VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 606
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 850
Лепенето на прякори е мега грозно - това по принцип.

Лили ми е много неприятна, но да я наричате "Жлъчката" е отвратително. Хората с такива здравословни проблеми обикновено са с наднормено тегло, защото заболявания на жлъчка и жлъчни птища влияят зле на цялото храносмилане, затруднено е разграждането на мазнини, страда и черния дроб, често и сърцето и други органи. И да, специално хранене с определени продукти е задължително.

Може и да е така,но не съм много съгласна.Аз имам операция на панкреаса,който е след жлъчката и то в детска възраст.Докато разберат какво ми има щях да умра,защото това не са типични усложнения при деца-токсични сокове в организма.Като дете винаги бях леко пълна.Пазих строга хранителна диета години наред.Винаги обаче съм била подвижна и съм спортувала въпреки всичките си шевове,които имам.И сега дори,когато съм родила и 2 деца съм по-слаба от колкото като бях тийнеджър.Килограмите се коригират.Аз моите много трудно ги свалих след второто раждане,но като ми се наместиха хормоните хвърлих 10 кг. от само себе си.След определена възраст хората,ако искат да изглеждат добре трябва да не се отпускат,защото нещата трудно се коригират.Аз Лили не я виждам като свръх дебела.По-скоро е по-едра отколкото на младини и е отпусната.В ежедневието си може би е обездвижена.Наясно съм,че човек на около 60 не може да бяга като атлет например.

Рени и Надя мисля,че трябва да си ходят.Христо се издъни,но явно очакванията към него бяха други,но въпреки това ми е по-интересен.Все още нямам фаворит за финала,но доста клоня към Емануела.Имах съвсем други очаквания към нея.В живота може да не е много читава,но в къщата ми харесва.Мисля,че и Миглена ще агитира за нея.Другият ми фаворит е самата Миглена заради безпогрешната преценка и точните описания, които прави на съквартирантите.

# 2 851
Многократно писах, че не одобрявам изцяло поведението на Емануела въпросната вечер, но супер много ме дразни двойният стандарт, който се налага отново за мъжете и жените! Значи "Емануела прави секс в тоалетната", а Христо какво? Гледа ли я през това време? Тя този "секс" сама ли го прави??? И защо на Христо да му е позволено да се напие като мотика,  а на Емануела да не й е? А и в края на краищата тя е свободна жена, не се е вричала във вечна вярност в национален ефир и не е обяснявала колко много обича "прясната си любов". Аман от двоен стандарт! Какво обясняваме, че сме цивилизовани и модерномислещи, след като още се мери с различен аршин за мъжете и жените!

# 2 852
Ох горкият Ристо...

Как го е манипулирала Емануела?! Защо  го напила?! А кой сипваше алкохола??? Иринито!!!

Защо не са го пазили?!

Боляло го сърцето...да се покрие истината... newsm78 newsm78 newsm78,

че приятелката му да не разберяла...

# 2 853
Лара го защитава
Емануела го напила  Joy Joy Joy Joy

# 2 854
  • Испания
Златарева пак е гледала избирателно. Сигурно не е видяла кой им е сипвал.

# 2 855
Деси има нужда от подкрепа и съчуствие. Дете на елита, носено на ръце от баща си и целия род. Забавлявала се в определен кръг. Майка с дете в първи клас. Непораснало дете. Деси, излезеш или не излезеш довечера се вземи в ръце. Отдели време да помислиш- за себе си, за майка си и брат си, за сина си. И никога не е късно да започнеш отначало. Желая успех!

# 2 856
Връзката на Ицо е от година и половина със срещи през няколко месеца. Стабилна работа. Като принципите му. Laughing

# 2 857
Назидаделното дуднене на Ирина много дразни

# 2 858
Оф, тая вече думи губя как да я нарека Ирина, пак успява да ме изкара из нерви... Тя как пази авторитета на останалите, направо свят да ти се завие...  Crazy  Добре, че няма гафове в Къщата тя...  Sick

# 2 859
Ох, още ми е смешно:
Стрина ти "Добре, че аз нямам фалове тук"
 Joy hahaha

# 2 860
  • Испания
Добре, че Тенчева няма фалове. А Рени като ехо.  ooooh!

# 2 861
Хаххаах Иринито нямала фалове...

Рени е повишена в придворна дама Simple Smile...

# 2 862
Тя Емануела го напи,но има един момент,когато се местят от пияното към кухнята и там Христо маха на Емануела с пръст-все едно я вика да продължат словестните престрелки,така че напълно сам си го изпроси в моите очи това нещо.

# 2 863
  • У Диспансера ...♥♥♥
И мен всеки път ми е смешно, като го чуя това от Ирини  Joy Joy
Звйнеп е от нашите  Laughing Само тя реагира на това, кой аджеба им сипваше шотовете .

# 2 864
  • София
И мен всеки път ми е смешно, като го чуя това от Ирини  Joy Joy
Звйнеп е от нашите  Laughing Само тя реагира на това, кой аджеба им сипваше шотовете .
Или събира материал от тук  Wink

Общи условия

Активация на акаунт