VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 400
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 210
Рена и Лара ще се сбият, когато се срещнат. Много е желана Иринито, Ванката не я желае толкова. ooooh!
Ох, Рено, ако замълчиш, ще си направиш услуга.
Миглена, Миглена е сладурана. Heart Eyes

# 3 211
Пуф, Рени е толкова е патетична...
"На всеки се случва да се напие по някакъв начин..."/"Рекордите на Гинест" и въобще, много мозък сА изля.

Айде и по един анцуНг за разкош! Flutter

# 3 212
Наблюдавайки и сравнявайки някои от заучени реплики и начините,по които реагират, имам съмнение, че Христо е пациент на брата на Ирина.
И Рени, и Лара освен за стръв, за друго не стават.
Повече коментари не заслужават и двете.

# 3 213
  • Испания
"На всеки му се случва да се напие по някакъв начин " и ГинесТ.  hahaha

# 3 214
Жени ще се избият за жена. Laughing  И то за Ирина. Лара не пропусна да се обясни в любов на Ирина, а Рени не заслужава коментари вече.

Анцунг!? Rolling Eyes

# 3 215
Мале, Рено, ти си дъното на Марианската падина #2gunfire

# 3 216
  • Варна
Всички кухи лейки - приятелки на Ирина , оле  Rolling Eyes

# 3 217
Рени на Вальото ли се сваля? Joy Joy
Или ѝ се иска да е била на нейното място?
Простачка.

# 3 218
  • София
Рени май не разбра, че Роро направи комплимент на Миглена, та се кипреше така.

# 3 219
  • In The Middle Of Nowhere
Рени изглежда много добре за годините си. особено сравнявайки я с някои нейни колежки. Доста се е пристегнала, но има свеж вид.

# 3 220
В темата на Черешката, когато Ирина псечели, пак коментарите тук бяха масова , че всички и се подмазват. Абсолютен факт! Тоя Иван явно наистина изкарва много пари и наистина дава бая работни места, иначе нямам друго обяснение това подмазнае. Не знам дръг дали забеляза, но когато Ирина секараше на Деси , че е клюкарка, Деси гледаше в земята и не посмя нищо да и каже, за да и се противопостави А Деси е с много голямо самочуствие и не и пука по принцип и си нарежда всички.. Но на Ирина не посмя и гък да каже. Явно Иван е сериозна фигъра в тези среди...

# 3 221
  • Испания
Роро каза, че Миглена изглежда чудесно, а Рени му благодари.  #Crazy

# 3 222
  • Варна/Лондон
Запецнах, не знам какво да кажа след  това толкова унизително за Рени близане на задни, предни и всякакви части на Ирина.Колко жалък трябва да си, да изречеш нещо такова, че и свидетели да има.

# 3 223
Наблюдавайки и сравнявайки някои от заучени реплики и начините,по които реагират, имам съмнение, че Христо е пациент на брата на Ирина.
И Рени, и Лара освен за стръв, за друго не стават.
Повече коментари не заслужават и двете.
Какъв е братът на Ирина?  newsm78

# 3 224
Срам ме е да гледам и слушам Рени.   Naughty

Общи условия

Активация на акаунт