VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 524
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
ПП Боби кои точно спортни стоки вкарва в България?
Фитнес уреди, мисля. Беше разказвал на Ирина и Емануела за солариуми, които внася.

# 2 941
  • София
Съдейки по новото промо - на Боби може и да му изстине мястото на финала. Доста неподходящ момент е избрал да се противопоставя на Миглена.
Мен ме по притеснява Миглена да няма някаква изцепка, струва ми се,че всички за нея говореха в промото. В зависимост от това как я покажат днес може да й коства победата Sad
Не вярвам. Ирина от самото начало си смята, че Миглена е ударила дъното - не мисля, че последната е направила нещо лошо/шокиращо точно сега.

# 2 942
Брат, сестро, човек- тая за гангстерка ли се има!? ooooh! От гетата в Америка все едно иде.

Laughing  Остава да започне да рапира и картинката ще е пълна.

# 2 943
До този момент не съм разсъждавала върху личността на Боби.
Може би Боби е харесван от хората, защото хората не харесват другите в къщата.
Ние имаме този навик, да прехвърляме добрите си чувства върху този, който не, че ги заслужава, ами просто няма в момента нещо по-добро от него...
Това е едната причина.
А другата може би е, че много хора ще се оприличат на него и ще си представят, че той е все едно те.
Предполагам, че това са две причини, по които Боби може да дръпне напред.
Не заради своите лични качества, а защото няма реална конкуренция.
След два месеца неискреност, глупост и падения, хората оценяват високо обикновеното, сигурното и нормалното.

ПП Боби кои точно спортни стоки вкарва в България?

Все едно слушам Куши..Кошлуков де Laughing

Иначе съм съгласна с казаното.

Ирина-да рапира Shocked с тоз флегматичен изказ, абсурд

# 2 944
  • Испания
Борислав изобщо не разбра, че имаше подкрепа, защото беше до Миглена и Емануела, нищо че казва, че не е в техния лагер. И взе, че си повярва.  Tired

# 2 945
Боби според мен прави опит да дискредитира Миглена на финалната права и да се окичи с титлата "Любимата звезда на България" - прозира желанието му, че много иска да е последния напуснал къщата...

# 2 946
Боби ако си е повярвал, че може да спечели, е по-глупав отколкото мислех. Няма да бъде следващия Джино. Прекалено е плах и притеснителен, едвам му се чува гласеца, кой би искал такъв победител..

# 2 947

Все едно слушам Куши..Кошлуков де Laughing

Пази Боже! Тоз дървен философ едва го изтърпявам и него.

# 2 948
Мен ми се чува, че Ирина казва - ”той разбира от храна, но не и от хора, тя грам не разбира от хора” newsm78

# 2 949
  • Тра-ла-ла
Не е ясно от кога е този разговор между Боби и Миглена Peace А и нещо в последните епизоди тя все е със скъсаните дънки. Или всеки ден се носи така, или ни излъчват някакви сценки заснети в рамките на 1-2 дни и ниги представят по цяла седмица

pandaannie, аз мисля, че Ирина говореше за Деси

# 2 950
Ирина пак се е облякла невероятно.  ooooh!
Като Мортиша Адамс ми идва  Laughing

# 2 951
Барбарела ,kriakla -  описали сте го много добре. На който му е мъчно за "великия "артист да изгледа това, за малко да ме откаже от театъра :
Историята на един кон (ТВ театър) (1985)
https://www.youtube.com/watch?v=4j6Q2c4Yq1E

Котьо, не я мрази Зейнеб. Не вярвам да е вложила умисъл в " краката до библията". Имаха мисия да гледат една кукла като бебе и тя или го носеше обратно, или му чукаше главата , заради нея отнесоха сумати наказания. Просто си е такава , мамина глезана с хубава усмивка, посредствена, но добричка.
Това, че Анахид не е направила грешка не показва чааак голям професионализъм. Те тогава от листове ли четяха или имаха аутокю newsm78

# 2 952
  • Испания

Това, че Анахид не е направила грешка не показва чааак голям професионализъм. Те тогава от листове ли четяха или имаха аутокю newsm78

Листове. Не мисля, че работеше, когато се появи аутокюто. Освен това тогава бяха само говорители. Сега са и редактори.

"Историята на един кон" ме "измъчи" едно време.

# 2 953
Ирина би ли казала за Миглена,че не разбира от хора newsm78.Според мен не,но знае ли се Thinking.Ирина би казала дъно за Емануела например.А и самата Емануела нарежда нещо и тя.
Емануела според мен разбира от хора.Може да не е висшистка,но животът я е понаучил.Доста добре се справи на въпросите в играта снощи.Жена ,изоставена пред олтара още на 18 години се е научила как да се оправя специално с мъжете.Тя и затова беше толкова уверена в подхода си към Христо-направо предварително каза,че го обстреля и че той е жертва Wink.А,покрай мъжете се е научила и с жените да се оправя.

# 2 954
Мен ми се чува, че Ирина казва - ”той разбира от храна, но не и от хора, тя грам не разбира от хора” newsm78
Каза: "Деси разбира ...."

Общи условия

Активация на акаунт