VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 527
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 690
Да не забравяме , че те спечелиха мисията и имаха право на награда.  Peace

# 3 691
  • Испания
Приемат хората първосигнално и повърхностно Миглена и изобщо не се учудвам. Тя се забавляваше, а другият екип + ГинесТЪТ и Борислав се скъсаха да се възмущават.

# 3 692
Аз всъщност съм малко разочарована от Миглена - снощи не трябваше да поръчват по килограм хайвер, гъши дроб и т.н. Трябваше да поръчат по няколко килограма! Само деликатеси по петдесетина лева - сред които задължително и октопод, специално за Рени! Simple Smile Никакъв алкохол, яйца, месо, хляб! Тогава вече щеше да стане интересно! Simple Smile

# 3 693
  • София
Аз пък на вас се учудвам Rolling Eyes

Останаха предостатъчно пари за нормален бюджет...кой ще умре от глад, не ви разбрах? newsm78
В случая е важно не дали има пари или не, а самото отношение...."Сега АЗ съм на върха, паднахте ми в ръчичките, що да не ви "настъпя" както аз си знам....!".И го направи именно с "отношение":"Вие сте гадни, долни, прости, елементарни, аз пък ще ям хайвер, На Ви!".
Та, поведението й е в стил "селска пръчка", а не дали реално някой би гладувал или не.
Ако Ирина си беше позволила подобно отношение, със сигурност бихте я разпнали на кръста ....
Но щом е Миглена ..."Оо, ами тя просто се шегуваше!".
Лошото е, че при нея винаги е:"Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината!".

Както и да е.
Всеки има правото да харесва когото иска.
То така или иначе няма достоен да спечели този ВБ.
Всички са един дол дренки....

Кое в поведението на Миглена е тип ''селска пръчка''? Отново показа,че е над нещата като си поръча хайвер и то го направи съвсем иронично.Щеше да е селско,ако за 600 лв бяха поръчали само хайвер и Дом Периньон,но те поръчаха доста неща така,че има за всички.Ирина и другите защо като спечелиха два пъти не ги поканиха да седнат при тях?Дори да не е разрешено загубилият отбор да яде от наградата на другите,поне да ги бяха поканили на масата.А те най-нагло и показно пред очите им се радваха и танцуваха,че ще има за едни за други няма да има.Не можаха да понесат,че някой друг може да спечели,веднага ХрисТовите страсти започнаха да размишляват къде е сбъркал противника.И аз да бях на мястото на Миглена и аз щях да постъпя така.

# 3 694
След снощната изключително злобна и грозна изцепка на Мигленчето се учудвам, че все още е харесвана.....     Thinking
Адски гнусно и долно беше поведението й в изповедалнята "Аз пък искам червен хайвер, ама истински, от есетра.Другите?Да мрат от глад."....
Просташко, ниЗко ниво, селско и напълно в стил "селска пръчка".
Ако четеш тази тема, ще разбереш че Миглена никого не е обидила, само Роро/ който според мен си го заслужи, ама едва след папагалената история, а пък обидите бяха преди това/. Но пък аз много пъти чух как Миглена ги обижда и злорадства, което не ме учудва, всички сме хора с нашите си недостатъци. И най вече самата Миглена не се има за идеална, жената си признава че е кучка, за което й свалям шапка, просто тя не се прави на това, което не е, за разлика от нейните фенове, дето я идеализират и поставиха на пиедестал.
Емануела непрекъснато обижда някого, но пък тя смята, че е много справедлива и като такава има право да раздава обиди и правосъдие. И това на нея се прощава, защото тя била простовата.
Нямам фаворит, но на мен ми се ще да спечели Борислав - беше незабележим, но най малко конфликтен и донякъде справедлив в спорните ситуации.

# 3 695
  • София

Останаха предостатъчно пари за нормален бюджет...кой ще умре от глад, не ви разбрах? newsm78
В случая е важно не дали има пари или не, а самото отношение...."Сега АЗ съм на върха, паднахте ми в ръчичките, що да не ви "настъпя" както аз си знам....!".И го направи именно с "отношение":"Вие сте гадни, долни, прости, елементарни, аз пък ще ям хайвер, На Ви!".
Та, поведението й е в стил "селска пръчка", а не дали реално някой би гладувал или не.
Ако Ирина си беше позволила подобно отношение, със сигурност бихте я разпнали на кръста ....
Но щом е Миглена ..."Оо, ами тя просто се шегуваше!".
Лошото е, че при нея винаги е:"Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината!".
Защо гледаш толкова едностранно?Защо едните да могат за се заяждат, подиграват, шегуват,налагат, но като го направи Миглена същото е злобно и отмъстително?

# 3 696

Аааа, викаш по егото ги настъпила, м? Не че реално ги е ощетила с Ляб
 Mr. Green
Мда, крехко им е егото на онези, трябва да се щади, не така грубо срещу него Joy И по главиците да беше ги целунала, цена нямаше да има...

# 3 697

Това беше шега разбира се,но набедените за интелектуалци не се шегуваха ,когато си ядоха подаръците от брадъра ,без да повикат другата група,да споделят храната.А сега една лигава шега ви възмущава.Що за хора сте не мога да разбера
То и аз не гледам и не чета всичко в темата, но вече в темата се писа, че уговорката с ББ е такава,  а и снощи Ирина го каза, когато гледаха другите да съставят бюджета - победителите нямат право да споделят наградата си с победените. Докато бюджета го съставяха за всички, но имаха право победителите да се поглезят с лакомства и те се възползваха, което е нормално. Другото въобще не беше шега, това е начин да си кажеш истината под формата на шега.

# 3 698
  • In The Middle Of Nowhere
Както беше казала една съфорумка преди време мандалото хлопна и каквото и да направи МИглежа от тук нататък ще е супер, страхотно и т.н. Ако Ще и да се държи като Ирина пак ще е номер едно, а ако Ирина се държеше като Миглена щеше да е срината до земята. Хитлер да сложиш да Ирина пак той ще е по-харесван. Бг мама мрази Ирина още от време оно, без значение какво прави или неправи, и напоследък като чета коментарите все повече се учудвам на нейното влизане в къщата.

# 3 699
За мен по-обидно беше поведението на "интелектуалците", когато се бяха накикерчили на масата заедно с Рени, и вдигаха наздравици най-демонстративно, останалите седяха и ги гледаха.
И после Ирина ще обяснява, че Биг брадър не им разрешил да сподерят вечерята с другите, да бе да......Или за Рени, която също беше от другият отбор е спуснал специално разрешение.......гнусни са ми тези хора, гнусни.
Точно в такива тънки моменти си проличава кой какъв е!

# 3 700
Дори да нямат право да споделят наградата, трябваше ли така показно да се настанят, да подвикват към останалите с чаши в ръце, сакън, ако не са ги забелязали случайно как хубаво са се разположили около софрата? Това ако не е поведение селска пръчка....грозно и злобно, каквито са й хората от ядрото Peace
Показно си беше с цел, Лов, да кажат: паднали сте ни в ръчичките ,сега е момента да ви унижим?

# 3 701
Чак пък обожание не забелязвам към Миглена. Светица не е, нито тя самата го е твърдяла, нито някой от пишещите в темата. На фона на останалите утайки, предпочитам тя да победи. Няма да се извинявам за утайки, не е нужно да скачате като ощипани.
Кой да спечели- майката на нацията или Ути, които тотално са се самозабравили и живеят в измислен свят. Да не говорим, че им е абсолютно невъзможно да приемат чуждо мнение. Непрекъснато критикуват и правят забележка за всичко, а те самите са с беден речник, злобни клюкари.
Или "изнасиленият" Христо, който се изложи повече от всички взети заедно.
Михов, с поведение на разгонен стар котарак, който небрежно пощипва жените.
Лили е един позор. Тъжното е, че е жена на години, а не усеща как се гаврят с нея.
Рени няма какво да се коментира. Не е имало по-тъп вип участник досега. Може да се издаде книга с думите, които измисли. Лошото е, че е злобна, завистлива и като цяло неприятна.
Емануела също не бих искала да спечели. Остават Миглена или Боби в краен случай. Последният е плах, не му се чува много гласа, но поне не си позволи да обиди жена в къщата. Да псува, да се държи като каруцар или да се напие като свиня.

# 3 702
  • София
Гласувах за Миглена. тя е моят фаворит! Прави впечатление, че Михов не го товарят с нищо! Статист и пак статист! При игри, Михов има най-лесната задача.  newsm78

# 3 703

Аааа, викаш по егото ги настъпила, м?
Не е важно кого е настъпила, а че ИМЕННО ТЯ го направи.
Нали уж не й дремеше за тях, нали беше над нещата?Защо все пак падна толкова ниЗко?
Един широкоскроен човек, който е над нещата, над дреболиите и битовизмите, щеше просто да постъпи достойно.
Човек, който си отмъщава по такъв долен и циничен начин, е всичко друго, но не и широкоскроен, умен, интелигентен и забавен.

Не влязох да споря....просто останах изумена, че след снощното фиаско тя все още има поддръжници.....
Хубав ден!     Grinning

# 3 704
Защо гледаш толкова едностранно?Защо едните да могат за се заяждат, подиграват, шегуват,налагат, но като го направи Миглена същото е злобно и отмъстително?
Почти всички се държаха така, само от Борислав не чух да обиди някого, но може и да съм пропуснала. Разликата е в оценката на това поведение - при едните се приема за нормално и допустимо, докато при другите е най големия грях и при тях непрекъснато се хвърляха камъни от безгрешните  ССФ.

Общи условия

Активация на акаунт