панкреаса,който е след жлъчката и то в детска възраст.Докато разберат какво ми има щях да умра,защото това не са типични усложнения при деца-токсични сокове в организма.Като дете винаги бях леко пълна.Пазих строга хранителна диета години наред.Винаги обаче съм била подвижна и съм спортувала въпреки всичките си шевове,които имам.И сега дори,когато съм родила и 2 деца съм по-слаба от колкото като бях тийнеджър.Килограмите се коригират.Аз моите много трудно ги свалих след второто раждане,но като ми се наместиха хормоните хвърлих 10 кг. от само себе си.След определена възраст хората,ако искат да изглеждат добре трябва да не се отпускат,защото нещата трудно се коригират.Аз Лили не я виждам като свръх дебела.По-скоро е по-едра отколкото на младини и е отпусната.В ежедневието си може би е обездвижена.Наясно съм,че човек на около 60 не може да бяга като атлет например.
Рени и Надя мисля,че трябва да си ходят.Христо се издъни,но явно очакванията към него бяха други,но въпреки това ми е по-интересен.Все още нямам фаворит за финала,но доста клоня към Емануела.Имах съвсем други очаквания към нея.В живота може да не е много читава,но в къщата ми харесва.Мисля,че и Миглена ще агитира за нея.Другият ми фаворит е самата Миглена заради безпогрешната преценка и точните описания, които прави на съквартирантите.
Добре, че няма гафове в Къщата тя...
...