VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 398
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 240
На мястото на Ирина, бих се срамувала от хората, които се натискат да бъдат най-добрите ми приятелки. УжасТ.

# 3 241
  • София
Рени е една, такова чудо не е имало. Тризначките бяха тъпи, но на никой не се подмазваха. Та в този смисъл Ренката държи първенството по простотия.

# 3 242
Да бе, сигурно!
Пуква от кеф майката на къщата.

# 3 243
Рени нали беше против Ирина преди?

Надя и тя как се лашка...Грам чувство за хумор няма

# 3 244
Чухте ли злобното Лайн(р)и към Рени- да изчакала звездите от попфолка да си отидат и тогава да заеме мястото им.  Mr. Green

# 3 245
Рени яко се е стегнала в талия, сигурно с корсет. Едвам стои и диша. Още малко ще се катурне hahaha
Тина Търнър по български. Laughing

О, Джеронимо, недей, две паралелни прави са, нийде нЕмат пресичане двете! Засегнах се заради Тина Търнър. Simple Smile

# 3 246
Надя доста активна е била, а ние чак сега виждаме.... защо ли???

# 3 247
  • Тра-ла-ла
Надя като се разплака...защо избяга от Миглена, която я утешаваше и отиде при Деси?

# 3 248
Наблюдавайки и сравнявайки някои от заучени реплики и начините,по които реагират, имам съмнение, че Христо е пациент на брата на Ирина.
И Рени, и Лара освен за стръв, за друго не стават.
Повече коментари не заслужават и двете.
Какъв е братът на Ирина?  newsm78
Психолог.

# 3 249
  • Испания
Ама не пуснаха докрая думите на Надка, като се оплакваше на Емануела.

# 3 250
Всеки момент Лара или Гинест ще поискат ръката на стрина Ирина.
Ето, че все пак ще се намери някой, който да й предложи брак.
Ама истински, а не чужбински.

# 3 251
Е, какви приятели пък има Надя в къщата, тоя Ники какво взима... Приятели били.  Rolling Eyes
На мен Надя си ми харесва, понякога се е дънила, ама то всеки се дъни, дори и оная дето нямала фалове, тя пък постоянно.

# 3 252
Ясно. И майка й била психолог, в МВР работела, четох. Майката, братът-психолози, а тя явно е издънката, защото не й се получават манипулациите  hahaha

# 3 253
Като гледам коментаторите и ми иде да  Sick. Показаха ни колко е тъпа Рена, сега трябва да съчувстваме на Надя.

# 3 254
Жана е поотслабнала май, вероятно с помощта на вещества разни

Общи условия

Активация на акаунт