VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 897
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 525
  • Испания
Elka Dacheva Тая колко готини се прави на "най-добрата майка", то не беше "ангел", кокореше се от екрана на ТВ7 и ни убеждаваше колко е искрена, готова да помага на знайни и незнайни хора! Не знам кога най-сетне ще лъсне истината за тази лъжкиня! Ирина е дъщеря на един велик български лекар-анестезиолог доц. Петър Тенчев! Светла му памет! Невероятен лекар, професионалист и човек! И в момента клиниката по анестезиология и реанимация на Окръжна болница носи неговото име! Та този голям човек получи тежък инсулт преди 10г., но въпреки коварното заболяване, всички специалисти казваха, че може да оправи, ако има подкрепата и грижата от СЕМЕЙСТВОТО си. Тази мръсница НЕ ПОГЛЕДНА БАЩА СИ 5 г.и той умря сам, отглеждан от персонала на клиниката, която създаде!!! Как може да се обявиш за състрадателна, да се плюнчиш, че си добър човек, а да зарежеш баща си да умре като бездомник!!! Да, за всичките тези 5 години, доцентът получаваше немалката си заплата, а тази лицемерка я харчеше ...Как искам някой да и зададе въпроса:как почина баща ти?! Няма такава гадна, лъжлива злобна и лицемерна жена, жалко за децата и...
Вече не харесвам · Отговор · 4 · 57 мин.
Хм ,не я харесвам тая жена,но твърденията ти са крайни ,говориш от първо лице,осъзнаваш ли че утре ще си изтипосана в жълтата преса,ще имаш ли смелостта пак да застанеш зад тези думи

Препечатано е от ФБ.

# 3 526
Аз имам въпрос кьм Христо-след като е близък с бившия на Деси разграничава ли се от тях или и той участва в запоите с Тошко?
Мислиш ли, че е участвал? Ако беше, щеше да има тренинг и нямаше да се занити така от пиенето с Емануела Mr. Green

# 3 527
Ирина успява да си замаже следите, няма да се учудя ако е вярно.
Даже го намирам за естествено за нейната особа.
Представям си даже ако я питат дали е вярно какво ще отговори :" мяу, мяу, мяу, аз толкова го обичах, че исках да го запомня такъв, какъвто беше в най-добрите си години, мяу,мяу,мяу".
Това, разбира се, поне 20 минути, накъдрено с клишета, които да оправдаят липсата на всякаква човечност в нея.

# 3 528
  • София
Мен Лара ме издразни супер много като най-нагло попита защо Деси като била такава приятелка на Христо не е отишла да му каже да не пие,а не пита защо Ирина като му е такава приятелка му наливаше постоянно. Ларче много жалко същество си ти , надявам се да четеш!!!

# 3 529
  • Тра-ла-ла
Ирина майка няма ли?! Защото се коментира, че тя е заточила баща си

# 3 530
  • в резерват
Според  гугъл бащата на Ирина е бил зам. министър на здравеопазването в три правителства. Вече и оправдавам самочувствието.

Не вярвам да е оставила обаче баща си без грижи. Може да е всичко друго,но не е такъв тип човек. Това е най-грозното изказване по адрес на Ирина. И аз не я харесвам, но поради други причини.
Тоя човек, баща и , освен нея си е имал и жена,  и син. Ако има такова нещо, те къде са били???? А и  Ирина може да задуши някой от грижи, ама да си ги спести - едва ли.

# 3 531
Ирина майка няма ли?! Защото се коментира, че тя е заточила баща си
Има. Самата Ирина във ВИП-а каза: "Майка ми е жена на живота, на нея и дай маси, затова има и коремче" - явно с майката са от едно тесто...

# 3 532
Едно предложение от мен: Кой е фаворита ти? С една възможна опция, за да се ориентираме накъде духа нашият вятър още отсега...  Peace
Благодаря - ей сега ще я пусна  Peace с една опция, а в неделя може и една - примерно мислите ли, че резултатите които ще обявят ще съвпаднат с нашите или нещо подобно Simple Smile Старите ни анкети са на първа страница, а последната е тук

Резултати:

Кой е най-достойният за титлата Любима звезда на България?

Миглена                                                                 302 (61%)
Емануела                     88 (17%)
Борислав               58 (11%)
Христо       11 (2%)
Михов       10 (2%)
Надя       10 (2%)
Ути     5 (1%)
Ирина     5 (1%)
Лили     3 (0%)
Рени     2 (0%)
Деси     0 (0%)

Общ брой гласове: 396

А кой излезе - Деси и Надя ли? Аз точно си избрах за фаворит Деси, те я изгонили  Tired

# 3 533
Струва ми се, че Ирина никак не е очарована, че Рени изведнъж ѝ стана първа приятелка. Simple Smile

# 3 534
Според  гугъл бащата на Ирина е бил зам. министър на здравеопазването в три правителства. Вече и оправдавам самочувствието.

Нейното самочувствие е изградено само от това, с какви мъже е живяла - татко, бившия и настоящия.
Сама е никоя и изключително добре го знае. Затова е такава злоба невероятна.

# 3 535
Всеки може да има своите причини да прави или не нещо, дори според общочовешките норми да е жестоко. Познавам жена, която не искаше да гледа болният си баща, защото не го уважаваше и обичаше, като тези й чувства бяха плод на дългогодишен домашен тормоз и насилие. Никого не оправдавам, но и никого не мога да обвиня. Това са сериозни твърдения, които са прекалено лични, за да бъдат поднесени така едностранчиво.

# 3 536
Скрит текст:
Elka Dacheva Тая колко готини се прави на "най-добрата майка", то не беше "ангел", кокореше се от екрана на ТВ7 и ни убеждаваше колко е искрена, готова да помага на знайни и незнайни хора! Не знам кога най-сетне ще лъсне истината за тази лъжкиня! Ирина е дъщеря на един велик български лекар-анестезиолог доц. Петър Тенчев! Светла му памет! Невероятен лекар, професионалист и човек! И в момента клиниката по анестезиология и реанимация на Окръжна болница носи неговото име! Та този голям човек получи тежък инсулт преди 10г., но въпреки коварното заболяване, всички специалисти казваха, че може да оправи, ако има подкрепата и грижата от СЕМЕЙСТВОТО си. Тази мръсница НЕ ПОГЛЕДНА БАЩА СИ 5 г.и той умря сам, отглеждан от персонала на клиниката, която създаде!!! Как може да се обявиш за състрадателна, да се плюнчиш, че си добър човек, а да зарежеш баща си да умре като бездомник!!! Да, за всичките тези 5 години, доцентът получаваше немалката си заплата, а тази лицемерка я харчеше ...Как искам някой да и зададе въпроса:как почина баща ти?! Няма такава гадна, лъжлива злобна и лицемерна жена, жалко за децата и...
Вече не харесвам · Отговор · 4 · 57 мин.
Няма да е чудно, ако е вярно. Иван преди няколко дни във Фермата сподели, че не говорил с баща си 5-6 години. Но се помирили накрая. Иван няма да зареже Ирини.

На Иван баща му е алкохолик и е имал много тъмни периоди, доколкото знам. Мисля, че е психиатър по професия.

# 3 537
Тя Ирина продължава да бъде Никоя, независимо от мъжкото присъствие в живота си Simple Smile
Че каква е-бившна некадърна водеща и жена на продуцент в момента.Друго..няма, с което да оправдае влизането си в ББ.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 23:05 от Веселичка

# 3 538
Всеки може да има своите причини да прави или не нещо, дори според общочовешките норми да е жестоко. Познавам жена, която не искаше да гледа болният си баща, защото не го уважаваше и обичаше, като тези й чувства бяха плод на дългогодишен домашен тормоз и насилие. Никого не оправдавам, но и никого не мога да обвиня. Това са сериозни твърдения, които са прекалено лични, за да бъдат поднесени така едностранчиво.

Точно.

# 3 539
Някои като излязат ще изядат "шут  в дупето" с обяснение "беше ми много приятно, но....".  Вселените са виновни.

Общи условия

Активация на акаунт