VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 455
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 985
На мен не ми го побира главата, как може жена с толкова големи претенции и високо мнение за себе си, да използва такива паразитни думи - човек, брат, хора... Whistling
Вероятно се опитва да бъде "куул", за да може по-младата аудитория да я хареса. Нали е модерно да се говори така, брат?  Laughing Ама 'ич не й се получава, звучи супер грозно, както отбелязваш, от устата на човек, който има претенции.

# 2 986
Кака Лара си плете кошничката...Докато другите се дърлят вътре, тя хем си взе хонорарчето, хем си намери рубрика в Нова тв. В сутрешния блок-Лара, в "На кафе"- Лара. Човек да не смее да си отвори консерва Crossing Arms Sick

Мчи  кешаутна се жената Whistling

На мен не ми го побира главата, как може жена с толкова големи претенции и високо мнение за себе си, да използва такива паразитни думи - човек, брат, хора... Whistling
Вероятно се опитва да бъде "куул", за да може по-младата аудитория да я хареса. Нали е модерно да се говори така, брат?  Laughing Ама 'ич не й се получава, звучи супер грозно, както отбелязваш, от устата на човек, който има претенции.

Грозно негрозно, важното е че няма фалове жената...куул, м? Mr. Green

# 2 987
  • Тра-ла-ла
Искам и на мен някой да ми плаща, за да пътувам и да разказвам Crossing Arms

# 2 988
  • Испания

Забравен кадър на БНТ ли си? Готова ли си да се изложиш във ВБ?

# 2 989
Кака Лара си плете кошничката...Докато другите се дърлят вътре, тя хем си взе хонорарчето, хем си намери рубрика в Нова тв. В сутрешния блок-Лара, в "На кафе"- Лара. Човек да не смее да си отвори консерва Crossing Arms Sick

С тези две участия ще си остане, вероятно ще я видим и на финала, заедно с другите отпаднали. Лара е толкова некадърна като водеща, не стои добре на екран, че не вярвам някой да я наеме на работа...

# 2 990
  • Луната ни пази

Рубриката, в която беше Лара днес е с гости, тя не е за постоянно там. Известна личност разказва за любимото си място в България.

# 2 991
  • Тра-ла-ла

Ъъъъ, такова...НЕ и НЕ Laughing

Известна личност разказва за любимото си място в България.
Аз мога да съм варианта - неизвестна личност разказва за многото си любими места в България Whistling

# 2 992
  • Испания

Ъъъъ, такова...НЕ и НЕ Laughing

Значи не става, чУЕк/маци /по избор/.  Naughty Wink

# 2 993
  • София
Според Лара: "Емануела прави секс в тоалетната".  #Crazy

Покрай всичко това на мен Емануела ми падна в очите - пиене и секс, и какво доказа? Едно голямо нищо! Язък за хубавото впечатление в началото. Толкова ли малко й трябва?

# 2 994
  • España
Вероятно се опитва да бъде "куул", за да може по-младата аудитория да я хареса. Нали е модерно да се говори така, брат?  Laughing Ама 'ич не й се получава, звучи супер грозно, както отбелязваш, от устата на човек, който има претенции.

Това Ирининото, да ме прощавате, но си е чисто словоблудство  Rolling Eyes...  показнО  как с много думи всъщност нищо да не казваме  - то словоред... то жестове... то мимики, прикляк и непоносимият, поне за мен, навик рязко да навлезеш в личното пространство на опонента си буквално !!!

# 2 995
Според Лара: "Емануела прави секс в тоалетната".  #Crazy

Покрай всичко това на мен Емануела ми падна в очите - пиене и секс, и какво доказа? Едно голямо нищо! Язък за хубавото впечатление в началото. Толкова ли малко й трябва?
Не мисля,Емануела се напи,с цел да напие Христо и успя.Камерите запечаха как ходи стабилно,докато оня дето затваря мексикански барове беше червен ,залиташе пиян на мотика.Секс не е имало поради горе описаните факти,сам Христо каза че е стояла ,подпирала е вратата и се е смяла вероятно на трагичната гледка която е представлявал .Не случайно попита на следващия ден ,дали тя се е възползвала от жалкото му положение .

# 2 996
  • До морето
Всъщност ако някой седне и извади на Ирина някой друг монолог дума по дума, ясно ще се види, че в 80% от случаите изреченията  й нямат никакъв смисъл. Просто едно огромно  количество  думи нахвърляни без никакъв смисъл.

# 2 997
  • Испания
На нейната планета така говорят.  Wink

# 2 998
Всъщност ако някой седне и извади на Ирина някой друг монолог дума по дума, ясно ще се види, че в 80% от случаите изреченията  й нямат никакъв смисъл. Просто едно огромно  количество  думи нахвърляни без никакъв смисъл.

След като намираш смисъл в цели 20% пак добре, аз и толкова не успявам  hahaha

# 2 999
На нейната планета така говорят.  Wink
Поздравления, брат. Как я разконспирира бе, човек? Леле, хора, като свърши брадъра, точно за вас ще ми е много мъчно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт