VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 673
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 585
Нарекоха Миглена питон. А Рена не помня с какво я оприличиха, наистина е безлична. Crazy

# 3 586
Двама според мен счупиха тъпомера тази вечер - Роро и Рени.  Направиха си "мост"/тя, Рени е спец, нищо, че не знае кой е Кольо Фичето Mr. Green/, така да се каже - между къщата и студиото. Sick

# 3 587
  • Испания
Нарекоха Миглена питон. А Рена не помня с какво я оприличиха, наистина е безлична. Crazy

Миглена и тарантула. Тя не им се върза обаче.  Crazy

Двама според мен счупиха тъпомера тази вечер - Роро и Рени.  Направиха си "мост"/тя, Рени е спец, нищо, че не знае кой е Кольо Фичето Mr. Green/, така да се каже - между къщата и студиото. Sick

И Златарева, и Кънчев не останаха по-долу.

# 3 588
  • Варна
ББ държи Рени в къщата, за да дообогати тя българската реч. Я какви благозвучни думи измисля. Как ще измисля аз "саркасцизъм"?

# 3 589
Какви са тези простотии бе - Боби да не е прескочил оградата и да е влязъл като бежанец в къщата? Кънчев, нещо нямаш ли спомен за кастинг - такива някакви неща? Е, много глупости вече  Rolling Eyes
Като натрапник го изкара едва ли не .

Това е новата опорна точка за Боби. В синхрон,  Ути и Кънчев се чудят какво прави Боби вътре. Ще внушават на драгия зрител, че не е достоен за финалист, защото не е Вип като останалите. Май не намериха друго място, където да  чукнат Борислав. Не че това е вярно, но ще го внушават.

А кое му в Випаджийското на Ути? Готви някакви манджи, които всяка жена си готви в кухнята. Нито е професионален готвач, нито е лицеприятен, нито е интересен, нито е забавен. Един натрапен образ по държавна телевизия, когото не знам кой поддържа толкова много години.  А сега в предаването се видя, че освен това е отблъскващо агресивен и злобен.

# 3 590
  • out of space
Специално Лара и Роро ми се сториха тройно по-зловреди от преди.

И на мен!

Ларо и Рора са просто скучно-неприятни.

# 3 591
Аз изпитах истинска погнуса от Роро Sick Sick Sick

# 3 592
smileys, голяма мъка е, ама пусти пороци - без форума не е същото да гледаш Брадъра. Даже е безмислено.
В очите предпочитам аз да им ги кажа тези неща.
Особено на Ути. Аз тотално не виждам никаква полезност от него като част от обществото. Той е нещо, което ако засека по телевизора, ще го прескоча с досада. Подобно на оставените от кучетата неща по тротоарите, които с досада прескачаме.
И да пита какво прави Борислав там. Ми, брат, плаща ти заплатата - забавлявай го!

# 3 593
На Роро да му се забрани ефир завинаги Peace. Не стига, че прилича на гъз в лицето, но и имам чувството, че сам се надцаква колко повече може да се изложи с всяко следващо появяване по телевизията.
А що се отнася до Злара вече превключвам канала когато й дадът думата Peace. Просто усещам негативната енергия в стаята си когато заговори и предпочитам да си спестя това ненужно натоварване.

# 3 594
  • Варна
Може да прозвучи малко хомофобски, но Роро се вписва идеално в онзи виц за гея и педераса...

# 3 595
Какви са тези простотии бе - Боби да не е прескочил оградата и да е влязъл като бежанец в къщата? Кънчев, нещо нямаш ли спомен за кастинг - такива някакви неща? Е, много глупости вече  Rolling Eyes
Като натрапник го изкара едва ли не .

Това е новата опорна точка за Боби. В синхрон,  Ути и Кънчев се чудят какво прави Боби вътре. Ще внушават на драгия зрител, че не е достоен за финалист, защото не е Вип като останалите. Май не намериха друго място, където да  чукнат Борислав. Не че това е вярно, но ще го внушават.

А кое му в Випаджийското на Ути? Готви някакви манджи, които всяка жена си готви в кухнята. Нито е професионален готвач, нито е лицеприятен, нито е интересен, нито е забавен. Един натрапен образ по държавна телевизия, когото не знам кой поддържа толкова много години.  А сега в предаването се видя, че освен това е отблъскващо агресивен и злобен.
Точно Peace. Толкова беше грозно как го нападнаха всички докато другите номинирани направо с перце ги галеха. Стана ми изключително неудобно Confused
Очаквам от понеделник да започнат и черна кампания срещу Миглена и Емануела гарнирано с още излъскване на имиджа на плондера.

# 3 596

Двама според мен счупиха тъпомера тази вечер - Роро и Рени.  Направиха си "мост"/тя, Рени е спец, нищо, че не знае кой е Кольо Фичето Mr. Green/, така да се каже - между къщата и студиото. Sick

И Златарева, и Кънчев не останаха по-долу.
Кънчев го е чупил много преди тази вечер и в други сезони. Аз говоря за тези -сегашните, които се самоизявяват. Лара ми е половин крачка по-назад в тази класация, но от глупостите на Роро, когато говореше на Деси чак ми залютя на ушите. Sick

# 3 597
Може да прозвучи малко хомофобски, но Роро се вписва идеално в онзи виц за гея и педераса...
Гейовете са като всички останали групи хора - има много свестни, но има и много боклуци. Емануела си го каза днес, има разлика между гей и п.....с.

# 3 598
  • Тра-ла-ла
Друсна ме среднощната муза  Blush Тоалетите...не друго Laughing

# 3 599
  • София
Друсна ме среднощната муза  Blush Тоалетите...не друго Laughing

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт