VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 583
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 865
Рени се изложи за пореден път с реването и натъртването как щяло да й е мъчно точно за тези хора.

Христо дава ли си сметка как изглежда в очите на публиката? Едва ли, егото му е до небето.. но няма да е лошо да спре да живее в измисления си свят, където е най-великия актьор и да слезе малко на земята.

# 2 866
  • София
Зейнеб е от нашите  Laughing Кефи ме позицията, да я държат коментатор до края на ББ, пък после перхидролената Гала да си промива естествените отвърстия с отвари с д-р Папазова.

# 2 867
  • Испания
Въпросът на Зайнеб дали не са видели, че Тенчева им е наливала, увисна във въздуха.

# 2 868
О не, Зейнеб изобщо не ми харесва като водеща. Само да коментира - ок, но да води целия диалог - не. А и съм далеч от мисълта, че говори точно това, което мисли. Има сценарии, по който работи и всичко предварително се знае.

# 2 869
victoria vassileva, добри съвети даваш, ама не вярвам да стане така. Виж снимките на майка и от 15.09. и си прави изводи за средата в която е израснала с чувството, че всичко и е позволено. Не искам да звуча злобно, но само дядото КЦ се е отличил с талант и се е самоиздигнал. Бабата просто е чела текстове подготвяни от други и благодарение на красивата си външност е минала от един брак в друг, по-успешен. Баща и...вече казах. А като гледам какъв цирк направи от кончината му, не ми говорете ,че всеки тъгува по различен начин. На Деса не са и внушили елементарното чуство за прилично поведение, ценности като семейство, работа, образование.... ще има да и гледаме излагациите по още формати заради пусти пари.
Да я пускат довечера в живота , да го усети и да порасне.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 10:49 от Tary

# 2 870
По мои наблюдения, рядко децата на известни родители постигат нещо кой знае какво
Да, образовани са, имат кариера, много неща са им били лесни в живота, но не стигат далече
Деси не я харесвам, но и не ме дразни много

# 2 871
  • София
И мен всеки път ми е смешно, като го чуя това от Ирини  Joy Joy
Звйнеп е от нашите  Laughing Само тя реагира на това, кой аджеба им сипваше шотовете .
Но както е очевадно, Маги Желязкова врещи доминиращо и не дава и сричка да се каже с/у Урината... ooooh! ooooh! ooooh!

Когато Торнев им каза, че му препоръчали да не чете коментари, Маги му каза "И правилно!"  Joy
Ами, права е жената... когато казваш собственото си мнение по повод нечии кофти прояви е хейт, но ако правиш същото с/у хонорар и ти казват какво мнение трябва да имаш, това не е хейт! Изводът е, че трябва да започнат да ни плащат!!!  Joy Joy Joy

# 2 872
  • София

Но както е очевадно, Маги Желязкова врещи доминиращо и не дава и сричка да се каже с/у Урината... ooooh! ooooh! ooooh!

Желязкова не участваше ли по едно време в Междинна станция? Това би обяснило всичко.

# 2 873

Желязкова не участваше ли по едно време в Междинна станция? Това би обяснило всичко.

Не, Ива беше там.

Нямам възможност да гледам много На кафе тази седмица, но миналата гледах от вторник до петък изцяло и тогава Маги изобщо не защитаваше Ирина, даже напротив. И при гостуването на Лара също каза, че Ирина се е държала ужасно с нея и не би искала такива приятели.

# 2 874
  • София
Ами Жлъчка си е с жлъчни киселини  Naughty
Боби: Най вероятно шестима ще сме на финал.
Жлъчка: ЩЕ СМЕ?! ...Много си хлъзгавичък......
разхлъзгало и се е на Лила...жлъчката

# 2 875
  • Испания
Кака ви дори нямала подготвен тоалет за финала. И сега какво ще правим?  Thinking

# 2 876
  • София
Кака ви дори нямала подготвен тоалет за финала. И сега какво ще правим?  Thinking
Някоя рокличка стил Стефка Берова би и паснала по размер.

# 2 877
Кака ви дори нямала подготвен тоалет за финала. И сега какво ще правим?  Thinking

Ирина ще й даде, нали тя раздаваше дрехите...

А и винаги ББ е готов да й предложи някакви кюлоти...

# 2 878
  • София

Не си спомням, но е като булдог /Гала също, но по-мазен булдог  Wink/, когато някой казва нещо, което не бива тя скача и врещи яко и така не чуваме това, което не трябва...  #2gunfire Mr. Green

# 2 879
  • Испания
Ами като гледам какви чували облича Тенчева, може и да услужи на кака.

Златарева чака с нетърпение до коментира своята заместничка Рени.

Общи условия

Активация на акаунт